PRINTBARE VERSIE

VERMINKTE PAARDEN IN HOUSTON, TEXAS

Door: Linda Moulton Howe © 2011

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com


“Er waren nergens tekenen van bloed en het leek alsof het paard daar speciaal op die plek gedeponeerd was.”

- Manuel Leal, gemeenteambtenaar Houston, Texas


3 december 2011 Houston, Texas -
Earthfiles heeft een e-mail en foto’s ontvangen van een gemeenteambtenaar van Houston, Texas, Manuel Leal, die op vrijdag 2 december 2011 een verminkt paard vond dat nog maar net dood was en in een greppel lag in blok 5000 van Schurmier Road, ten zuiden van het centrum van Houston. Mr. Leal vond tevens tien maanden daarvoor, op 5 februari 2011 een ander verminkt paard in dezelfde greppel.

5 februari 2011 Verminkt Paars
blok 5500 van Schurmier Road, Houston, Texas


blok 5500 van Schurmier Road is gemarkeerd met de benedenste rode cirkel, ten zuiden van het centrum van Houston

Van: Manuel Leal
Onderwerp: Verminkt paard Houston, Texas
Datum: 6 februari 2011
Aan: Linda Moulton Howe - arthfiles@earthfiles.com

Ik stuitte op zaterdagmorgen 5 februari rond 09:40 in zuidelijk Houston op een verminkt paard, het was op een asfaltweg in het 5500 blok van Schurmier Road. Ik werk voor de gemeente Houston en moest het dode paard melden zodat het opgeruimd kon worden. Ik nam een paar foto’s die ik heb bijgevoegd.


Het verminkte paard gevonden op 5 februari 2011, rond 09:40 in blok 5500 van Schurmier Road, Houston, Texas door gemeenteambtenaar Manuel Leal

Er was geen lijkenlucht. Het paard rook als een levend paard, waarschijnlijk omdat het rond het vriespunt was gedurende de nachten van donderdag tot zaterdag. Maar de temperatuur was al behoorlijk hoger toen ik het paard die zaterdagmorgen vond. Er waren nergens tekenen van bloed en het leek alsof het paard daar speciaal op die plek gedeponeerd was.


Bloedeloze insnijding in het rectale weefsel van het verminkte paard dat werd ontdekt op 5 februari 2011 in blok 5500 van Schurmier Road, Houston, Texas

Ik was nogal geschokt om dit verminkte paard te zien. Ik heb vele foto’s gezien en veel artikelen gelezen over deze types verminkingen op je earthfiles website en elders, maar ik heb nooit echt begrepen hoe afschuwelijk het in werkelijkheid is. Als ik had geweten wie ik er hier in de buurt over had kunnen inlichten dan had ik dat gedaan in plaats van te bellen om het meteen weg te laten halen.

Ik weet niet of het van betekenis is, maar het paard lag naast een stuk grond met een bord waarop staat: ‘State of Texas General Land Office No Trespassing’ en ‘Member Texas & Southwestern Cattle Raisers Association, Inc.’ Ik meen dat ik ooit een artikel heb gelezen dat vermelde dat een dergelijke organisatie de veeverminkingen in Texas had onderzocht.

Ik sprak met de persoon die de oproepen ontvangt om dode dieren te verwijderen en ik vroeg haar of zij mij wilde inlichten als ze bij zaken zoals met deze verminkingen werd geroepen. Er is slechts één ploeg op onze afdeling die deze oproepen afhandelt en zij zullen mijn telefoonnummer van mijn afdeling krijgen om contact met mij op te nemen. Ik vroeg de mevrouw of ze wist of er andere dieren gevonden waren in dezelfde conditie en zij verklaarde dat er enkele koeien, geiten en zelfs kippen waren geweest die verminkt waren gevonden, maar ze kon geen definitieve aantallen noemen. Het personeel van deze afdeling denkt dat de verminkingen ‘sekte’ gerelateerd zijn (maar daar ben ik het niet mee eens).

Hoogachtend,

Manuel N. Leal

 

2 december 2011 Verminkt Paard
5000 blok van Shurmier Road, Houston, Texas


Van: Manuel Leal
Onderwerp: Verminkt paard Houston, Texas 02-12-2011
Datum: 2 december 2011
Aan: Linda Moulton Howe - arthfiles@earthfiles.com

Goedemiddag Linda,

Ik heb foto’s bijgevoegd van het karkas van het verminkte paard en een foto van het ‘No Trespassing’ (verboden toegang) bord aan het hek naar het land dat behoort aan het Texas General Land Office en waarnaast het karkas lag. Onder dat bord hangt een bord met ‘Member Texas & Southwestern Cattle Raisers Assn, Inc. Posted’.


Een verminkt paard werd op 2 december 2011 door gemeenteambtenaar Manuel Leal van Houston, Texas, in een greppel gevonden nabij het afgesloten hek van het land van het Texas General Land Office.
Foto: © 2011 Manuel Leal.


Google map markeerpunt boven het 5000 blok van Shurmier Road welke een greppel heeft aan de rechterzijde van de weg waarin op 2 december 2011 een verminkt paard werd gevonden en waarin ook op 5 februari 2011 een ander verminkt paard werd gevonden.


Plattegrond van het 5000 blok van Shurmier Road ten zuiden van het centrum van Houston, Texas

De laatste keer dat ik je foto’s van een verminkt paard stuurde was dat van een paard dat slechts een meter van de locatie van dit paard af lag, in dezelfde greppel langs de weg.


Boven en beneden: 2 december 2011, dood en verminkt paard gevonden in blok 5000 van Shurmier Road ten zuiden van Houston, Texas, niet ver van de plek waar het verminkte paard van 5 februari 2011 werd gevonden. Dit paard van 2 december was ongeschonden met uitzondering van een grote uitsnijding van het rectale weefsel. Beide verminkte paarden werden gevonden in dezelfde greppel van de Schurmier Road.
Foto’s © 2011 Manuel Leal.

Ik heb op Internet gezocht en vond dat deze Cattle Raisers Association (veefokkervereniging) in het verleden onderzoekers heeft ingehuurd om meer te weten te komen over de verminkingen. De website vermeldt dat de onderzoeken tot de conclusie leidden dat een groep van duivelsaanbidders de schuldige was, hoewel daarvoor geen bewijs wordt overlegd. Ik vind het opvallend dat er twee keer per jaar een karkas wordt gevonden in de greppel naast hun stuk land.DIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen