TENNESSEE RUIN GEDOOD EN VERMINKT TERWIJL ER 2 INFRAROOD CAMERA’s AANWEZIG WAREN, MAAR NIETS TRIGGERDE DE CAMERA’s

Door: Linda Moulton Howe © 2014

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com


“De camera’s moeten op de een of andere manier geblokkeerd zijn. De Williamson County Sheriff’s onderzoeker zei dat zij nog nooit eerder een geval als dit had gezien.”

Terry MacIlvain, eigenaar verminkte ruin, Fairview, TN


Fairview, Tennessee (Google marker) ligt ongeveer 30 mijl ten zuidwesten van Nashville

21 november 2013 Fairview, Tennessee - Barbara en Terry MacIlvain ontmoetten en trouwden elkaar 40 jaar geleden. Barbara had een carrière als computersoftware deskundige en als onroerendgoedhandelaar terwijl Terry in de verkoop van medische apparatuur zat. In 1977 kochten ze in Fairview, Tennessee, ongeveer 30 mijl ten zuidwesten van Nashville, een huis met 240 are weidegrond. Terry wilde een paard om daarmee de paden rondom hun huis te berijden. Dus kocht hij in 1992 een 5 jaar oude (gecastreerde) Peruviaanse Paso Fino ruin die hij Bomber noemde. Barbera kocht ook een Paso Fino ruin en zij noemde hem Fahlderido. Paso Fino’s zijn zachtaardige paarden, beroemd om hun soepele, natuurlijke loop die gewild is bij het lopen op paden. De twee Paso Fino’s groeiden op en vormden een hechte band met elkaar en met de MacIlvains, die van ze hielden als familie.

Barbara had de twee paarden om 3 uur ’s middags op 8 november nog in leven gezien. Maar de volgende morgen, op ongeveer 100 meter vanaf hun huis, vonden de MacIlvains de op zijn zij liggende Bomber, hij was dood. Een derde van Bombers linkeroor was bloedeloos in een rechte, ietwat gekartelde snede afgesneden. Twee vierkantige stukken huid waren van zijn rechter- en linkerbil verwijderd. De penis leek intact, maar er waren twee kleine, bloedeloze ‘lijnen’ die de huid daar vlakbij hadden doorboord. Het enige rode bloed op het paard was een kleine plek op zijn rug.


12 oktober 2013 Fairview, Tennessee: het huis van Terry en Barbara MacIlvain en hun twee Peruviaanse Paso Fino paarden Fahlderido (links) en Bomber (rechts). Beide paarden waren ruinen, hun testikels waren al op jonge leeftijd verwijderd. Fahlderido leeft nog en is 24 jaar oud. Bomber was 26 toen hij op zaterdagmorgen 9 november dood en verminkt werd gevonden. Beide Paso Fino’s hadden hun hele leven bij de MacIlvains doorgebracht op hun landgoed in Fairview, Tennessee.
Foto: © 2013 Terry MacIlvain


12 oktober 2013 Fairview, Tennessee: Bomber lopend in de wei op ongeveer 100 meter vanaf het huis van de MacIlvains, het is dezelfde weide waarin hij 23 dagen later, op zaterdagmorgen 9 november, dood en bloedeloos verminkt zou worden gevonden.
Foto: © 2013 Terry MacIlvain


Zaterdagmorgen 9 november 2013: de 26 jaar oude Peruviaanse Paso Fino ruin Bomber is dood en verminkt gevonden op slechts 100 meter afstand van het huis van de MacIlvains (bovenin rechts).
Foto: Williamson County Sheriff's Dept.

Het Williamson County Sheriff’s Office stuurde een rechercheur om het te onderzoeken. Ze nam zo’n 50 foto’s en vertelde de MacIlvains dat ze nog nooit eerder een geval als dit had gezien.

 

INTERVIEW


Bomber, een 26 jaar oude Peruviaanse Paso Fino ruin gevonden op 9 november 2013 in zijn weide in Fairview, Tennessee, hij was dood en verminkt. Hij lag op zijn rechterzijde met beide linkerbenen opgetrokken onder zijn lichaam terwijl zijn beide rechterbenen uitgestrekt in de modder lagen, alsof het paard had tegengestribbeld.
Foto: Williamson County Sheriff's Dept.

Terry MacIlvain: Toen ik het paard zag liggen dacht ik in eerste instantie dat hij ziek was. Maar toen ik dichterbij kwam zag ik dat zijn mond openstond, dat hij zijn tanden toonde en ik zag de doodsstrijd nog op zijn gezicht. Hij had een hoop pijn gehad. Zijn tanden waren behoorlijk ontbloot en zijn ogen stonden wijd open. Een deel van één van zijn oren (linker) was met een behoorlijk scherp mes afgesneden.


Ongeveer een derde van Bombers linkeroor was bloedeloos in een rechte, ietwat gekartelde snede afgesneden. Zijn mond en beide ogen stonden wijd open.
Foto: Williamson County Sheriff's Dept.

Linda Moulton Howe (LMH): Waar zat de snede in het oor?

Terry MacIlvain: Ik denk dat ze ongeveer éénderde van het oor hebben afgesneden.
(De foto van de sheriff toont duidelijk een getande snede)

LMH: Geen bloed?

Terry MacIlvain: We hebben nergens bloed gezien.

LMH: Was het droog bij het aanraken?

Terry MacIlvain: Ja.

LMH: Waren er nog andere insnijdingen aan het hoofd?

Terry MacIlvain: Nee, we hebben die niet gevonden.


De droge, bloedeloze wegsnijding van de bovenkant van Bomber’s oor lijkt gekarteld zoals bij veel andere droge, bloedeloze insnijdingen bij de dierverminkingen die al meer dan een halve eeuw worden gemeld.
Foto: Williamson County Sheriff’s Dept.


Een gekartelde insnijding bij een in 1975 verminkte koe in Great Falls, Montana.
Foto: Cascade County Sheriff Deputy Keith Wolverton.

 

Een ander in 2013 verminkt paard en een verwijderd oor - Engeland


Een twee maanden oud veulen werd om 18:50 op 23 juli 2013 gevonden in Yelverton, Devon, UK, gelegen aan de westelijke rand van het Dartmoor National Park.
Foto: © 2013 Jennifer Thornton, South West Equine Protection


De helft van het oor van het veulen was bloedeloos weggesneden.
Foto: © 2013 Jennifer Thornton, South West Equine Protection

 

Plakken huid weggesneden van Bomber’s heupen

Terry MacIlvain: Er was een deel van de huid van zijn heup verwijderd, ongeveer 7 bij 10 cm groot.

LMH: Waar was dat exact?

Terry MacIlvain: Ongeveer 15 cm vanaf het bovenste deel van zijn heup en naar achteren naar zijn been.


Een huiddiepe plak van huid en haar ongeveer 7 bij 10 cm groot, was bloedeloos van de linkerheup weggesneden


De zwarte, rimpelige oppervlakte waar de plak is weggesneden lijkt op dat bij andere verminkingsgevallen gedurende de laatste halve eeuw, waarbij de zwarte, rimpelige huid wordt toegeschreven aan hoge hitte, mogelijk vanwege blootstelling aan microgolven.
Foto: Williamson County Sheriff’s Dept.

LMH: Was deze insnijding slechts op huiddiepte?

Terry MacIlvain: Ja, het was slechts op huiddiepte. Het liet niets zien van iets onder het (zwarte) vel.

LMH: Heb je aan de randen van deze insnijding gevoeld om te kijken of er iets van vloeistof aanwezig was?

Terry MacIlvain: Nee, dat deed ik niet, maar ik meen dat de (Williamson County) rechercheur dat wel deed. Het leek er echter niet op dat er daar enige vloeistof was.

LMH: Wat zei de rechercheur?

Terry MacIlvain: De rechercheur zei dat ze nooit eerder een geval als dit in ons gebied had gezien. Ze hebben wel andere vormen van mishandeling gezien bij honden en katten, maar nooit bij een paard of een koe. En er is een hoop vee in dit gebied.

LMH: Kun je wat je aan de andere kant (de rechterzijde) van het karkas zag, vergelijken met de eerste insnijding van de huid aan de linkerzijde?


Aan de andere zijde van Bomber’s lichaam, nadat ze hem hadden omgedraaid, zat ook een bloedeloze huiddiepe insnijding van ongeveer 7 bij 10 cm groot, op de rechterheup

Terry MacIlvain: Ik zou zeggen dat ze bijna gelijk waren. Ik kan ziet zeggen dat het dichtgeschroeid leek zoals bij laserinsnijdingen, maar het was een echt schone insnijding en behoorlijk precies omdat er nog steeds een onderlaag huid aanwezig was en er geen interne delen van het paard te zien waren. Maar er moet wel een precisie-instrument gebruikt zijn om het op die wijze weg te snijden.

LMH: Dus er waren zowel links als rechts op de heupen van Bomber rechthoeken van 7 bij 10 cm huid weggesneden, maar de onderliggende spierweefsels waren nog intact?

Terry MacIlvain: Ja.


De wegsnijding van de huid aan de rechterzijde laat een gebied zien dat niet zo zwart en rimpelig is dan dat aan de linkerzijde.

Terry MacIlvain: Nadat we Bomber hadden omgedraaid zagen we wat bloed op de rug. We waren min of meer verrast dat we niet overal heel veel meer bloed vonden.


Bomber’s rug toont nadat hij is omgedraaid de kleine bloedvlek nabij de ruggengraat en boven de plek waar de huid is verwijderd.
Foto: Williamson County Sheriff’s Dept.

 

De penis was intact, maar vlakbij zaten gekartelde gaatjes

LMH: Jouw paard, Bomber, was een ruin, dus zijn testikels waren al verwijderd?

Terry MacIlvain: Ja, dat is gebeurd toen hij heel jong was. Bij paarden waarbij de testikels zijn verwijderd trekt de penis zich helemaal naar binnen, je ziet dan alleen een klein zakvormig gebied.

LMH: Maar toen je zei: “Het leek me niet in orde,” wat was het dat je niet in orde vond?

Terry MacIlvain: De huid rondom het zakvormige gebied leek alsof het beschadigd was, er waren geen sporen van bloed maar het zag er gekneusd uit in dat deel.


Bomber’s testikels waren al op jonge leeftijd verwijderd waarbij de penis in een soort zakje is weggetrokken en dat lijkt niet aangeraakt behalve dan de gekartelde gaatjes daar vlakbij.
Foto: Williamson County Sheriff’s Dept.

LMH: In de tijd dat je naar Bomber keek, keek je toen ook naar het gebied met de penis?

Terry MacIlvain: Nee, dat deden we niet.

LMH: Je dacht er niet aan om te kijken of er enig bloed in dat deel was te zien?

Terry MacIlvain: Niet totdat hij begraven werd. Onze vriend de buurman, Mark Sillivan, die ook aannemer is, heeft hem begraven. En toen plotseling zagen we de bloedvlek op zijn rug. En daarna had de rechercheur blijkbaar het gebied rondom de penis onderzocht en vroeg ze of wij iets ongewoons hadden gezien, maar dat hadden we niet. Daarom stopten we met het dichtgooien van het gat zodat we het konden controleren. Toen zagen we dat er daar enige beschadigingen waren. Het zag er niet normaal uit.


Closeup van de gekartelde gaatjes in het gebied van de penis van Bomber.
Foto: Williamson County Sheriff’s Dept.

LMH: Heeft iemand van de onderzoekers van de Williamson County Sheriff’s afdeling gezegd dat ze een onderzoek van een dierenarts wilden?

Terry MacIlvain: Daar is wel over gesproken, maar het zou behoorlijk prijzig zijn. Het was zaterdag. Het zou moeilijk zijn om op korte termijn een dierenarts te vinden en de mate van ontbinding - we moesten het paard echt begraven.

 

De MacIlvains hadden infrarood veiligheidscamera’s in de weide

Terry MacIlvain: We hadden regelmatig problemen met enkele buren die stiekem over het hek klommen en de manen van de paarden in elkaar vlochten. Omdat dat al twee of drie jaar gebeurde, stelde een waarnemend sheriff voor dat we camera’s zouden plaatsen en dus heb ik vier infrarood, night vision type camera’s, door beweging geactiveerd, in de weide geplaatst om deze mensen te betrappen. Tot nu toe hebben we nog niemand kunnen betrappen.

LMH: Dus jullie hadden infrarood camera’s in het gebied waar het paard (Bomber) was?

Terry MacIlvain: We hadden twee (infrarood) camera’s in die richting. Er zou een derde zijn, maar die was uit een boom gevallen.

LMH: Was er op die twee camera’s iets te zien, lichtflitsen, was er iets te zien?

Terry MacIlvain: Nee, niets. Ze moeten geblokkeerd zijn geweest. Eén was specifiek gericht op waar we het paard vonden en stond er ongeveer 25 meter bij vandaan. De bewegingsmelder is goed voor zo’n 70 meter. Het zijn dus zeer gevoelige camera’s.

LMH: Wetende dat dit is gebeurd tussen vrijdagavond en zaterdagmorgen toen je het paard vond, was er nog een beeld dat in dat tijdsframe viel, vanaf het tijdstip dat je vrouw op vrijdagmiddag de beide paarden nog in leven zag totdat jullie je paard op zaterdagmorgen dood vonden?

Terry MacIlvain: Er was slechts één beeld dat we in een camera vonden die niet naar die richting stond opgesteld en dat was van ongeveer half 1 ’s nachts. Het bleek een vos te zijn.

LMH: Er waren geen andere frames met lichtflitsen of een andere afwijking?

Terry MacIlvain: Niet in die nacht. Er zijn wel andere tijden geweest waarop er lichtflitsen te zien waren.

 

Eerdere onverklaarbare lichtbundels nabij Fahldarido op de infrarood camera

LMH: Kun je die beschrijven?

Terry MacIlvain: Oké, ik heb er hier één en het lijkt alsof er een helikopter boven hangt en een zoeklicht naar beneden richt. En dat licht schijnt neer op ons andere paard, Fahlderido.


Beeld van een infrarood camera van 19 september 2013 om 05:05 ’s ochtends, er staat een onverklaarbare bundel van licht op die naar beneden schijnt op of nabij Barbara MacIlvain's Paso Fino paard, Fahlderido.

LMH: Dus het licht schijnt op het andere paard?

Terry MacIlvain: Ja, dat doet het. Ik kan me niet herinneren dat ik zoiets zag op het andere paard (Bomber). Misschien scheen er ook wel een lichtbundel op Bomber, maar de camera staat op de grond gericht en heeft het misschien niet opgevangen.


Beeld van een infrarood camera van 12 oktober 2013 om 06:02 ’s ochtends, er staat een onverklaarbare bundel van licht op nabij Barbara MacIlvain's Paso Fino paard, Fahlderido.

LMH: Wat viel je op bij dit paard op zaterdagmorgen?

Terry MacIlvain: Ja, Fahldarido. Hij was duidelijk opgewonden, moeilijk om dichtbij hem te komen, hij rende rond, hinnikte vanaf afstand. Hij kwam nooit binnen 15 meter van Bomber’s lichaam, maar hij bleef naar Bomber kijken, alsof hij wachtte totdat hij opstond.

LMH: Vond je nog ergens anders dan waar zijn lichaam lag, hoefafdrukken waaruit bleek dat het paard tegenstribbelde?

Terry MacIlvain: Nee, alleen waar het lichaam lag en we hebben echt alles gecheckt. Dat hebben niet alleen wij gedaan, maar ook de politie.

 

Zich afzetten tegen de grond

LMH: Was er aan de hoefafdrukken te zien dat het paard zich had verzet en dat hij misschien op zijn achterbenen heeft gestaan en zijn voorbenen in de lucht had en ronddraaide?

Terry MacIlvain: Nee, het leek erop dat hij op de grond lag op zijn (rechter) zij en in die houding vocht, alsof je op je zij ligt en iets wegtrapt en tracht op te staan in een poging van iets weg te komen.


Bomber’s rechterbenen waren opgetrokken onder zijn lichaam, maar zijn linker achter en -voorbeen waren helemaal gestrekt met de hoeven in de grond getrapt.
Foto: Williamson County Sheriff’s Dept.

LMH: Dat houdt in dat Bomber misschien door de een of andere kracht verlamd op de grond lag.

Terry MacIlvain: Dat kan. Als dat een buitenaardse was, het moet iets geweest zijn dat hem in die positie trachtte te houden. Als het een persoon was dan zouden ze iets van een touw of ketting rondom misschien zijn hals hebben gedaan, iets dat hem pijn zou doen en hij daardoor niet zou bewegen.

LMH: Een ketting zou het haar in de hals hebben beschadigd. Vond je iets ongewoons aan Bomber’s hals?

Terry MacIlvain: Nee.

 

Veel politiemensen zeggen dat de daders van de veeverminkingen ‘wezens vanuit de ruimte’ zijn

LMH: Veel politiemensen zeggen al langere tijd tegen mij als journalist dat de daders van de veeverminkingen wezens vanuit de ruimte zijn, hebben jij en je vrouw eerder met dat onderwerp te maken gehad?

Terry MacIlvain: Nee, we geloven in buitenaardsen, maar we vragen ons af als zij de lichten in onze weide schijnen, waarom hebben we hen niet gezien? Of waarom hebben zij onze hond niet gealarmeerd zodat die zou gaan blaffen?

LMH: Dat is weer een onderdeel van het klassieke mysterie. Dierverminkingen zijn wel voorgevallen binnen 10 meter van de achterdeur van een familie. Dat was in Cripple Creek, Colorado. Zij hadden een 9 maanden oude hengst in een veekraal ongeveer 10 meter vanaf hun slaapkamerraam waar ze sliepen met drie honden in die kamer. Om 7 uur ’s avonds was het paard levend en wel. Maar ’s morgens om 7 uur, toen ze opstonden en naar de keuken gingen voor het ontbijt, lag hun paard op zijn zij in de veekraal met een grote insnijding aan zijn achterzijde en andere vreemde verwondingen aan het hoofd. De drie honden waren de gehele nacht stil geweest. Er waren geen sporen rondom het paard, zelfs niet die van het paard zelf. Wat zorgt er voor dat honden die normaliter ’s nachts tekeer gaan, doodstil blijven?

Terry MacIlvain: Nou ja, maar waarom hebben we het paard zelf dan niet horen schreeuwen?

LMH: Dat betekent, denk ik, dat er een vorm van verlamming is die misschien niet helemaal de benen van het paard verlamde, maar mogelijk wel het strottenhoofd.

Terry MacIlvain: Dat is heel goed mogelijk.

 

$1000 beloning

Terry MacIlvain: We hebben flyers rondgedeeld waarin staat dat we een beloning van 1000 dollar bieden voor informatie die leidt tot arrestatie en berechting van de persoon of personen die verantwoordelijk zijn het martelen en doden van ons Peruviaanse Paso Fino paard Bomber in de nacht van 8 november 2013 aan de Crow Cut Road 7629 in Fairview, Tennessee.DIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen