PRINTBARE VERSIE

DEEL 1

OKTOBER 2010 VEEVERMINKINGEN – UTAH

Door: Linda Moulton Howe © 2010

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com


“De balzak was donker met een zwarte brandvlek, alsof iets echt heets het geraakt had.”

Matt Montgomery, schooltimmerman, Westpoint, UtahGrouse Creek, Utah (bovenste linkercirkel) ligt ongeveer 400 kilometer ten noordwesten van Salt Lake City, Utah, aan de andere kant van het Great Salt Lake. De Dugway Proving Ground, een faciliteit van het leger in het grijze gebied onderaan de plattegrond, ligt ongeveer 140 kilometer ten zuidwesten van Salt Lake City in het zuiden van het Tooele district

14 november 2010 Westpoint, Utah - Matt Montgomery werd 28 jaar geleden geboren in Layton, Utah, en groeide op in Westpoint, ongeveer 50 kilometer te noorden van Salt Lake City. Hij werkt als timmerman voor het Davis School District. Elk jaar als het jachtseizoen begint gaat hij samen met zijn broers en vader naar de Goose Creek Mountain range. Dat is wat zij deden op zondag 24 oktober 2010. Het was rond 14:00 toen Matt, zijn vader en zijn zwager, een medisch dokter, ongeveer 10 kilometer ten noorden van Grouse Creek reden, een kleine stad in noordwestelijk Utah.


INTERVIEW

Matt Montgomery: Ik zag een dode koe en ik ben geïnteresseerd in jouw werk, dus bij elke dode koe neem ik een kijkje (om te zien of er een verminking is). Dus stopte ik om een kijkje bij de dode koe te nemen.


De gevonden stier op ongeveer 6 meter vanaf de rand van de modderweg in de wildernis van Grouse Creek, Utah, op 24 oktober 2010 om 14:00 door Matt Montgomery, zijn vader en zijn zwager
Foto: © 2010 Matt Montgomery

Linda Moulton Howe: Matt, hoe ver vanaf de weg lag het dier?

Matt Montgomery: Ongeveer 6 meter, maar het was geen asfaltweg. Dit was een modderpad dat ranchers gebruiken om bij hun vee te komen. Het is een 4-wheel drive weg. En het dier lag in een klein omheind gebied. Het was vreemd omdat het een afgesloten, omheind gebied was. Het was waar je koeien oplaadt van een behoorlijk klein omheind gebied, zo’n 15 bij 15 meter groot. De enige manier om er te komen en foto’s te nemen was door over het hek te klimmen. Het is allemaal BLM land (Bureau of Land Management) (Overheidsland).

De afscheiding loopt helemaal langs het modderpad, dus klom ik over het hek van dat kleine gebied dat met een poort was afgesloten. En daar lag die koe, het was allemaal modder, er was geen gras. De mensen die daar bij mij waren, waren mijn zwager, die dokter is, en mijn vader die al zijn hele leven met koeien te maken heeft. Zij beiden schatten dat de stier op zijn minst een week dood moest zijn, misschien zelfs wel twee weken. En ik zeg je, er was geen reuk, tenzij je er echt dichtbij was.

Linda Moulton Howe: Het is een compleet karkas en het ziet er niet naar uit dat er enige natuurlijke plundering heeft plaatsgevonden?

Matt Montgomery: Juist, dat is wat zo vreemd is! Er waren veel dingen die er vreemd aan waren. Eén van de dingen die mijn vader meteen opmerkte was dat het dier op zijn rug lag en dat is vreemd. Hij zei dat koeien niet op hun rug doodgaan.


De poten van de stier lijken gebroken, alsof het dier hard op de grond is gevallen. De balzak hangt slap en Matt’s zwager, de dokter, stelde vast dat beide testikels uit de balzak waren verwijderd. De grote, ronde, huiddiepe insnijding op de buik is waar de penis is weggesneden
Foto: © 2010 Matt Montgomery

Hetgeen waar mijn vader het meest van onder de indruk was is dat de stier op zijn minst een week dood was, maar dat er absoluut geen insecten op zaten. Er waren geen vliegen, geen maden. Je weet wel, een dier dat op zijn minst een week dood is is vergaan vanwege de maden en het aanvreten door prairiehonden en wolven en andere natuurlijke roofdieren. Maar er was niets van te zien.

Wat was weggesneden, beginnend bij de kop, het eerste dat onze aandacht trok was bij de linkerwang. Er was een perfect rond gat uit de wang gesneden, ongeveer 3 cm in diameter.


Vreemd zwart gat in de linkerwang van de stier. Het linkeroog was verwijderd zonder aanwijzingen van vogels die het eruit hadden gepikt en er waren geen vraatsporen van roofdieren op het lichaam, zelfs geen maden, ondanks dat de jagers schatten dat het dier ongeveer een week dood was
Foto: © 2010 Matt Montgomery

Linda Moulton Howe: Heb je geprobeerd iets in dat gat te steken om te kijken hoe diep het was?

Matt Montgomery: Ik heb getracht mijn zwager erin te laten snijden om te kijken of er bloed in zat, maar hij wilde dat niet en ik wilde het ook niet zelf doen.

Linda Moulton Howe: Het gat ziet er zeer zwart uit. Zag het eruit of het was blootgesteld aan hitte?

Matt Montgomery: Dat weet ik niet, maar het leek of het aan de randen verkoold was en zelfs de bek was rondom zwart.

Linda Moulton Howe: Heb je de bek geopend om te kijken of de tong was verwijderd?

Matt Montgomery: Nee, ik zou willen dat ik dat had gedaan, maar ik heb het niet gedaan omdat het er allemaal niet zo fris uitzag. De bek stond een klein beetje open en je zou denken dat de tong eruit zou steken als die er nog was. Maar ik zag geen tong.

Linda Moulton Howe: Waren beide ogen weg?

Matt Montgomery: Dat weet ik niet omdat de kop op zijn zij lag en ik die niet omdraaide, ik kon dus alleen het oog zien dat aan de bovenkant zat. Dat oog was weg, maar het zag er niet uit alsof het eruit was gepikt. Er was ook geen teken van insecten of torren in het gat, maar het oog was weg.

Linda Moulton Howe: Het ziet eruit als een nette verwijdering van het linkeroog. Het ziet ernaar uit dat het linkeroor nog compleet is, inclusief het oormerk.

Matt Montgomery: Ja. Ik nam een foto van dichtbij van het oormerk. Het is echt vreemd dat hij al zo lang dood was en toch nog in zo’n goede conditie. Nog zoiets dat mijn vader opmerkte: hij was niet opgezwollen. En nog iets waar op gewezen moet worden is dat dit het eerste weekend was dat het koud werd. Voorafgaand aan ons jachtweekend en waarin we de stier vonden was het warm geweest, zo’n 22 tot 27 graden Celsius. Dit was het eerste koude weekend en de stier was op geen enkele wijze opgezwollen.

Linda Moulton Howe: Het op het lichaam ontbreken van tekenen van roofdieren is typisch bij alle klassieke en mysterieus verminkte dieren. En iets dat heel veel sheriffs en agenten mij hebben verteld is: “We hebben te maken met wezens vanuit de ruimte.”

Jouw foto van de stier die op zijn rug is gedraaid, hoe zit het met de testikels en de penis?

Matt Montgomery: Mijn zwager heeft daar naar gekeken. Hij zei dat wat er nog over was dat dat het scrotum was, de balzak en dat de testikels en de penis weg waren.

Linda Moulton Howe: Wat heeft je zwager gezegd over de witte buis die achter de balzak in de onderbuik zichtbaar is?

Matt Montgomery: Dat weet ik niet. Ik neem aan dat het het binnenste deel van de penis is, dat in het lichaam verder loopt. Hij heeft er niets over gezegd.


Het lege scrotum en de witte ‘buis’ in de onderbuik
Foto: © 2010 Matt Montgomery

Linda Moulton Howe: In je e-mail schrijf je dat de testikels waren verwijderd, maar de balzak was er nog wel en de binnenkant was zwart, het zag eruit alsof het verbrand was. Je close-up foto laat in ieder geval iets ongewoons zien, een balzak waaruit de testikels zijn verwijderd.

Matt Montgomery: De balzak was donker met een zwarte brandvlek, alsof iets echt heets het geraakt had.

Linda Moulton Howe: Kunnen jullie allemaal bevestigen dat de twee testikels uit de balzak waren verwijderd?

Matt Montgomery: Dat was het enige waarnaar ik mijn zwager kon laten kijken. Hij nam in feite en stok en tilde de balzak op en draaide die rond. Hij was degene die tot de conclusie kwam dat het de balzak was en dat beide testikels weg waren. De penis was verwijderd en de witte buis binnenin de onderbuik daarvan namen we aan dat het een binnenste deel van de penis was, maar ik weet dat niet zeker.


Grote, droge, bloedeloze, ronde wegsnijding van de penis
Foto: © 2010 Matt Montgomery

Linda Moulton Howe: De grote insnijding op de buik – die zit op de plek waar de penis is verwijderd, maar het is een grote wegsnijding van de huid.

Matt Montgomery: Mijn vader is met koeien opgegroeid. Hij zei dat er geen manier was om dat te doen tenzij je het weloverwogen met een scherp instrument zou doen.

Linda Moulton Howe: Het was duidelijk dat geen enkel dier dat kan, het selectief verwijderen van de testikels uit de balzak.

Matt Montgomery: Juist, mijn vader zei ook dat het heel moeilijk is om door de huid te snijden en dan niet het onderliggende vlies te raken. En dan zeker bij zo’n groot gebied. Dat is gewoon belachelijk! Hoe krijg je dat voor elkaar (enkel huiddiep)?

Ook mijn zwager, die dokter is, zei dat het moeilijk is om dat in een dergelijk groot gebied te doen en dan niet in het vlies te snijden. En rondom de testikels en je kan helemaal in zijn binnenste kijken. Er is geen spoor van bloed op de koe, op de grond, niets!

Ik ben altijd in UFO’s geïnteresseerd geweest. Mijn vader is altijd in UFO’s geïnteresseerd geweest. Maar mijn zwager heeft geen enkele interesse daarvoor. Dus om hem naar de stier te laten kijken was al heel wat. Maar hij was beslist verbijsterd en verwonderd over wie dit heeft kunnen doen en dat het geen natuurlijk dier was dat het deed. En hij merkte op dat de insnijdingen heel netjes gedaan waren. Hij zei dat dit zelfs geen kerel met een mes geweest kon zijn, dit leek alsof het chirurgisch met een scalpel was gedaan.

Hij keek inderdaad rond en was totaal verbijsterd. Maar sommige mensen die hiernaar kijken willen het waarom ervan weten. En andere mensen die ernaar kijken zeggen wel dat het vreemd is, maar laten het daarna meteen weer vallen.

 

Achtergelaten karkassen om gevonden te worden: ‘Val Dood!’

Matt Montgomery: Iets waar ik maar niet over uit kan is dat doelbewuste ‘val dood!’ Het maakt me niet uit of het de overheid is die het doet of buitenaardsen of wat dan ook, maar ze doen het op een doelbewuste wijze, zo van ‘val dood!’ Waarom leggen ze anders de karkassen terug?

Linda Moulton Howe: Het is een soort pronken. Dat is waar mijn eerste gesprek met de gepensioneerde sheriff Tex Graves in Sterling, Colorado in de herfst van 1971 over ging, toen ik aanving met mijn tv-documentaire ‘A Strange Harvest’. Hij liet me zo’n 200 polaroidfoto’s van verminkte dieren zien en zei: “Het is net alsof de daders met hun bekwaamheden pronken.”

Matt Montgomery: Exact. Ze laten ons zien dat er niets is dat wij er tegen kunnen doen.

Linda Moulton Howe: Het zijn buitenaardse wezens, zoals de leger luitenant-kolonel Philip J. Corso in zijn boek ‘The Day After Roswell’ schreef. Hij zegt dat hij in het Pentagon documenten heeft gelezen die vertellen dat de ongewone dood van dieren rondom de wereld een fenomeen is waarvan de daders buitenaardse wezens zijn. De verklaring ervoor is een genetische oogst, maar een genetische oogst waarvoor?

Matt Montgomery: Juist. Wat doen ze met die genetische oogst? Wat is hun hoofddoel? Dat is de hamvraag: wat voor genetisch materiaal oogsten ze en waarvoor oogsten ze dat?

Linda Moulton Howe: Waarom pronken ze wereldwijd met het terugbrengen van de karkassen?

Matt Montgomery: Volgens mij moet het wel buitenaards zijn. Ik hoorde een verhaal over hoe de dieren vanaf een behoorlijk hoogte werden gedropt. Persoonlijk denk ik dat ook deze stier werd gedropt omdat het leek dat zijn poten gedeeltelijk in de grond zaten. En het leek alsof zijn poten waren gebroken.

Linda Moulton Howe: De mensen die de geheimen bewaren zijn de arrogante machtmanipulators die ons in deze rotzooi waarin we zitten hebben gebracht.

Matt Montgomery: Zij weten dat het echt is. Zij weten dat de buitenaardsen echt zijn. Zij weten wie het zijn die de verminkingen uitvoeren. Maar ze gaan niet naar het volk omdat ze niet kunnen zeggen: “Ja, ze zijn echt en ze zijn hier, maar wij hebben er geen zeggenschap over.” Het is iets dat buiten hun bereik ligt en zij (de machtmanipulators) kunnen dat niet toegeven.


Wordt vervolgd in DEEL 3 - Sussex district, Engels paardDIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen