PRINTBARE VERSIE

LICHTEN EN IJSCIRKEL

Hemlock River nabij Amasa, Michigan USA 15-12-2006

Door: Brian Vike

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.rense.com/general74/vikeret.htm

HBCC UFO onderzoeksnotitie: Dit is een interessant rapport vanwege het feit dat er een vibrerende lichtstraal of pulserende lichten in het gebied waar de ijscirkel werd ontdekt werden gezien. Natuurlijk weten we dat ijscirkels door natuurlijke stromingen in een rivier kunnen worden gevormd. Maar het onderstaande rapport is belangrijk en mogelijk is er een verband tussen de lichten en de ijscirkel. Ik zal deze zaak blijven volgen en ik hoop anderen uit het gebied te vinden waar de lichten en de ijscirkel werden ontdekt.

Datum: december 2006
Tijd: ongeveer 01:00 ’s nachts
Er is onlangs een ijscirkel verschenen op de Hemlock River nabij Amasa, Michigan. Een man die rond 1 uur ’s nachts van zijn werk terugkeerde zag een vibrerende lichtstraal. De volgende morgen toen hij de rivier passeerde viel hem de ijscirkel op. Er zijn zowel foto’s als video’s van.

Iemand schreef de volgende mail:
Toen ik de Amasa zoutwaterscheiding controleerde, kwam er een bewoner naar mij toe en vroeg of ik een interessant verhaal wilde horen. Hij vertelde mij dat zijn buurman afgelopen nacht om 00:45 van zijn werk naar huis kwam en onderweg pulserende lichten, in de buurt waar de Townlineweg de Hemlock rivier kruist, in de lucht zag. Hij zag deze lichten toen hij de afslag van rijksweg US 141 naar de Townlineweg nam. Toen hij de heuvel naderde die uitloopt in het rivierdal, verdwenen de lichten. Omdat hij dacht dat hij gek werd, reed hij door naar huis en ging naar bed. De volgende morgen belde hij de man die mij aansprak en vertelde hem wat hij had gezien. Nieuwsgierig geworden reed hij naar de brug en vond daar een perfect ronde cirkel van ongeveer 16 meter diameter die in een rotatie met de klok mee in het ijs was uitgesneden. Ik ben daarna ook daarheen gereden en inderdaad ligt er een cirkel, heel vreemd.


GRAANCIRKELS PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen