PRINTBARE VERSIE

MEER ONGEWONE DOODSOORZAKEN BIJ DIEREN

© 2007 by Linda Moulton Howe

Vertaling: Paul Harmans

Bron: www.earthfiles.comVoorpagina van de Sherman County Times, Loup City, Nebraska op 5 september 2007. Verminkte koe gevonden op 31 augustus 2007 bij Ansley, Nebraska door rancheigenaar Guy Mills sr. De tweede verminkte stier sinds juni 2006 van de familie.

8 november 2007 -

Chelan County, Washington – Op 6 november 2007 reden Charles en Linda Everson terug naar hun hotel nabij Manson in de staat Washington, toen plotseling een 300 kilo zware koe uit de lucht kwam en op de voorkant van hun minibus viel en een behoorlijke deuk veroorzaakte, maar het stel bleef gelukkig ongedeerd.


Een 300 kilo zware koe viel vanaf een 75 meter hoge steile rots boven de weg nabij Manson, Washington en landde op de minibus die werd bestuurd door Charles Everson, Jr.

Ironisch genoeg hadden de Eversons zojuist hun eerste huwelijksjaar gevierd. De sheriff van Chelan County, sergeant Mike Harris, vertelde dat het dier een maand geleden van haar ranch was ontsnapt en klaarblijkelijk van de top van de 75 meter hoge steile rots boven de snelweg was gevallen.

Todd County, Minnesota – Slechts enkele dagen daarvoor werd in Todd County, Minnesota, ten noordwesten van Minneapolis, een paard gevonden dat was verminkt op een wijze die mij deed denken aan het beroemde geval in Alamosa, Colorado, waar in september 1967 een paard werd gevonden waarvan al het vlees van de gehele hals netjes was verwijderd. Sheriff Pete Mikkelson van Todd County vertelde over dit recente geval dat de schedel van het vlees was ontdaan, een oog was verwijderd en dat het een ‘zeer vreemd’ geval was. Sinds 2006 kent de regio van Minneapolis/St. Paul een reeks van ongewone doodsoorzaken bij dieren, inclusief het onthoofden van een vogel, kat en hond.

Walworth County, Wisconsin – Een andere bizarre onthoofding werd op 10 oktober 2007 gemeld in Delavan, Wisconsin, ten noordwesten van Chicago. Hulpsheriffs van Walworth County trachten uit te vinden wie of wat in zuidelijke Wisconsin de kop van een 5 dagen oude alpaca (Zuid-Amerikaans bergschaap) had afgesneden. De eigenaar, Tana Ward, vond haar vermiste 8 kilo zware baby-alpaca terug in de weide die eigendom is van de familie en ontdekte dat de kop van de romp was verdwenen. In eerste instantie dacht ze dat dat het werk was van een prairiehond, maar er waren geen bijtsporen of schrammen. De politie vond uit dat de kop op schone wijze was afgesneden en staat voor een raadsel omdat alpaca’s voor de fok en de vacht van waarde zijn, maar dat een kop ervan van weinig waarde is. Onderzoekers hebben tot nu toe geen verdachten op het oog en er zijn geen getuigen of een motief. In het gebied zijn eerder wel andere onthoofdingen gemeld.

 

Sherman and Custer Counties, Nebraska –


De ranch van Guy Mills ligt in Ansley (rode cirkel) met wat weidegrond in Custer County en ook wat in Sherman County

27 oktober 2007 – verminkt 8 maanden oud koekalf

De afgelopen week kreeg ik een e-mail van Guy senior en Elsie Mills uit Ansley, Nebraska. Op 27 oktober vond hun zoon en mede-eigenaar van de ranch, Guy Mills junior, één van hun 8 maanden oude kalveren dood en verminkt. Haar linkeroor en linkeroogbal, tezamen met de oogleden, waren schoon en netjes zonder bloedverlies verwijderd. De tong was ook verwijderd tezamen met de lippen en het vlees op de kaken. De uier van het kalf was in een ovaal patroon tot op huiddiepte weggesneden. Haar rectum en het weefsel van de vagina waren ook in een ovaal patroon tot op huiddiepte weggesneden. Haar staart was verwijderd tot aan de basis van de ruggengraat.

31 augustus 2007 – Verminkte stier

Slechts twee maanden daarvoor, op 31 augustus 2007, vonden de Mills één van hun grote en waardevolle stieren dood. Hij lag op zijn linkerzijde en was verminkt en lag in dezelfde weide als waarin zij later hun kalf vonden. De penis van de stier was verwijderd door middel van een schone, huiddiepe, cirkelvormige snede.


Verminkte stier gevonden op 31 augustus 2007 op de ranch van Guy Mills in Ansley, Nebraska. Guy Mills senior schat dat de stier slechts 24 uur dood was.
Foto © 2007 Guy Mills.


Schone, bloedeloze, cirkelvormige uitsnijding van de penis van een stier gevonden op 31 augustus 2007 op de ranch van Guy Mills in Ansley, Nebraska.
Foto © 2007 Guy Mills.

Behalve de penis en testikels waren bij de stier ook het rechteroor en het rechteroog weggesneden. Recht boven het verwijderde oog was tevens een insnijding tot op huiddiepte in de vorm van een halve cirkel (zie rode pijl beneden) Dat was een vrij algemene vondst bij dierverminkingen in het noorden van Amerika in de jaren ’70.


Halve cirkel van huid is verwijderd boven de rechteroogkas (rode pijl) waaruit de oogbal is verwijderd. Het rechteroor is tot op de schedel weggesneden, de tong is verwijderd tezamen met het weefsel van de boven- en onderlip.
Foto © 2007 Guy Mills.

De tong was tot diep in de keel weggesneden en de boven- en onderlip waren aan de voorkant van de bek schoon weggesneden. Bij het rectum van de stier was tot op huiddiepe een ovale plak huid weggesneden. Guy Mills senior heeft rondom het karkas van de stier gezocht naar sporen, zoals tekens van een gevecht om zodoende enig bewijs te hebben, maar hij vond niets.

Juni 2006 - Verminkte stier nog warm bij het aanraken

De vader en zoon vertelden mij deze week dat zij zich angstig en achtervolgt voelen omdat zij een jaar geleden, in juni 2006, op dezelfde mysterieuze wijze al een stier hadden verloren. Guy senior was ’s ochtends om 05:30 op weg gegaan om de waterpomp voor zijn vee aan te zetten, omdat het een zeer droge periode was. Bij die gelegenheid vond hij de stier die op de grond lag. Guy vertelde dat het dier nog warm aanvoelde en de slagader in de hals had een klein gaatje waaruit een klein beetje bloed druppelde. Guy belde onmiddellijk op zijn mobieltje 911 van het sheriffbureau van Sherman County, Nebraska. Hulpsheriffs arriveerden en bevestigden de bloedeloze wegsnijding van het linkeroog van de stier tezamen met een halvemaanvormig stuk vlees dat tot op huiddiepte boven het oog was weggesneden. De tong was weg, de lippen en het vlees van de kaken was verwijderd, de penis en de testikels waren netjes verwijderd en het rectum was uitgeboord.


Juni 2006 Verminkte stier op de ranch van Guy Mills in Ansley, Nebraska. gevonden om 05:30. De stier voelde nog warm aan toen Guy Mills hem vond.
Foto's © 2006 Guy Mills.

De twee stieren en het recente kalf hebben tezamen een waarde van ongeveer 10.000 dollar en de Mills hadden geen verzekering op de dieren. Maar meer dan het geld, willen Guy Mill senior en junior weten wie of wat hun waardevolle dieren heeft gedood en verminkt en gedurende de laatste jaren nog een dozijn meer in hun district.

In feite heeft Guy Mills junior, nu 48 jaar oud, zijn hele leven samen met zijn 78 jarige vader op de ranch gewerkt. In april 2006 was hij samen met zijn buren op het veld aan het werk, het was in de nacht voorafgaand aan de dag dat ze een dode en verminkte koe op het land van de buren vonden. Wat de twee ranchers op die avond in april 2006 zagen was iets dat ze nog nooit in hun hele leven gezien hadden en Guy Mills junior denkt dat het te maken heeft met wat of wie de verminkingen uitvoert.


INTERVIEW:

Guy Mills Jr. Rancher, Ansley, Nebraska: We waren op een nacht het land aan het inzaaien en we kwamen dicht in de buurt van wat het ook was. Ik heb één van die GPS systemen op mijn tractor. Je kunt de satellieten gebruiken voor gegevens bij het oogsten. Maar een andere mogelijkheid ervan is dat ik het kan instellen op mijn plantmachine en dan krijg ik perfect rechte lijnen, dag en nacht. Dus ik dacht laat ik dat eens instellen en uitproberen in de nacht. Dit was in april 2006. Het was die nacht volle maan. We werkten op een stuk land dat ongeveer 50 meter boven de rest van het land uitstak, we kwamen op het hoogste deel van het land samen en we stopten daar even om met elkaar te praten.

Toen zagen we deze buitengewoon heldere lichten. Het was een wit licht anders dan ik ooit heb gezien en we zeiden: “Oh hemel, onze buren hebben een koe in moeilijkheden. Het moet Duane Christiansen zijn die een kalf haalt.” We zeiden nog dat wij wensten dergelijke lichten te hebben, ik zou ze dan op de schuur met mijn kalveren zetten. Ik had nog nooit dergelijke lichten gezien. Duane is een gediplomeerd elektricien en ik dacht dat hij ze misschien zelf gemaakt had. We gingen verder en hoorden de volgende morgen dat één van zijn koeien was verminkt. En wij zaten ongeveer twee kilometer vanaf die lichten.

Linda Moulton Howe: Heb je iets van een geluid gehoord?

Guy Mills Jr: Nee, er was geen geluid. En het was zo’n helder licht, het is moeilijk te beschrijven omdat ik nooit eerder zoiets had gezien. Maar het witte licht was zo zuiver! Mijn vriend en ik maakten er beiden opmerkingen over.

Linda Moulton Howe: Kon je het vee horen?

Guy Mills Jr: Nee, het was stil. Je kon geen vee horen die nacht. Natuurlijk draaiden de motoren van de tractoren toen we met elkaar stonden te praten. Maar ik zou zeggen dat het een relatief rustige nacht was. Zijn vrouw, die onlangs is overleden, sprak met mijn moeder en ze vertelde dat ze de uiers van de verminkte koe hadden meegenomen en dat soort dingen.

Linda Moulton Howe: Geen bloed, geen sporen?

Guy Mills Jr: Geen bloed en geen sporen. Ik kan je vertellen Linda, dat wij heel dichtbij het ontdekken waren van hetgeen dit doet en het was per ongeluk. Dit is duur, ik heb geen verzekering op deze stieren.

Linda Moulton Howe: Dat heeft nooit iemand.

Guy Mills Jr: Het is duur. De beide stieren kosten samen 9400 dollar en het kalf zo’n 550. Dus dat is ongeveer 10.000 dollar en dat is een hele hoop geld dat aan je bedrijf wordt onttrokken. Ik ging naar drie politiebureaus en legde daar een verklaring af: de Sherman County, Nebraska Sheriff; de Custer County, Nebraska Sheriff; en de Nebraska State Patrol gelegen in Grand Island. Ik vertelde hen dat als dit een misdrijf was, zoals een overval op een tankstation dat beroofd was van 9400 dollar, zij (de politie) er massaal op af waren gekomen en overal met alle soorten patrouillewagen hadden gereden en het gevonden hadden. Ik zei: “Nu is het mijn stier (augustus 2007) en wij zijn ook belastingbetalers en dit is ons levensonderhoud en wie het ook is die daarmee rotzooit, en we hebben al een aantal moeilijke jaren gehad met die droogte en 9400 dollar is een hoop geld als je het kwijt bent.” Ik vertelde hen dat ik vond dat het allemaal een meer gedisciplineerde aanpak waard was, waardoor zij konden uitvinden wie het moorden op zijn geweten had. Als ze grondmonsters zouden nemen dan zou dat prachtig zijn en als ze een necropsie zouden doen dan zou dat ook fantastisch zijn.

Ik zei: “Haal de ‘Nebraska Cattlemen’s Association’ erbij. Er is daar geld beschikbaar om de onderzoeken te ondersteunen om uit te vinden wat het is, gebruikmakend van de wetenschap en het uitschakelen van emotie, zodat we exact kunnen vaststellen wat deze dieren doodde. Het kost nogal wat moeite om een 1000 kilo zware stier op de grond te krijgen.” En dat vertelde ik al deze mannen. Wij hebben ons hele leven met vee gewerkt en je krijgt groot vee niet zomaar even op de grond gewerkt. We moeten uitvinden wat de doodsoorzaak was en daarvoor hebben we een wetenschappelijke aanpak nodig.

Linda Moulton Howe: Wat zeiden ze?

Guy Mills Jr: Ze vonden het een heel goed idee, maar ik heb nog niets van ze gehoord. Ik sprak in september ook met een agent van de staatspolitie in Arcadia en hij raadde mij aan om met ene Ida te gaan praten, zij zou onderzoek doen naar de verminkingen.

Linda Moulton Howe: Je eiste dat er de een of andere vorm van formeel wetenschappelijk onderzoek zou worden gedaan op jouw verminkt kalf, maar tot op heden, en we praten nu met elkaar op 5 november 2007, heb je nog niets van de politie of een dierenarts gehoord?

Guy Mills Jr: Niets. Niets sinds ik daarmee begon in juni 2006 (de eerste verminkte stier) toen ik mijn eerste klachten liet horen en daarna in augustus (31 augustus 2007). En ik heb behoorlijk geklaagd.

Linda Moulton Howe: Over de stier?

Guy Mills Jr: Over de tweede stier. Ik heb ze gezegd dat ze iets moeten doen! Maar ze doen niets en ik weet niet waarom dat zo is. Sommige mensen zeggen dat het prairiewolven zijn. Nou, we hebben dieren in dit gebied gehad die in de laatste 130 jaar door van alles en nog wat zijn doodgegaan, aan alles wat je maar kunt verzinnen, ook wij hebben koeien gehad die dood gingen. En ja, prairiewolven vallen soms aan. Maar dit is NIET een prairiewolf of een ander roofdier, ik heb gezegd dat we eerst eens de feiten op een rijtje moeten zetten.

Linda Moulton Howe: Wat zeiden de agenten tegen je over andere verminkingsgevallen waar zij kennis van hebben?

Guy Mills Jr: Die ene staatspolitieman vertelde dat zijn vader een ranch had gehad en hij wist er alles van. Hij zei: “Ja, ik geloof het. Ik heb het op onze eigen ranch gezien.” Daarom gaf hij mij die Ida in Grand Island om mee te praten. Zij (de politie) zijn over het algemeen onwillig. Maar in de staat Nebraska is het een misdrijf (voor alle schade boven de 600 dollar) en dat heb ik hen verteld. Ik heb ze verteld dat sommige jongeren die een hert afschoten en dat zij (de politie) daarvoor hun boekje trokken. Ze schoten eens tien herten af, enkele jongeren in het voortgezet onderwijs, om stoer te doen. De politie pakte het groot aan en wilde hen voor de rechter brengen. Ik zei: “Oké, zij schoten een paar herten, maar hallo, hoe zit dat met mijn stieren? Dat is waar iedereen in deze streek op aangewezen is, het is hun middel van bestaan, maar er komt niemand om het te onderzoeken.”

Linda Moulton Howe: Hoeveel dieren denk je zijn er in het Ansley, Nebraska gebied gedurende de laatste paar jaar verminkt?

Guy Mills Jr: Heel wat meer dan de mensen zeggen en ik weet dat omdat ik het heb gehoord van personeel van diverse ranches. Maar iedereen houdt het een beetje stil. Eén van hen is een vriend van mij, het is een bankdirecteur. Zij begroeven het (hun verminking) en zeiden dat ze er niet over gingen praten. Maar het komt veel vaker voor dan mensen zeggen.

Linda Moulton Howe: Wat denk je, een dozijn?

Guy Mills Jr: Oh, absoluut, meer dan dat. Kijk, wij hadden drie dieren (twee stieren en een kalf). Onze buren hadden één koe. Onze andere buren hadden er twee, dat is al zes. En dat is in een gebied van rondom een kilometer of 10 en als je een paar kilometer verder gaat dan vind je nog een geval, dat is zeven binnen een klein gebied. Weet je, ons district is 140 kilometer in doorsnede, dus het zal definitief meer dan zeven gevallen zijn.

Linda Moulton Howe: Wat is de reden denk je dat iedereen het stil tracht te houden, deze bloedeloze veeverminkingen waarbij ook geen sporen kunnen worden gevonden?

Guy Mills Jr: Weet je, dat is absoluut een goeie vraag en ik heb er geen ander antwoord op dan dat ik denk dat het de cultuur is. Weet je, als je op de alternatieve tour gaat, als je een oorlogsactivist wordt of zoiets, dan wordt je aangemerkt als een mafkees. Ik denk dat je niet meer overeenkomt met de gemeenschap als je als rancher in opstand komt. Maar ik kan je vraag niet echt met zekerheid beantwoorden.

Linda Moulton Howe: Zolang mensen zwijgen en de dieren begraven en het niet rapporteren en geen necropsie eisen, dan zal het onderwerp altijd verborgen blijven.

Guy Mills Jr: Ja, dat doet het, maar ik ben op het punt gekomen dat genoeg, genoeg is, weet je. Het is gewoon te duur om dergelijke waardevolle stieren te kopen om dan vervolgens dit mee te maken, zoals ook met het kalf. Het maakt mijn familieleden bezorgd en ik weet het ook niet. Er zijn veel meer vragen dan antwoorden.


Sommige leden van de regering zeggen dat de daders van de wereldwijde veeverminkingen buitenaardse wezens zijn


(Zie het boek ‘The Day After Roswell’ © 1998 van Lt. Col. Philip J. Corso)

Linda Moulton Howe: Heeft iemand van de politie gesuggereerd dat het buitenaardsen kunnen zijn die verantwoordelijk zijn en dat het daarom is dat ze niets doen?

Guy Mills Jr: Nee, dat heeft niemand gezegd.

Linda Moulton Howe: Als dat het is wat achter het wereldwijd voorkomende verminkingsfenomeen zit, het zonder sporen achterlaten en het bloedeloos wegsnijden van lichaamsdelen van de dieren, wat zou de politie of de overheid er dan aan kunnen doen?

Guy Mills Jr: Als dat waar is, dan is dat één van de meest buitengewone bevindingen in de geschiedenis van de mensheid. Ik bedoel, sinds dat Jezus op aarde liep, kun je aan alles denken. Ik bedoel, als je daar bewijs voor hebt, dat zou van meer betekenis zijn dan alles wat er in het bestaan van de mensheid gebeurd is. Waarom zij (niet-menselijken) het doen dat weet ik niet. Ik zou dat echt niet weten.


Voorpagina van de Sherman County Times, Loup City, Nebraska op 5 september 2007. Verminkte koe gevonden op 31 augustus 2007 bij Ansley, Nebraska door rancheigenaar Guy Mills sr. De tweede verminkte stier sinds juni 2006 van de familie.

Linda Moulton Howe: Als we aannemen dat die paar militairen de waarheid spreken, zij zeggen: “Ja, we hebben te maken met buitenaardsen.” Dan is wat jij zegt waarschijnlijk waar en dat is dat het fysieke bewijs van de verminkte dieren, zowel op het Noordelijk- als op het Zuidelijk halfrond het grootste bewijs is voor een interactie en inmenging door een niet-menselijke aanwezigheid.

De overheid weet dat het aan de gang is, maar zij kunnen het niet stoppen. Dat is waarom zij er een politiek van negeren op nahouden.

Guy Mills Jr: Oké. Maar wat in Godsnaam willen zij (de niet-menselijken) met de penis van mijn stier?

Linda Moulton Howe: Dat is een goeie vraag en het enige vertrouwelijke antwoord dat ik heb gekregen van militairen en mensen die voor de regering werken, is dat het om het verzamelen van genetisch materiaal gaat. En als ik dan vraag voor welk doel dat is, dan zeggen zij: “Dat weten we absoluut niet.”
DIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen