PRINTBARE VERSIE

KOUDE FUSIE APPARAAT E-CATALYZER HEEFT ITALIAANS PATENT GEKREGEN

Woensdag 11 mei 2011

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://freeenergytruth.blogspot.com/2011/05/cold-fusion-device-e-catalyzer-granted.html


Andrea Rossi’s revolutionaire nieuwe Koude Fusie technologie, de ‘Energy Catalyzer’ (E-Cat) die momenteel in volle productie is genomen, heeft een Italiaans patent verkregen.

Het Italiaanse patentbureau verschafte op 6 april een patent op Rossi’s energy catalyzer. Het patent verloopt 9 april 2028. Het toewijzen van een patent is weer een bijzondere stap op de weg naar wereldwijde acceptatie van deze authentieke technologie.


Andrea Rossi met zijn E-Cat

Rossi’s ‘Energy Catalyzer’ of E-Cat zoals het ook genoemd wordt, heeft een energieopbrengst die qua kostenverhouding alle fossiele brandstofbronnen zal verslaan, het is compleet veilig en het kan aangepast worden van 2.5 kW tot Multi megawatt toepassingen. Als je dat koppelt aan het feit dat de gebruikte brandstof (nikkelpoeder) goedkoop en overvloedig aanwezig is, dan snap je dat het duidelijk is dat deze energy catalyzer de mogelijkheid in zich heeft een revolutie in de wereld tot stand te brengen.

Er is dan niet langer de noodzaak olie, kolen of gas te verbranden, behalve het feit dat deze brandstofbronnen aanzienlijk verweven zijn met onze bestaande infrastructuur. Het grootste probleem voor de E-Cat is momenteel dat de meeste mensen nog niet hebben ingezien dat deze techniek echt is en dat het geen bedrog is. Dat bewijst echter alleen dat wij als soort zo zeer geconditioneerd zijn dat we alles dat tegen de geaccepteerde natuurkunde en wetenschap ingaat afwijzen. De mensen die nog steeds sceptisch zijn over de validiteit van de E-Cat moeten de bevestigingen die tot nu toe al zijn verschenen van de werking ervan, nog eens onder de loep nemen.

Ondertussen is de verslaggeving van de mainstream media nul komma nul (speciaal heel erg vreemd als je denkt aan de recente gebeurtenissen in Fukoshima, Japan). Tot op de dag van vandaag hebben slechts een handvol blogs en websites regelmatig het nieuws gemeld van deze wereld-veranderende gebeurtenissen en recentelijk werd Rossi gevraagd of er nog verzoeken om interviews van de gevestigde media waren gekomen, waarop hij met nadruk antwoordde: “Nee.”

Er zijn altijd al complottheorieën geweest rondom het negeren en de onderdrukking van belangrijke informatie door de media aan het algemene publiek die het geld- en machtsevenwicht in de wereld in gevaar kunnen brengen. In dit geval echter is de complottheorie een FEIT. Honderdenzeventien (117) dagen en tellende van een complete en oorverdovende stilte op aantoonbaar één van de grootste wetenschappelijke vernieuwingen ooit.


Nawoord Paul Harmans –ufowijzer

Bovenstaand is een vertaling van het eerste gedeelte van het artikel. Er komt inmiddels zoveel informatie over de E-Cat naar buiten dat het bijna niet meer te verwerken valt. Maar dat is alleen maar een zeer goed teken! Onlangs was er ook in het (alternatieve) nieuws dat inmiddels drie bedrijven de E-Cat units gaan produceren.

Ik heb inmiddels VPRO's Noorderlicht (e-mailadres wetenschap@vpro.nl), Greenpeace (e-mailadres info@greenpeace.nl) en de organisatie Happy Energy van Wubbo Ockels (e-mailadres: info@happyenergy.com) gemaild met al het nieuws over de E-Cat. Ik ben benieuwd wat het antwoord zal zijn. Ik heb ook getracht politieke partijen te mailen, maar tegenwoordig vind je bijna geen e-mailadressen meer op hun websites. Bang om teveel ‘lastig gevallen’ te worden zeker.

Schroom niet om deze artikelen door te sturen aan iedereen die je belangrijk vindt en doe dat dan svp ook een keer. Ik besteed al jaren vele uren per dag aan vertalen, mailen en het bijhouden van mijn website, maar ik kan het niet alleen.


Eerdere artikelen over Rossi op ufowijzer:
THE WASHINGTON TIMES BRENGT VERSLAG UIT OVER DE ROSSI ENERGY CATALYZER
HETE FUSIE WETENSCHAPPER IS NEGATIEF OVER DE ROSSI KATALYSATOR
97 E-CATS MOMENTEEL IN 4 LANDEN IN BEDRIJF
E-CAT WORDT DE OFFICI╦LE LANCEERNAAM
VS MEDIA NEGEREN ENERGIEDOORBRAAK: MOEITE MET VRIJE KERNENERGIE
ROSSI ENERGY CATALYZER GELDIG VERKLAARD DOOR NY TEKNIK
170 E-CAT FUSIE MODULES ZIJN INMIDDELS KLAAR VOOR INSTALLATIE
ZWEEDSE SCEPTICI BEVESTIGEN NUCLEAIR PROCES IN KLEINE 4.7 KW REACTOR


Zie ook: http://pesn.com/2011/03/07/9501782_Cold_Fusion_Steams_Ahead_at_Worlds_Oldest_University
En: http://peswiki.com/index.php/Directory:Andrea_A._Rossi_Cold_Fusion_Generator

Rossi’s koude fusie geldig verklaard door de Zweedse Sceptische Sociëteit:
http://pesn.com/2011/04/07/9501805_Rossi_Cold_Fusion_Validated_by_Swedish_Skeptics_Society

 

Voor mensen die een korte samenvatting van de belangrijkste gebeurtenissen willen:


ENERGIE PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen