PRINTBARE VERSIE

IS DE PLOTSELINGE ZONNEACTIVITEIT VAN 5 TOT 7 JULI WAT DE ENGELSE GRAANFORMATIES VOORSPELDEN VOOR DE ONGEWOON RUSTIGE ZON?

Deel 2

Door: Linda Moulton Howe © 2009

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com/news.php?ID=1584&category=Environment


Charles Mallett onderzoekt de symbolen van 30 juni 2009 van Milk Hill

Op dinsdag 30 juni 2009 ontdekte Charles Mallett, manager van het Silent Circle Research Centre in Compton Bassett, Wiltshire, dat er een derde uitbreiding met vreemde symbolen was toegevoegd aan het Milk Hill zomerzonnewende patroon. Die middag liep hij langs de vijf reeksen met ‘buitenaardse symbolen’ en schatte de lengte van elke reeks op zijn minst op 230 meter lengte. Alle symbolen zijn precies en schoon en elke reeks lag niet verder van de ander dan 1 tot 1 ½ meter. Er zat geen modder op welk symbool dan ook dat ik onderzocht, ondanks dat het de hele nacht (van 29 op 30 juni) onophoudend had geregend.”


Drie grondfoto’s van de ‘buitenaardse symbolen’ in de derde uitbreiding aan het Milk Hill zomerzonnewende patroon gemeld op dinsdag 30 juni 2009 en gefotografeerd met een camera aan een lange stok.
Foto’s: © 2009 Charles R. Mallett.

Charles Mallett: Wat betreft de Milk Hill symbolen, de meeste mensen die daarheen gingen en er naar keken vonden ze heel mooi. Zoals je wel uit mijn foto’s kan opmaken, ze zijn heel erg goed gevormd, heel scherp, op bijna alle manieren perfect. Maar schurend langs de randen van de omtrekken blijkt dat daar constant geplette planten voorkomen.

Linda Moulton Howe: Maar we praten over vijf reeksen met symbolen, op zijn minst per stuk 230 meter lang. Hoe krijgt de mens zoveel symbolen, met zoveel precisie, tussen 10 uur ’s avonds en half vijf ’s morgens, als de zon opkomt, in het gewas?

Charles Mallett: Dat weet ik niet. Ik ken niemand die dat zou kunnen doen. Maar zoals ik al zei, er is wat schade rondom de omtrekken toen ik daar op de middag van de eerste dag, 30 juni, was. Ik weet dat er al een heleboel mensen voor mij waren geweest. Wat ik ook weet, is dat de schade aan de omtrekken kan worden gegenereerd door paranormaal opgewekte energieën. Wij hebben geen volledige kennis van de energiebron achter het authentieke fenomeen. Maar de schade die ik aan de omtrekken zag kwam overeen met wat ik zie als mensen schade toebrengen.

Linda Moulton Howe: Hoe was het weer die nacht?

Charles Mallett: Interessant, dat was ook mijn eerste vraag. In feite was een vriend van mij daar al eerder en ik vroeg hem om goed te kijken naar modder, omdat als het door mensen was gemaakt er overal modder zou moeten liggen, het had die nacht (29-30 juni) de hele tijd geregend. Maar hij antwoordde dat de symbolen niet modderig waren, en toch vond ik die geplette randen.

Linda Moulton Howe: Dus de verwarring is dat de symbolen zelf schoon, ongerept en perfect bleken te zijn, maar dat er wel schade aan de omtrekken was?

Charles Mallett: Ja, dat is hoe het was.

Linda Moulton Howe: De wetenschappers hebben gezegd dat dit of de meest geperfectioneerde hoax (vervalsing) aller-tijden is, of het is een vergevorderde intelligente die tracht te communiceren.

Charles Mallett: Ja, ik zou zeggen dat je naar de formatie in zijn geheel moet kijken, nu de drie fases er liggen, en het is echt heel erg groot!

Linda Moulton Howe: Hoe lang is het hele geval nu?

Charles Mallett: De reeksen met symbolen zijn 230 meter lang en de rest van het patroon is op zijn minst 130 meter lang, dus het is zo’n 360 meter totaal. En in de velden onder Milk Hill liggen momenteel een stuk of zes formaties en dat is nogal eigenaardig. Ik geloof niet dat er ooit zoveel in dezelfde strook land hebben gelegen en de landeigenaar is daar niet blij mee!

Toen ik daar stond en begon met het binnenlopen van de formatie, ging het maar door en door, het leek wel of er kilometers van deze symbolen lagen. Het is een prachtig fenomeen dat zich ‘s nachts voordoet.

 

Geven de symbolen ook de toenemende zonnecyclus aan?

Linda Moulton Howe: Als je zou speculeren over de intelligentie die achter de formaties van Milk Hill, het South Field en die van de lente in koolzaad zit, wat denk jij dan dat de redenen zullen zijn waarom de cirkelmakers zo hun best deden op de zon en astronomische cyclussen te focussen?

Michael A. Reed: Als dit een extreem sterke zonnecyclus 24 gaat worden, dan zou ik inderdaad dergelijke patronen verwachten en dit soort symbolen die telkens en telkens maar weer opduiken. Ik zou ook verwachten dat als dit soort communicatie door gaat, dat de reeksen vreemde symbolen herhaald zullen worden in andere formaties en met nieuwe informatie erin.

Het lijkt dat het meeste wat we dit jaar al hebben gekregen, op de een of andere manier was gerelateerd aan de zon en ook op die manier kon worden geïnterpreteerd. Maar in termen van gevolgtrekking is het: ‘besteedt aandacht aan de zon’, dat is waarschijnlijk het hoofdkenmerk. We zullen mogelijk meer formaties gaan zien die daarop wijzen en meer met specifieke symbolen erin die daarmee geassocieerd zijn. Het is net als het kijken naar hiërogliefen, zonder Steen van Rosetta ben je min of meer verloren.

 

Wiskunde verankerd in graanformaties

Linda Moulton Howe: Jij Mike, was degene die voor een doorbraak zorgde toen het aankwam op het uitdokteren van het getal Pi in de Barbury Castle formatie van 2008. Dat leek er op te wijzen dat een hoge intelligentie informatie verankerde in ten minste die graancirkel.

Michael A. Reed: Ik kan het daar volledig mee eens zijn. Denk je al dat gedoe eens in en het gebeurt allemaal in het donker van de nacht?!

Linda Moulton Howe: De meeste mensen zijn het ermee eens dat de graanformaties tussen 14 april en ongeveer midden juni 2009, en dan specifiek degene die gemaakt zijn in koolzaad, dat die niet gemaakt kunnen zijn door mensen.

Michael A. Reed: Juist, en ik denk dat dat de smoking gun is. Het is een onmogelijkheid om grote, exacte en ongebroken patronen in koolzaad aan te brengen, zoals op Morgan’s Hill. En dat zijn de formaties die direct naar de zonneactiviteit wijzen, één patroon in koolzaad ziet er zelfs uit als een dreigende, actieve zon.

Linda Moulton Howe: Misschien is het voor de eerste keer dat we beginnen te beseffen dat er in de graanformaties wiskunde zit verborgen en een ‘buitenaardse taal’ en wat we nodig hebben is een Steen van Rosetta om het begrijpen ervan te versnellen.

Michael A. Reed: Ja, als het slechts de enige keren was (tijdens de zomerzonnewende van 2009 en op 30 juni) dat deze symbolen zijn gebruikt, dan is het gewoon een soort van anomalie. Maar als we andere formaties krijgen waar deze soort reeksen met symbolen herhaald worden, dan wordt het zeer interessant. Dan kan men kijken naar herhalende tekens en of er enige betekenis uit op valt te maken.

Het grafische deel is soms behoorlijk ongecompliceerd. Maar deze symbolen (bij Milk Hill en het South Field) zijn eerlijk gezegd bizar. (Lacht) Het is moeilijk je de geest voor te stellen die ze gemaakt heeft. Als ze zo lang en groot zijn zoals ze zijn en zijn gemaakt in één regenachtige nacht, dan spreekt dat tot de verbeelding, en ze zijn heel goed gemaakt.

Weet je, het is heel moeilijk voor mensen om iets dat zo vreemd is serieus te nemen. Het lijkt alsof je hoofd het niet wil accepteren en dus wijs je het af. (Lacht.)

 

Impact van sterke zonnevlammen en CME’s op de aarde

Welnu, de vraag die blijft is, wat gebeurt er vervolgens? Gaan we meer van deze reeksen symbolen zien? Krijgen we de kans er meer van te zien en ze te gaan begrijpen? Gaan we meer bezorgdheid rondom onze zon zien? Zijn er andere astronomische gebeurtenissen die voorspeld zijn? De formatiemakers hebben dat eerder gedaan over de verduisteringen in het zonnestelsel en samenstanden van planeten, op een manier van communiceren zonder dreiging.

Maar de focus op de zon en de potentie van serieuze activiteit als we verder gaan, is iets dat heel interessant is, en om te kijken of er een vervolg komt. Het is eigen aan de zonneactiviteit, als het buitengewoon sterk wordt, dan kan er behoorlijke schade aan hoog geïndustrialiseerde landen worden toegebracht omdat we zeer afhankelijk zijn van communicatiesystemen.

Linda Moulton Howe: Van satellieten.

Michael A. Reed: Satellieten en het hoogspanningsnet. Als je kijkt naar wat er gebeurt aan een hoog voltage systeem waarbij je een drie draden systeem in drie fases hebt. Dan is het midden daar waar de drie spoelen - de windingen van de transformator - samenkomen, dat wordt de grondkabel en die wordt in feite fysiek in verband gebracht met de grond waarop die transformator staat. Als je genoeg energie produceert die vanaf de zon de atmosfeer binnenkomt en welke begint met potentiaalverschillen op de oppervlakte van de aarde, dan kan die energie door de grondkabel gaan en dan doorlopen naar alle drie de overdrachtskabels tezamen. Dat is geen wisselstroom. Dat is een zeer grote, massieve gelijkstroom. Zodra je de kern van een transformator verzadigd door er een grote gelijkstroom door te laten lopen, dan stopt het met zijn werk als transformator, en de gelijkstroom alleen al kan voldoende zijn de draden te laten smelten. En je kunt de transformator zo beschadigen dat die volledig kapot is. De grote transformatoren, de 700.000 volt units en 360.000 volt transformatoren, die kosten niet weinig. Die zijn zeer duur en ze liggen niet zomaar voor het grijpen op de plank.

Linda Moulton Howe: Dus als een transformator smelt, dan duurt het een lange tijd om die te vervangen?

Michael A. Reed: Ja. Dat is waarom de waarschuwingen over het ruimteweer zo belangrijk zijn, om het hoogspanningsnet de tijd te geven af te koppelen of te doen wat er nodig is om ze te beschermen gedurende een van deze grote zonnegebeurtenissen.

Dan is er ook nog de kwestie van communicatiesatellieten die er mee stoppen, potentiële schade aan het GPS (Global Positioning System) omdat satellieten volop bloot staan aan de intense straling van de zon. Als er dus een focus is op de zon en de potentiële sterkte van zonne-uitbarstingen, dan lijkt het er op dat iemand ons tracht te waarschuwen voor dat potentiële gevaar dat ermee samenhangt.

Als blijkt dat het een sterke zonnecyclus wordt en er niets is wat je kunt doen en satellieten kunnen uitvallen, dan zullen we een hele hoop communicatiemogelijkheden verliezen. Als het GPS wordt beschadigd, als enkele satellieten daarvan worden gebakken, dan wordt het een groot probleem om onze vliegtuigen te laten vliegen, om met schepen te navigeren en meer van dergelijke zaken. We zijn behoorlijk afhankelijk van het GPS systeem!

Linda Moulton Howe: We kunnen te maken hebben met een intelligentie in het onzichtbare die wil dat wij hun taal begrijpen zodat ze kunnen waarschuwen?

Michael A. Reed: Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Dat is waarom ik denk dat het moeilijk voor je geest is om hier te zitten en te zeggen: “Dat is echt,” in de zin van dat het zeer afwijkend lijkt, heel erg bizar, maar het gebeurt en het gebeurt op zo’n grote schaal dat ik denk dat het geen hoax is, dat het niet gedaan wordt door mensen die met planken en touwen rondrennen.


Milk Hill, Wiltshire County, Engeland. Zomerzonnewende graanformatie die in drie fasen werd uitgebreid. Deel 1 werd gemeld op 21 juni, deel 2 werd de volgende morgen gemeld en deel 3 op 30 juni en dat was een toevoeging van vijf, 230 meter lange reeksen van ‘buitenaardse symbolen’.
Luchtfoto: © 2009 Lucy Pringle

Eerdere artikelen op ufowijzer over mogelijke astronomische informatie:
Deel 1: BUITENAARDSE SYMBOLEN OP MILK HILL EN IN SOUTH FIELD
Deel 2: BUITENAARDSE SYMBOLEN OP MILK HILL EN IN SOUTH FIELD
ASTRONOMISCHE INFORMATIE IN ENGELSE GRAANFORMATIES VAN 2009?


GRAANCIRKELS PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen