PRINTBARE VERSIE

Deel 1

VIJF VERMINKTE PAARDEN GEMELD IN ZUIDWESTELIJK ENGELAND

DEEL 2

Door: Linda Moulton Howe © 2012

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com


Vierde verminkte paard in Wales, specifieke locatie op verzoek van eigenaren achtergehouden

Linda Moulton Howe (LMH): Heb je van anderen gehoord over andere verminkingen die mogelijk nog niet gemeld zijn?

Tanya Ingram: Ja, in Wales - een andere hengst. Zij belde mij gisteren en vandaag.

LMH: Dus je hebt gehoord over een vierde verminkte hengst tussen januari de 16e en 17e?

Tanya Ingram: Ja.

LMH: Wat vertelde ze je over dat paard en wat ze wist?

Tanya Ingram: Ze vertelde dat het hetzelfde was als met mijn paard (Sammy).

LMH: Dezelfde uitsnijdingen?

Tanya Ingram: Ja.

LMH: Dat houdt in dat er een paard in Wales is gevonden met een rechteroog dat weg is, het linkerooglid weg, de tong en de genitaliën verwijderd?

Tanya Ingram: Ja.

LMH: Geen bloed?

Tanya Ingram: Niets.

LMH: Weet je hoe oud dat paard was?

Tanya Ingram: Ik meen dat ze drie zei.

LMH: Dus dat zijn 2, 3 en 7 jarige. Voor een paardeneigenaar zijn dat allemaal zeer jonge paarden?

Tanya Ingram: Ja, ze waren erg jong.

LMH: Wat vertelde ze over het onderzoek daar (in Wales) en waarom het niet bekend is gemaakt?

Tanya Ingram: Ze vertelde dat de politie had gezegd dat het een natuurlijke oorzaak was. Ze hebben de zaak gesloten.

LMH: We weten dat ze natuurlijke oorzaken gebruiken, zelfs in tegenstelling met hun eigen verklaringen in het veld. Zei ze nog iets waarom dit vierde geval in Wales niet bekend is gemaakt?

Tanya Ingram: De politie wilde niet dat het bekend werd. De politie wil zelfs dat er niet één geval bekend wordt gemaakt.

 

Stopt de Engelse politie de dierverminkingen in de doofpot?

LMH: Wat was je reactie toen je hoorde dat de Engelse politie niet wil hebben dat enige informatie over de verminkte paarden bekend wordt gemaakt?

Tanya Ingram: Ik denk dat zoiets meelijwekkend is, als ik eerlijk ben. Ik denk dat het dom is omdat het niet om ‘natuurlijke oorzaken’ gaat. Je bent geen delen van het lichaam kwijt als het om een natuurlijke oorzaak gaat. Ik denk dat het weerzinwekkend is dat de politie het in de doofpot tracht te stoppen. Ik wil dat het bekend wordt.

LMH: Tanya, waarom denken jij en je ouders dat de politie in Engeland niet wil dat het volk en de media de waarheid en de feiten leren kennen over deze verminkte paarden?

Tanya Ingram: Ze willen iets verbergen.

LMH: Wat denk je dat ze wellen verbergen?

Tanya Ingram: Nou ja, ik weet het niet. Ze willen duidelijk het papierwerk niet en ze willen er hun tijd en geld niet aan spenderen om een onderzoek te doen. Dat is volgens ons de hoofdzakelijke reden.

 

Meer verminkte schapen

LMH: Heb je wellicht nog gehoord over andere verminkte dieren rondom jullie gebied of verder weg in Engeland?

Tanya Ingram: Ja, kort geleden kreeg ik van iemand de boodschap over schapen.

LMH: Wat scheef die persoon in de e-mail?

Tanya Ingram: Het was op Facebook. Ze zond een berichtje via Facebook en vertelde: “Ik heb vrienden die verminkte schapen hebben gehad op de (Bodmin) Moor. Ik en mijn vrienden zijn bereid de foto’s daarvan te onthullen als het ervoor kan zorgen dat Sammy en al die andere verminkte dieren de aandacht van de media krijgen.

 

Bodmin Moor verminkte schapen en St. Brides UFO’s


Rode cirkels van links beneden naar boven: Truro, locatie van de tweede verminkte hengst; Bodmin Moor, berucht vanwege de schapenverminkingen; ten noordoosten van Bodmin Moor ligt Holsworthy waar de derde bloedeloos verminkte hengst werd gevonden; rechts ligt het Dartmoor National Park waar het vijfde verminkte paard, een merrie, werd gemeld in het noorden bij Okehampton; in noordelijk Wales en recht boven Cardiff ligt de algemene locatie van de vierde verminkte hengst; en in rechte lijn naar het westen, bij Whitland, ten westen van Carmathen, Wales, vond de eerste verminking van een hengst plaats; en dan meteen in het westen waar het Bristol Channel en het St. George’s Channel elkaar ontmoeten ligt St. Brides, nabij Pembroke, Wales, waar ooggetuigen gedurende jaren roodoranje UFO’s in en uit het water zien komen, speciaal gedurende de tijden van de periodieke dierverminkingen in Wales en de zuidelijke graafschappen Devon en Cornwall, Engeland.

De moor waaraan Tanya refereert is Bodmin Moor in Cornwall, waar 4000 jaar geleden, in de bronstijd, voor het eerst boeren gingen wonen. Gedurende vele jaren staat Bodmin Moore ook bekend vanwege een mysterieuze, grote, zwarte panterachtige kat, genaamd het ‘Beest van Bodmin Moor’ dat wordt gelinkt aan buitenaardsen en dierverminkingen. Langs het Bristol Channel, van Bodmin Moor bij St. Brides, nabij Pembroke, Wales zijn mysterieuze roodoranje UFO’s waargenomen die in en uit het water komen en bij de politie zijn gemeld, voornamelijk op tijden dat er verminkte schapen en geiten werden gevonden.


Vijfde verminkte paard in Okehampton, een merrie

Ten noordoosten van Bodmin Moor ligt het Dartmoor National Park, ook geassocieerd met UFO’s. En nu is er aan de noordelijk grens ervan, nabij Okehampton, in de woensdagnacht van 18 januari 2012 een vijfde verminkt paard gemeld aan Tanya Ingram. Ze kreeg een telefoontje van zeer bezorgde paardeneigenaren die hun 7 jaar oude merrie dood en verminkt vonden op hun terrein in Okehampton aan de noordelijke grens van Dartmoor, ongeveer 45 minuten ten zuidoosten van de weide van de Ingrams nabij Holsworthy. De lokale politie werd gebeld, maar vertelde de eigenaren dat hun merrie aan ‘natuurlijke oorzaken’ was overleden en aan het aanvreten van roofdieren en dat de politie het niet verder wilde onderzoeken. De politie vertelde de eigenaren tevens dat ze niet moesten praten over de dood van hun paard. Maar ze namen vertrouwelijk contact op met Tanya Ingram omdat hun merrie op dezelfde wijze was verminkt als Tanya’s hengst, Sammy, zonder bloed. Bij de merrie was ook één van haar twee tepels half weggesneden en de andere was helemaal van de huid van de buik weggesneden.

Tanya Ingram: De eigenaar vertelde mij dat één van de tepels voor de helft was afgesneden en de andere was compleet weg. Die was weggesneden van de huid van de buik. Haar linkerooglid was verwijderd. Haar rechteroog was weg. Haar tong was verwijderd. Haar oor was niet verwijderd, maar het was dwars door het midden ingesneden en haar vagina was eveneens ingesneden.

LMH: Viel hen bloed of sporen op?

Tanya Ingram: Nee.

LMH: De mensen die je belden, hadden zij foto’s genomen?

Tanya Ingram: Ze vertelden dat ze de politie hadden gebeld. De politie had hen verteld geen foto’s te maken, dat zij dat wel zouden doen. En de politie had de zaak gesloten en de eigenaren vertelden mij dat ze er verder niets mee te maken wilden hebben. Ze vroegen mij het niet te openbaren, maar ik vind dat ik het je moet vertellen.

LMH: Heb je van die twee mensen gehoord dat de politie hen vertelde dat ze geen onderzoek zouden doen?

Tanya Ingram: Ja. De politie vertelde hen dat het roofdieren waren omdat het buiten in de Moor was (Dartmoor) - natuurlijke oorzaken en roofdieren, dat was de reden waarom de politie geen onderzoek zou doen.

 

Mysterieuze lichten in de lucht, lichtbundels en dierverminkingen


Greeley Tribune, Greeley, Colorado, zondag 2 november 1980


Links: Met tussenpozen genomen zwart-wit foto’s van mysterieuze lichten boven een weide waar in 1967 verminkt vee is gemeld aan de politie van Logan. Foto’s © 1976 Bill Jackson.
Rechts: Met tussenpozen genomen kleurenfoto’s van mysterieuze lichten boven weides in Ashdown en Hope, Arkansas, waar verminkt vee werd gevonden. Foto’s © 1988 Jim Williamson, Little River News.

Toen Tanya mij vroeg wie ik verdacht van het doden en verminken van de paarden, vertelde ik haar dat ik in mijn tv-documentaire over dierverminkingen meldde dat die al voorkwamen in 1979 en dat politiemensen mij toen vertelden dat de daders van de verminkingen ‘wezens vanuit de ruimte’ waren. De reden waarom was dat Sheriffs, agenten en boeren in de Verenigde Staten en Canada telkens werden geconfronteerd met witte of roodoranje felle lichten nabij de weides waar vervolgens verminkte dieren werden gevonden. En vele ooggetuigen hadden ronde, gloeiende luchtvoertuigen gezien die lichtbundels naar beneden in een weide richtten. Sommige ooggetuigen hebben zelfs gemeld dat ze dieren omhoog of naar beneden zagen gaan in de lichtbundels die daarna dood en verminkt werden gevonden. Een lichtbundel-technologie die dieren vanaf de grond kan tillen kan verklaren waarom er geen sporen rondom de verminkte dieren worden gevonden, zelfs niet de sporen van de dieren zelf op nat zand of stoffige grond.

Toen vertelde Tanya mij dat zij en haar familie in 2009 op hun paardenweide bij Pyworthy waren en plezier maakten rondom een houtvuur, toen zij plotseling hevig schrokken van vreemde lichten in de lucht boven de hoogspanningsmasten in de weide.

Tanya Ingram: Ik en mijn kleine zusje, mijn vader en mijn vrienden waren op een avond op onze paardenweide. We gingen daar wel vaker heen en hadden dan een klein vuur, het was iets wat we met de familie deden. Toen zagen we zoiets als grote bollen van licht die in dezelfde richting vlogen als waarin de hoogspanningsmasten staan. Onze telefoons werkten niet. We konden ze niet aanzetten, we wilden foto’s maken.

LMH: Je probeerde foto’s van die lichten te maken?

Tanya Ingram: O ja, dat probeerden we omdat het echt heel vreemd was! Het leek op de maan, maar dan een kleinere versie die zo snel was als een vallende ster. Een echt heel helder ding. En mijn zuster zag een groen licht aan de buitenkant van het (witte) licht. Zegt je dat wat?

LMH: Ronde lichten?

Tanya Ingram: Meer een rugbybal of zoiets.

LMH: Niet rond, maar smaller en langer?

Tanya Ingram: Ja.

LMH: Was het grotendeels wit met groen aan de randen?

Tanya Ingram: Ja, er waren er twee van en ze waren echt heel helder, zo helder als de maan!


Illustratie van een door Earthfiles samengestelde foto van een andere heldere UFO genomen op 27 april 2009 in Seneca Falls, New York.

LMH: Bleven de groen met witte lichten een tijdje stilstaan in de lucht?

Tanya Ingram: Ja, dat deden ze beide. Het leek alsof ze boven de top van de hoogspanningsmasten bleven hangen, maar wij hebben die masten dwars over het hele veld en de lichten waren een klein beetje boven de masten en bleven daar en dat is het moment waarop we er foto’s van wilden maken. Maar al onze accu’s waren compleet leeg. We hadden echter volle accu’s, we hebben altijd volledig opgeladen accu’s. We gaan nooit ergens heen zonder dat we de accu’s opgeladen hebben. Maar toen we foto’s wilden maken bleven onze schermen van de telefoons gewoon zwart en ze bleven dat totdat we weer thuis waren.

LMH: Was jouw zwarte hengst Sammy in dezelfde weide als waarin jullie waren toen de twee objecten overvlogen?

Tanya Ingram: Nee, dat was hij niet.

LMH: Hoever was hij verwijderd van de lichten?

Tanya Ingram: Ongeveer een kilometer. Toen de lichten opdoken hadden we wel paarden in de weide daar, het waren vier merries. Maar mijn hengst Sammy stond in een andere weide iets verderop aan de weg en rond de bocht, ongeveer een kilometer verder.

Toen deze lichten verschenen werd mijn zusje helemaal gek, echt zo bang als wat. En toen gingen de grote bollen licht omhoog de lucht in. We werden echt heel erg bang, dus zei mijn vader: “Laten we de spullen maar inpakken en in de auto stappen en weggaan.” En dat is wat we deden. De volgende dag vertelde de buurman dat hij drie geiten kwijt was.


Als er Earthfiles bezoekers (en in dit geval ook ufowijzer bezoekers) zijn die kennis hebben van bloedeloos gedode dieren, mail dan svp. naar earthfiles@earthfiles.com (ufowijzer@hotmail.com) Alle verzoeken tot vertrouwelijkheid zullen gehonoreerd worden.


Zie ook de artikelen op ufowijzer over de Engelse dierverminkingen en de roodoranje UFO’s:
BOEREN IN ENGELAND GEVEN UFO's DE SCHULD VAN ONVERKLAARDE AANVALLEN OP SCHAPEN
VERMINKING VAN ENGELSE SCHAPEN EN ROOD-ORANJE BOLLEN Deel 1
VERMINKING VAN ENGELSE SCHAPEN EN ROOD-ORANJE BOLLEN Deel 2
OKTOBER 2010 VEEVERMINKINGEN  PAARD IN SUSSEX, ENGELAND


Opmerkingen Paul Harmans - ufowijzer over de video Silent Killers
Onderstaande Engelse documentaire over de dierverminkingen is de beste die ik ooit over dit onderwerp heb gezien. Engelsen staan er overigens om bekend goede docu’s te kunnen maken die met kop en schouders boven de Amerikaanse documentaires uitsteken. Er wordt getoond wat de verminkingen inhouden, welke dieren slachtoffer zijn, waar en hoe het voorvalt, wie de mogelijke daders zijn en de beste hypothese zal je niet verbazen. Duidelijk wordt dat de Engelse overheid veel meer over het fenomeen weet dan ze wil toegeven. Onderzoekers worden voorgelogen, boeren bestolen, dierenartsen gewaarschuwd, enz. Maar, zoals ook als verklaring voor dat gedrag wordt geopperd, wat nu als de overheid (en dat geldt voor alle overheden ter wereld, want de verminkingen komen echt overal voor) heel goed weet wat en wie het doen, maar dat ze daar absoluut niets tegen kunnen beginnen, waarom zou je dan je bevolking inlichten en mensen bang maken? Beter is het in zo’n geval om alles te ontkennen, de media te verbieden er aandacht aan te besteden en het zo lang mogelijk geheim trachten te houden. Met aan grote waarschijnlijkheid grenzende zekerheid is dat de werkelijkheid, net zoals dat vanwege dezelfde reden opgaat voor het UFO-fenomeen. Waarschuwing voor het kijken, er komen maagomkerende beelden in voor en zelfs de beelden van een verminkt mens!

 DIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen