PRINTBARE VERSIE

DEEL 1

DEEL 2

OKTOBER 2010 VEEVERMINKINGEN – PAARD IN SUSSEX, ENGELAND

Door: Linda Moulton Howe © 2010

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.comEastbourne, Sussex, Engeland (onderste cirkel) ligt ongeveer 93 kilometer vanaf Londen (bovenste cirkel) en dichtbij de kust van het Engels Kanaal.

17 november 2010 Eastbourne, Sussex, Engeland – Op dezelfde zondag van 24 oktober 2010 dat de verminkte koe in Montana en de verminkte stier in Utah werden gevonden (deel 1 en 2) werd aan de andere kant van de wereld, nabij Eastbourne, Sussex, Engeland, rond 9 uur ’s ochtends een twee jaar oude ruin gevonden die dood en verminkt was. Zijn lichaam lag 300 meter vanaf het huis van de eigenaar.

De onderzoekers die naar de locatie gingen waren David Cayton van de Britain's Animal Pathology Field Unit (APFU) en Richard D. Hall, producer van de 2009 documentaire ‘Silent Killers’ over de Engelse dierverminkingen en webmaster van de website Richplanet.net (zie voor meer informatie onderaan dit artikel). De twee mannen pakten hun camera’s en apparatuur en arriveerden na middernacht op 25 oktober in de buurt van Eastborne. De eigenaars van het paard vertelden hen dat de politie van het Sussex district het paard op zondag had onderzocht, maar het paard hadden laten liggen voor nader onderzoek op maandag. De eigenaren hadden de ruin op een aanhangwagen geladen en die nabij hun huis geparkeerd. Richard en David waren zodoende in staat met toestemming van de landeigenaar een video en foto’s te maken.

Richard en David fotografeerden de vreemde insnijdingen bij het paard, inclusief een rechthoekig gebied van huid en vlees dat was verwijderd vanaf de bovenste voorkant van de linkerkaak en een grote, diepe wegsnijding van de linkerzijde van de hals, dat zich uitstrekte vanaf en rondom het weggesneden linkeroor. Richard en David melden dat de wond in de nek van het paard ongeveer 45 cm lang en 20 cm breed is. Ze nemen aan dat het weefsel, zoals de luchtpijp en slokdarm, zijn verwijderd, zoals dat gedurende de laatste decennia regelmatig wordt gemeld bij andere gevallen van dierverminkingen.

Het linkeroog en de tong waren nog intact. David en Richard draaiden het paard op zijn linkerzij om de rechterkant, die op de grond had gelegen, te onderzoeken en zij bevestigen dat er daar geen andere insnijdingen waren te vinden.


Twee jaar oude ruin, rond 09:00 ’s morgens op zondag 24 oktober 2010 dood en verminkt gevonden in een weide nabij Eastbourne, Sussex, Engeland. Naast de verwijdering van het oor, het vlees van de linkerkaak en de hals, waren ook de penis en het rectum verwijderd (niet zichtbaar op deze foto), de gele pijl wijst naar één van de eeltknobbels, vergelijkbaar met de achterteen bij vee, die op elk been waren weggesneden.
Foto: © 2010 Richard D. Hall, Richplanet.net


Close-up van de rechthoekige wegsnijding van huid en weefsel van de bovenste voorkant van de linker kaak en van de diepe insnijding in het linker halsweefsel en die rondom het weggesneden linkeroor loopt.
Foto: © 2010 Richard D. Hall, Richplanet.net

David Cayton bevestigt tevens dat de eeltknobbel op elk van de vier benen van de ruin is weggesneden. De pijl in de bovenstaande afbeelding wijst op één van de vier weggesneden eeltknobbels, deze wegsnijding is op het rechter voorbeen van het paard.


Wegsnijding van de eeltknobbel van het been van het paard. Alle vier de eeltknobbels zijn bij de ruin weggesneden.
Foto: © 2010 David Cayton, APFU.org.


Voorbeeld van een eeltknobbel (rechterbeen) bij een levend paard
Bron van de afbeelding: Wikipedia

David onderzocht de penis en het rectum. Hij meldt dat zich uitstrekkend vanuit de onderbuik langs de schacht van de penis een 5 cm lang bij 2,5 cm breed stuk weefsel op bloedeloze wijze is verwijderd. David nam ook de maat van de wegsnijding van rectaal weefsel, dat was ongeveer 7,7 cm overdwars en een aantal centimeters diep in het paard.

“Het paard werd weggebracht voor een autopsieonderzoek en we wachten nu op het autopsieverslag,” vertelde Richard Hall mij.


De gele pijl wijst op een 5 cm lange bij 2,5 cm brede ondiepe en bloedeloze wegsnijding van penisweefsel vanuit de onderbuik naar de schacht van de penis. Omdat het een ruin was, waren er geen balzak en testikels.
Foto: © 2010 Richard D. Hall, Richplanet.net


David Cayton van de Animal Pathology Field Unit (APFU) nam ook de maat van de wegsnijding van rectaal weefsel, dat was ongeveer 7,7 cm overdwars en een aantal centimeters diep in het paard.
Foto: © 2010 David Cayton, APFU.org

Meer informatie:
Richard D. Hall heeft in Engeland een satellietkanaal tv-uitzending gepland van een nieuwe dierverminkingsdocumentaire die hij samen met David Cayton en de Animal Pathology Field Unit (APFU) heeft geproduceerd en waarin ook de video is te zien die op 25 oktober 2010 is gemaakt op de plek waar de verminkte ruin in Sussex is gevonden.

De uitzending (Zie de video's hieronder) is op 3 december 2010 en is op 4 december beschikbaar op Richplanet.net


Video-verslag van het verminkte paard in Sussex deel 1 

 
Video-verslag van het verminkte paard in Sussex deel 2

 
Video-verslag van het verminkte paard in Sussex deel 3

 

Lezing van Richard D. Hall over de dierverminkingen in Engeland en de cover-up van de regering


De 1 uur durende lezing deel 1 

 
De 1 uur durende lezing deel 2

 
De 1 uur durende lezing deel 3


Wordt vervolgd in deel 4 – Argentinië, Brazilië en meer halve kattenDIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen