PRINTBARE VERSIE

VERMINKING VAN ENGELSE SCHAPEN EN ROOD-ORANJE BOLLEN

Deel 1

Door: Linda Moulton Howe © 2010

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com/news.php?ID=1691&category=Environment


“Een gepensioneerde politieagent zag op oudejaarsavond (31 december 2009) een vloot van zes rood-oranje bollen die ongeveer 10 tot 15 meter in diameter waren, dat was in het gebied van het Radnor Forest waar de schaapverminkingen waren.”

Phil Hoyle, U. K. Animal Pathology Field Unit


“Hoe vang je een schaap op dat tijdstip in de nacht (5 april 2010), in het donker en slacht het vervolgens zoals hier is gedaan? Het moet wel iemand zijn geweest die wist wat hij deed.”

Kay Thompson, Hamsterley, Durham, U. K.Een van de drie ooien die op 13 februari 2010 in het gebied van het Radnor Forest in Wales dood en verminkt werden gevonden, met bloedeloze verwijderingen van het oog, vlees van de kaak, de tong, de genitaliën en het rectum.
Afbeelding: © 2010 APFU


Driehoekig gebied van hoge vreemdheid gemarkeerd door de drie gele cirkels, van Oswestry, Shropshire, Engeland in het noorden, naar Leominster in het zuidoosten en naar Rhayader, Wales in het zuidwesten. Tussen Leominster en Rhayader markeert de rode cirkel het Radnor Forest, de Radnorshire regio van de schapenverminkingen en de rood-oranje bollen.

13 april 2010 Radnor Forest, Radnorshire, Engeland – In januari en februari 2010 onderzocht de Britse Animal Pathology Field Unit (APFU), opgericht door David Cayton en Phil Hoyle, drie bloedeloze schapenverminkingen in het Radnor Forest, het Radnorshire gebied in Wales (rode cirkel op bovenstaande kaart). Een jaar geleden, in maart 2009, onderzochten beide mannen ook de bloedeloze verminkingen van vier ooien op dezelfde boerderij.

Nu, in de eerste week van april 2010, werden er op de Low Weatherhill Farm in Hamsterley, Durham, in noordelijk Engeland, een twaalftal schapen gevonden die op bizarre wijze waren opengesneden. De eigenaar Kay Thompson vertelde dat de dieren waren gevild, leeggehaald en onthoofd. “Hoe vang je een schaap op dat tijdstip in de nacht (5 april 2010), in het donker en slacht het vervolgens zoals hier is gedaan? Het moet wel iemand zijn geweest die wist wat hij deed.”

De verminkingen van april 2010 zijn niet de klassieke verminkingen zoals bij Radnor Forest, Wales, de bloedeloze verwijdering bij schapen van ogen, vlees van de kaak, de tong, de genitaliën en het rectum, dat zijn de verminkingen die het wereldwijde verminkingsfenomeen karakteriseren en die al sinds een halve eeuw gemeld worden op zowel het noordelijk als het zuidelijk halfrond. Maar deze vreemde dood van schapen in april doet wederom de vraag rijzen: wie of wat doodt en verminkt vandaag de dag dieren in Engeland en deed dat ook in het verleden?

De Animal Pathology Field Unit startte in 2001 omdat er verschillende dode en bloedeloze dieren waren gevonden die pasten in het typische patroon van verminkingen van runderen, paarden, schapen, geiten en andere dieren in Noord-Amerika. Phil Hoyle, een oprichter van APFU, is 53 jaar geleden geboren in Shrewsbury, Shropshire, Engeland. Hij werkte in de staalindustrie totdat hij gewond raakte aan zijn pezen en met dat werk moest stoppen. Phil en Mike gaan nu naar boerderijen in de 80 bij 50 kilometer grote driehoek waar de vreemde verminkingen plaatsvinden. Tussen Leominster en Rhayader ligt het Radnor Forest gebied waar veel mensen de ongeïdentificeerde rood-oranje bollen in de lucht hebben gezien en waar op zijn minst één boer herhaaldelijk verminkte schapen heeft gehad.


5 april 2010, de Telegraph.co.uk rapporteert over de bizarre, bloedeloze schaapverminkingen die zich in feite niet in Shropshire county voordeden, maar in het Radnor Forest, Radnorshire gebied van Wales.


INTERVIEW

Phil Hoyle: Toen we naar die gebieden gingen waar de klassieke verminkingsgevallen werden gemeld om die te onderzoeken, hielden we het begrip UFO – of wat wij het ‘U woord’ noemen – volledig uit de gesprekken. De dieren (schapen) hadden volledig gestripte koppen en ander weefsel en organen die zonder bloedverlies waren verwijderd. In het Radnor Forest, Radnorshire gebied bestaat een geschiedenis van ongewone activiteit en tevens een enorme hoeveelheid militaire surveillance – in feite illegale surveillance – omdat sommige helikopters de in Amerika gebouwde Apache helikopters zijn. We hebben videobeelden van ze waarbij ze bijna het dak van een boerderij raken en het gebied constant in de gaten houden.

Ik bracht een bezoek aan boerderijen, kleine plattelandshuisjes en huizen die over het gebied uitkeken, alleen om navraag te doen bij de mensen die daar wonen en die elkaar allemaal kennen. Ik verklaarde dat APFU onderzoek doet naar diefstal en verdwijning van vee en ik stelde de vraag of zij ongewone helikopters hadden gezien of enige activiteit van lichten. Na een tijdje vertelde de mensen dat ze dingen hadden gezien die ze niet konden verklaren en ze vertelden mij dat ze oranje bollen hadden gezien die in de nacht naar de beboste gebieden kwamen en waar kleine meertjes en reservoirs zijn. De mensen hebben de duidelijke indruk dat de bollen water van de meertjes onttrekken.

Soms leek het dat de bollen lieten zien wat ze konden als ze ervan gewaar werden dat ze bekeken werden. Dat verontruste de getuigen behoorlijk. Deze bollen veranderden dan van helderheid en de mensen konden dan structuren binnenin de bollen van licht zien. Eén getuige, een fatsoenlijke boer, beschreef het als lijkend op de ramen van een camper. Wat deze persoon mij trachtte duidelijk te maken was de structuur binnenin het licht en het had een rij ramen over het midden. Hij vertelde dat hij een structuur erin kon zien. Toen nam de helderheid van het object toe en verdween in een oogwenk verticaal omhoog. Ik heb een aantal van deze gelijke meldingen.


Op een boerderij in Radnor Forest, Radnorshire, een regio in Wales, tekende een boer genaamd Paul het luchtobject dat hij zag: “Binnenin het licht zat in het midden een rij ramen.”
Tekening: © 2009 Paul en APFU

Linda Moulton Howe: De oranje bollen zijn gelijk aan wat ik aantref in interviews vanaf 1979 tot nu met politieagenten en ranchers bij mijn onderzoek naar de veeverminkingen in de Verenigde Staten en Canada. Elke keer als deze rood-oranje, vurige bollen opdagen zijn er veeverminkingen. Hoeveel verminkte schapen heeft u onderzocht, op welke data was dat en wat is er onlangs gebeurd dat aanleiding gaf tot het artikel in the Telegraph?

 

Februari 2010 Drie ooi-verminkingen

13 februari 2010


Eén van de drie ooien die op 13 februari 2010 in Radnor Forest, Radnorshire, een regio in Wales, dood en verminkt warden gevonden met bloedeloze verwijdering van een oog, het kaakvlees, de tong, de genitaliën en het rectum.
Foto: © 2010 APFU.


Gelijkmatige, ovale insnijding in het weefsel van de onderbuik die donkere randen achterliet gelijk aan de schone, donkere insnijdingen van maart 2009 hier beneden op vier verminkte ooien die vorige jaar op dezelfde boerderij werden gevonden.
Foto: © 2010 APFU.


9 februari 2010

Drie dagen voordat de ooi op bovenstaande foto verminkt werd gevonden, op 9 februari 2010, werd een tweede karkas gevonden waarvan de kop en delen van de schouders compleet waren verdwenen en bij een derde dood schaap bleken beide ogen en het vlees van de onderkaak en de nek weggesneden te zijn. Die ooi miste ook het bovenste deel van haar ruggengraat.

De gele pijl op de foto hier beneden wijst naar wat blijkt een mooie doorsnijding van een gewrichtsband te zijn.


De gele pijl wijst naar een rechte snede op een gewrichtsband in de buik van de ooi. De insnijding was uitermate glad en recht.
Foto: © 2010 APFU.


Twee gladde insnijdingen in één van de verminkte ooien van 9 februari 2010. Phil Hoyle schreef: ‘Het gebied van de twee ronde procedures is interessant omdat ze kunnen worden gebruikt voor toegang en verwijdering van de nieren, wolvetklieren en zelfs de eierstokken.
Foto: © 2010 APFU.


13 januari 2010

Op woensdag 13 januari 2010, om 15:30 in de middag, vond de boer een ander schaap van hem in diepe sneeuw, maar er waren geen sporen en er was geen bloed rondom het lichaam van het dier. Phil Hoyle schreef in een APFU rapport:

‘Ik heb de kop van het dier zeer nauwkeurig onderzocht en ik ben er zeker van dat er een of andere klinische procedure op het dier is toegepast, het voorste deel van het vlees van de snuit was verwijderd tot op ongeveer 10 cm vanaf de top van de snuit. Tevens was de onderkaak volledig van vlees ontdaan, inclusief de keel.

Vanwege het feit dat het karkas in diepe sneeuw lag kan dat verklaren dat het schaap mogelijk al enige tijd dood was en dat mogelijke sporen door sneeuwval of stuifsneeuw zijn bedekt. Ik vroeg de boer of hij op de hoogte was van enige ongewone activiteiten in de lucht of iets anders raars dat onlangs had plaatsgevonden. Het enige waar hij aan kon denken was een onverklaarbaar dof bromgeluid op de avond van 18 januari 2010, rond een uur of elf. Hij dacht in eerste instantie dat het de verwarmingspomp was, maar verwierp dat en dacht toen dat het wellicht de generator van de windmolen was. Maar ook dat sloot hij weer uit als de oorzaak van de bromtoon. Het geluid kon gedurende een tijd gehoord worden en stopte toen plotseling.’


De kop van de ooi (op zijn kop om de secuur gestripte onderkaak te laten zien) die op 17 januari 2010 werd gevonden in diepe sneeuw zonder sporen of bloed rondom het karkas van het dier.
Foto: © 2010 APFU.


19 maart 2009 Vier verminkte ooien gevonden

Phil Hoyle: In het jaar hiervoor, op 19 maart 2009, had deze boer zijn eerste schapenverminking. Ik kijk naar boerderijen die geïsoleerd op de heuvels liggen. Ik werd me bewust van een boerderij op de flank van een heuvel die in het gebied ligt waarvan ik weet dat er UFO-activiteit was. Dus belde ik bij die boerderij aan en de boer kwam juist naar buiten. Hij dacht dat ik van de verzekering was omdat hij die juist had gemeld dat hij die morgen vier dode ooien had gevonden die gedood waren.

Ik had een uitgebreid fotoboek bij mij van de aard van de insnijdingen en die liet ik de boer zien en hij zei: “Wel, al deze dieren hebben deze insnijdingen.” Dus draaide hij zich om en ging ik met hem mee om de verminkte schapen te onderzoeken en er foto’s van te maken. Het waren de typische dierverminkingen waarbij het vlees van de kaak is weggesneden, zoals bij het vee en andere dieren in de Verenigde Staten.


Kaak gestript, oog, tong, genitaliën en rectum weggesneden bij één van de vier ooien die op 19 maart 2009 dood en verminkt werden gevonden op dezelfde boerderij als de schapenverminkingen van 2010.
Foto: © 2010 APFU.


Polaroidfoto van de voormalige Logan County Sheriff Tex Graves van een verminkte koe op de Budin Ranch in noordoostelijk Colorado in 1976. Dit is een klassiek voorbeeld van de ‘koekjesvorm’ cirkelvormige verwijdering van vlees rondom het oog, tezamen met het oog, oor, tong, kaakvlees, genitaliën en het rectale weefsel – allemaal bloedeloos verwijderd.


Gladde en donkerverkleurde insnijdingsrand bij één van de vier ooien die op 19 maart 2009 werden ontdekt.
Foto: © 2010 APFU.

Phil Hoyle: Ik praat met mensen die beweren van gevallen te weten waarbij de politie in het verleden in feite in contact is geweest met deze bollen. Ik ondervroeg na een surveillancenacht (12 maart 2010), waarbij we ook video opnamen, een gepensioneerde politieagent die op oudejaarsavond (31 december 2009) een vloot van zes oranje-rode bollen zag die ongeveer 10 tot 15 meter in diameter waren en bewogen op een snelheid van zo’n 125 tot 150 km per uur. Hij zag er eerst twee en dan op een afstand van ongeveer twee kilometer weer twee en toen nog eens twee, een totaal van zes.

 

Politie zegt dat de bron van de rood-oranje bollen de Pembroke regio in zuidwestelijk Wales is

Deze dingen bewogen onder intelligente besturing. Hij belde de politie en onderzocht later wat er gebeurde. De politie trachtte het af te doen als ‘Chinese lantaarns’ vanwege de viering van oudejaarsavond. De boer vertelde dat hij wist dat dat niet het geval was omdat hij piloot was geweest bij de Royal Air Force (RAF). Hij was tevens ook een gepensioneerd politieagent. De politie zei tegen hem: “Wel, alles wat we kunnen zeggen is dat we vele meldingen van rood-oranje bollen hebben en wij denken dat de bron daarvan ligt in zuidelijk Pembroke in het zuidwesten van Wales.”

Dat is een zeer interessante bewering omdat we constant meldingen krijgen van deze bollen die naar Shropshire komen waar wij wonen en mensen hebben deze bollen zien terugkeren naar zuidelijk Pembroke. Dat kan erop duiden dat er een soort ondergrondse basis operationeel is en dat om de een of andere reden de bollen op een specifieke missie worden gestuurd en dan terugkeren.

Linda Moulton Howe: Waar exact denkt de politie dat de bron van de oranje bollen ligt?

Phil Hoyle: De politie zegt zuidelijk Pembroke, maar ik heb jaren geleden, aangaande andere gevallen, onderzoek in Pembroke gedaan en er zijn aanwijzingen van een actieve basis onder de zee bij St. Brides in Pembroke.


St. Brides Bay in Wales ten noordwesten van Pembroke is de uiterst linkse rode cirkel. Radnor Forest in Wales is de cirkel in het midden. Shrewsbury, Shropshire, Engeland, is de bovenste rechtercirkel.

Linda Moulton Howe: Hebben inwoners getuigenis afgelegd van het feit dat ze rood-oranje bollen uit het water daar in St. Brides Bay hebben zien komen?

Phil Hoyle: Ze beschrijven ze niet altijd als rood-oranje bollen. Er bestaat altijd de mogelijkheid dat de kleur verbonden is aan het voortstuwingssysteem bij verschillende snelheden. De bollen die wij op 12 maart 2010 op video hebben opgenomen waren rood, zoals een gloeiend kooltje.

Om terug te komen op het Pembroke en het St. Brides Bay gebied waar de mogelijke ondergrondse basis vermoedelijk is gelegen, vele ooggetuigen uit het gebied - zelfs de politie gedurende een behoorlijke tijd in het verleden, van 1977 tot 1979 – hebben de bollen regelmatig de zee zien verlaten en daar weer in zien terugkeren.

DEEL 2: 12 maart 2010 video-opname van ‘Star Wars’?


DIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen