PRINTBARE VERSIE

Deel 1

DE ONGEWONE DOOD VAN VEE

Deel 2

Bizarre verminking van een 1 week oud kalf

Door: Linda Moulton Howe© 2009

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com/news.php?ID=1538&category=Environment1 week oud mannetjeskalf op 17 maart 2009 ontdekt in Hoehne, Colorado door rancher Tom Miller. Beide oren zijn verwijderd alsof ze zijn blootgesteld aan hitte, alle interne organen zijn verwijderd en de heupen zijn gebroken alsof het van een hoogte naar de grond is gedropt.
Foto © 2009 Chuck Zukowski, MUFON Field Investigator.

23 maart 2009 Hoehne, Colorado - Ik was zondagnacht 15 maart terug op mijn kantoor in Albuquerque, New Mexico, na mijn onderzoek van de Duran verminking. Twee dagen later, op de morgen van dinsdag 17 maart, was rancher Tom Miller in Hoehne, Colorado - ongeveer 30 km ten noordoosten van Trinidad en zo’n 70 km ten oosten van Mike Duran’s eigendom - geschokt door de vondst van een 1 week oud mannetjeskalf naast de voederbak, het was dood en zo bizar verminkt dat het mogelijk uniek is in de verminkingsgevallen die ik heb onderzocht. Ik denk niet dat ik ooit een geval zoals dit heb gezien.

Opmerking Paul Harmans: ik herinner mij een geval in Utah, daar werd ook een kalfje op bijna identieke wijze verminkt gevonden. Het staat in mijn vertaling ‘HET SPOOR VAN DE WEERWOLF Deel 2 Een kleine boerderij in noordelijk Utah lijkt de vreemdste plek op aarde te zijn’. (Zie link onderaan de pagina.) Het artikel is geschreven door George Knapp en de verminking viel voor op een ongeveer 195 hectare grote veeboerderij in het bezit van de familie van Tom Gorman. (Gorman is niet zijn ware naam.) In 1996 werd de boerderij aangekocht door Robert Bigelow, een zakenman uit Las Vegas, die de boerderij geschikt maakte voor een intense en voortdurende wetenschappelijke studie van de voorvallen aldaar. Tekst uit het artikel:

‘Twee dagen voor het hierboven vermelde incident (in het artikel van Knapp. P.H.) werd een verminkt dier gevonden op de boerderij en dit is het enige geval dat de NIDS publiekelijk heeft bevestigd, voordat dit artikel geschreven werd. Gorman en zijn vrouw gebruikten een zonnige zondagmorgen om de oren te labelen van de nieuwgeboren kalveren. Ze plaatsten een oormerk bij een kalf dat dicht bij de woning op het terrein was geboren. Daarna dwaalden ze zo’n 45 minuten over de weiden. In die tussenperiode waarbij de Gormans zo’n 200 meter verderop in het veld waren, was het kalf volledig ontdaan van al zijn vlees. De Gormans werden gealarmeerd door een jammertoon van de moeder van het kalf. De ingewanden waren bijna ritueel op de grond neergelegd, maar het vlees was simpelweg verdwenen met achterlating van enkel de botten. Er zat geen bloed op de resten en ook nergens op de bodem.


Het verminkte kalf op de Gorman ranch

Het NIDS-team op de boerderij speurde het gebied af naar bewijs. De overblijfselen werden naar twee pathologische laboratoria gezonden. Beide laboratoria kwamen tot de conclusie dat het kalf was geslacht met twee verschillende werktuigen, iets wat zou lijken op een zwaar kapmes en iets zoals een scherpe schaar. Hoe dit gedaan was in het volle daglicht, in een open wei en in het zicht van de beheerders blijft een raadsel. Een tweede kalf verdween die morgen nadat het ook net was gemerkt, dit dier werd nooit meer gevonden. Sinds de NIDS op de boerderij was waren zo’n 12 stuks vee op dezelfde wijze aan hun eind gekomen. Een volledig rapport over meerdere incidenten met kalveren kan men vinden op de website van de NIDS:
http://www.nidsci.org/pdf/mutilationofcalves.pdf

Tot zover de tekst uit het artikel van George Knapp.Op dinsdagmorgen 17 maart 2009 pakte rancher Tom Miller het vreemd verminkte, bloedeloze karkas op van een 1 week oud mannetjeskalf dat naast de voederbak lag en plaatste wat er van over was achterop zijn aanhangwagen van zijn pick-up truck.
© 2009 Chuck Zukowski, MUFON Field Investigator.

De kop zit nog vast aan de beenderen van de nek en rug en de twee voorpoten. De onderbuik en de interne organen zijn verdwenen. Aan het eind van de rug en aan de gebroken heupen lijken de achterpoten en staart relatief normaal, maar ze hangen aan een dunne huid.


De kop van het 1 week oude kalf, één van de voorpoten en niet geïdentificeerd weefsel.
Foto © 2009 Chris Zukowski.


Leeg mediastinum (middelste gedeelte van borstholte) en de ribben van het kalf dat is gevonden naast een voederbak op de River Valley Ranch, sinds de jaren ’60 eigendom en werkterrein van Tom Miller.
Foto © 2009 Chris Zukowski.


Bij het 1 week oude kalf waren beide ogen en de tong nog intact, maar beide oren zijn er tot op de schedel afgesneden. Het overgebleven verharde, plasticachtige weefsel dat zo karakteristiek is bij voorgaande verminkingen lijkt veroorzaakt door het snijden met iets dat hitte afgaf.
Foto © 2009 Chris Zukowski.

Verder zijn beide oren tot op de schedel afgesneden, daarbij zijn cirkelvormige patronen van verharde huid achtergebleven. Beide ogen en de tong zijn nog aanwezig, iets wat ook ongewoon is omdat bij de meerderheid van de veeverminkingen op zijn minst 1 oor en 1 oog tezamen met de tong en het vlees op de kaak is verdwenen. Chuck Zukowski, plaatsvervangend sheriff van El Paso en veldonderzoeker voor the Mutual UFO Network (MUFON) ging op woensdag 18 maart naar de ranch van Tom Miller en bevestigde dat toen hij het onderzocht het oorweefsel verhard was.

Chuck sneed beide oorinsnijdingen uit en leverde ze beide voor analyse af bij de diergeneeskundige diagnoselaboratoria van de Colorado State University. Zodra er testresultaten bekend zijn zal ik daar op earthfiles.com verslag van doen.

Tom Miller heeft zijn ranch gedurende 50 jaar geleid op hetzelfde stuk land en vertelde mij dat hij nog nooit iets dergelijks heeft gezien. Hij vertelde dat natuurlijke roofdieren een bloederige, uiteengerukte rommel zouden hebben achtergelaten. Er zijn nergens tekenen van bloed te vinden op wat over is van het 1 week oude kalf. Mr. Miller vertelde mij ook dat de moeder van het kalf hem extreem beschermde en niemand in de buurt duldde.


INTERVIEW

Tom Miller: Mijn koeien zijn zeer beschermend over hun kalveren. Soms kun je het kalf niet eens aanraken zonder dat big mammakoe bovenop je springt. Dat is ook zo vreemd aan dit voorval. Ik moet mijn kalveren soms onderzoeken en dan moet ik heel oplettend en snel zijn om bij het kalf te komen en het te onderzoeken voordat de koe bovenop me springt. Dus hoe is dit gebeurd zonder dat de koe de verminker naar het gezicht vloog? Dat is een vreemd iets.

Linda Moulton Howe: In welke staat was de moederkoe die morgen toen je het compleet van ingewanden ontdane jonge kalfje vond?

Tom Miller: Nou ja, ze was behoorlijk opgewonden. In feite renden al mijn koeien in het rond en dat doen ze meestal niet. Zodra ik het voer breng dan zijn ze allemaal al bij de trog. Maar op die morgen (dinsdag 17 maart 2009) renden ze allemaal van voor naar achteren, alsof ze opgejaagd werden.

Linda Moulton Howe: Hoeveel koeien heb je in die kudde?

Tom Miller: Het zijn er ongeveer 80

Linda Moulton Howe: Dus 80 koeien zijn zeer opgewonden op de morgen dat je het verminkte kalf vond en de moeder liep te loeien en was geagiteerd.

Tom Miller: Dat is juist

Linda Moulton Howe: Hoe kalmeerde je de moeder?

Tom Miller: Ik weet niet of ik veel deed. Nadat ik het voer had neergelegd kwamen de koeien terug en begonnen te eten. Maar de moeder van het verminkte kalf liep nog steeds rond en liep te loeien. Later op die dag was ze er nog steeds, nadat de andere koeien weer waren weggegaan. Ze stond precies op de plek waar ik het kalf had gevonden. Ze loeide nog steeds, ze wist niet wat er met haar kalf was gebeurd.

Linda Moulton Howe: Misschien dat ze het kalf daar nog kon ruiken.

Tom Miller: Dat kan ja, ze stond precies op de plek waar het kalf had gelegen.


De voederbak waarbij het 1 week oude kalf op dinsdagmorgen 17 maart 2009 dood en verminkt werd gevonden.
Foto © 2009 Chris Zukowski.

Hoe kreeg iemand of iets dit kalf te pakken zonder in gevecht met de moederkoe te komen? En hoe kwam het dat het 1 week oude kalf dood ging met het grootste deel van zijn lichaam verdwenen zonder bloedsporen, precies naast de voederbak, ver weg van zijn moeder en de rest van de kudde?

Omdat de heupen van het kalf waren gebroken vraagt Tom Miller zich af of het kalf vanuit de lucht op de grond is gedropt. Dit is de derde verminking sinds de jaren ’80 op zijn ranch toen Tom als eerste zijn 500 pond zware stier vond waarbij beide oren, ogen, tong en delen van zijn voortplantingsorganen waren verdwenen. Zijn tweede verminking was een andere jonge stier in 1998 waarbij beide oren, ogen, tong en de genitaliën waren verwijderd. En nu in maart 2009 het 1 week oude mannetjeskalf. De bloedeloze en sporenloze aard van elk van deze dodelijke verminkingen laat voor Tom de mogelijkheid open dat de daders geen mensen zijn.

Tom Miller: Als er werkelijk van die aliens zijn of wat het ook is dat daarboven zit en naar beneden komt, waarom doen ze het? Waarom nemen ze slechts wat delen van het kalf? Wat doen ze daarmee? Ik zit met een hele hoop vragen.

Linda Moulton Howe: Waarom gooien ze deze dieren weer naar beneden, tenminste het lijkt er duidelijk op dat ze teruggegooid worden in de weide of de voederplaats of daar waar vandaan het werd meegenomen? Als het iets niet-menselijks is, waarom brengen ze de delen van de verminkte dieren terug zodat ze gevonden worden?

Tom Miller: Ja, dat is waar. En in mijn geval gooiden ze het daar terug waar ik het zeer zeker zou vinden. Weet je, het verminkte kalf had daar ergens bij de rivier in het struikgewas kunnen liggen en ik had het nooit gevonden. Maar ze gooiden het terug op een plek waar ik het wel moest vinden. Ik kon niet om de voederbak lopen zonder het te zien. Of het nu een ongeluk was of het met opzet werd gedaan, het blijft vreemd. Ik heb nooit eerder iets gezien dat lijkt op wat met dit kleine kalfje is gedaan.

Linda Moulton Howe: Alsof er daarbuiten iets is dat wil dat mensen aandacht schenken aan zijn/hun inbreuk op aards leven, waarom?

Tom Miller: Ja, waarom? Waarom doen zij dit alleen met dieren? Of misschien nemen ze ook mensen mee? Ik weet het niet. Mensen worden ook vermist. Ik moet er telkens weer aan denken weet je dat, gaat het morgen weer gebeuren? Of de volgende dag? Of volgende week?


The Day After Roswell © 1997
Geschreven door U. S. Army Lt. Col. Philip J. Corso, inmiddels overleden.
Te koop bij Amazon.com

Lt. Col. Philip J. Corso – gepensioneerd uit het leger van de Verenigde Staten en inmiddels overleden – schreef in zijn boek van 1997, The Day After Roswell:

‘In het Pentagon, van 1961 tot 1963, las ik veldrapporten van de locale- en staatspolitiebureaus over de ontdekkingen van dood vee waarvan de karkassen eruit zagen of ze systematisch waren verminkt en er waren ook rapporten van mensen die beweerden ontvoerd te zijn door aliens en waarop ook experimenten waren uitgevoerd. Onze inlichtingenorganisaties waren van mening dat de veeverminkingen die niet zomaar verklaard konden worden als gemene streken, roofdieren of rituele slachting, het werk waren van buitenaardsen die specifieke organen vergaarden.’

Historisch gezien is het zo dat wanneer er dierverminkingen in één geografische regio voorvallen, er wellicht meer zullen volgen in de komende maanden. Ik hoop dus dat bezoekers contact met mij willen opnemen over elk nieuw verminkinsgeval op mijn e-mailadres: earthfiles@earthfiles.com

Deel 3 Derde veeverminking ontdekt op 21 maart 2009 in Walsenburg, Colorado, ten noorden van Trinidad. Chuck Zukowski, plaatsvervangend sheriff in El Paso County, Colorado en veldonderzoeker voor MUFON deed het onderzoek.

Links naar de twee delen Het Spoor van de Weerwolf:
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/skinwalker%20deel%201.html
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/skinwalker%20deel%202.html

Alles over de dierverminkingen op ufowijzer:
http://www.ufowijzer.nl/Dierverminkingen.html


DIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen