PRINTBARE VERSIE

KOE ONTVOERD DOOR VLIEGENDE SCHOTEL?

Argentinië donderdag 7 oktober 2009

Door: S. Corrales, © 2009, IHU. Special thanks to Grupo G.A.B.I.E

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://inexplicata.blogspot.com


Een echtpaar dat langs de rivier in het gebied ten noorden van Rosaria reed, beweert dat ze een dier zagen dat werd ontvoerd door een vliegende schotel. “Even later verdwenen beide,” vertelden ze.

Dat koeien kunnen vliegen is altijd als onmogelijk gezien. Maar volgens Sergio en Laura is dat sinds maandagmiddag veranderd toen zij langs de kust nabij Puerto Gaboto in Argentinië reden en denken dat zij een koe in de lucht zagen die werd ontvoerd door een UFO.

Het echtpaar vertelde het verhaal aan journalist Guillermo Brasca in een interview dat werd uitgezonden door Telenoche program op Channel 3. Ze verschaften foto’s die niet helemaal duidelijk zijn, maar die wel de beweerde UFO laten zien en iets dat lijkt op een koe in de lucht.

“We wilden de kinderen ontmoeten en we bekeken het eiland en we waren verrast dat we iets vreemds wits zagen vliegen. Het was groot. We maakten een close-up met de camera en het bleek een koe te zijn en boven de koe was iets dat op een vliegende schotel leek en dat in de lucht hing. Het was geen helikopter of een vliegtuig,” vertelde Laura. Ze voegde daaraan toe: “Het leek alsof de koe werd opgezogen door de vliegende schotel. Toen verdwenen ze beide. Ik moet wel geloven dat het dat was. Voor mij was het een UFO. Ik heb het nu meegemaakt.”

Spaanstalig tv-interview op:
http://www.rosario3.com/noticias/enserio/noticias.aspx?idNot=58593

Vervolg, een foto-analyse:
KOE ONTVOERD DOOR VLIEGENDE SCHOTEL, EEN ANALYSE


UFO PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen