PRINTBARE VERSIE

ROSSI ENERGY CATALYZER GELDIG VERKLAARD DOOR NY TEKNIK

Dinsdag 3 mei 2011

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://freeenergytruth.blogspot.com/2011/05/rossi-energy-catalyzer-further.html


Andrea Rossi’s Koude Fusie Technologie, de Energy Catalyzer of ‘E-Cat’, is succesvol geldig verklaard door het Zweedse technologiemagazine NY Teknik en een onafhankelijke test zal op donderdag 5 mei in het Italiaanse tv-journaal worden uitgezonden.


Rossi en collega bij de test van 28 april 2011

De nieuwe tests zijn gedaan in Bologna, op 19 en 28 april. “Het doel was het zo accuraat als mogelijk is meten van de netto energie die het apparaat genereert. De resultaten van de twee tests lieten een ontwikkeling van een netto stroom zien tussen de 2.3 en 2.6 kilowatts – in de orde van grootte van een grote elektrische kookplaat. De input stroom was ongeveer 300 watt. Door gebruik te maken van een kleinere E-Cat (E-Kitten) dan normaal, was het team in staat de output stroom te berekenen aan de hand van de hoeveelheid water dat in stoom werd omgezet.

Essentiële video: De video die aan het NY Teknik artikel ten grondslag ligt is in het Engels en geeft een technische verklaring van de verschillende onderdelen en laat tevens een E-Cat in werking zien.

 

Dit nieuws verschaft nadere en onafhankelijke validatie van Rossi’s Koude Fusie Technologie nadat onlangs ook de Zweedse wetenschappers Hullander en Essen de output energie erkenden.

E-Cat test wordt op de Italiaanse televisie vertoond
Bij de eerste test op 19 april was het nationale Italiaanse televisiekanaal RAI aanwezig en hun verslag zal op donderdag 5 mei om 20:35 op het nieuws van het RAI kanaal worden uitgezonden. Bij de tweede test op 28 april waren alleen NY Teknik, de uitvinder Andrea Rossi en een collega van hem aanwezig.


Lees het verslag van NY Teknik hier:
http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/energi/article3166552.ece

Lees het PESN artikel hierover hier:
http://pesn.com/2011/05/02/9501822_NyTeknik_Validates_Rossis_Energy_Catalyzer


Wij volgen deze belangrijke ontwikkelingen van het verhaal sinds januari (2011) en hebben de volgende twee video’s gemaakt voor mensen die een korte samenvatting van de belangrijkste gebeurtenissen willen.


Eerdere artikelen over Rossi op ufowijzer:
THE WASHINGTON TIMES BRENGT VERSLAG UIT OVER DE ROSSI ENERGY CATALYZER
HETE FUSIE WETENSCHAPPER IS NEGATIEF OVER DE ROSSI KATALYSATOR
97 E-CATS MOMENTEEL IN 4 LANDEN IN BEDRIJF
E-CAT WORDT DE OFFICI╦LE LANCEERNAAM
VS MEDIA NEGEREN ENERGIEDOORBRAAK: MOEITE MET VRIJE KERNENERGIE


ENERGIE PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen