PRINTBARE VERSIE

BLOEDELOOS VERMINKTE KOE GEVONDEN OP 5 JANUARI 2012 IN KANSAS CITY, MISSOURI

Door: Linda Moulton Howe © 2011

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com


“De koe leefde nog toen de delen werden verwijderd door iemand die wist hoe het gedaan moest worden”

Dierenarts, Kansas City, Missouri


6 januari 2012 Kansas City, Missouri - Op donderdagmorgen 5 januari 2012 vond rancher Casey Hamilton één van zijn koeien dood met een nauwkeurige, bloedeloze wegsnijding van haar uier en vaginaal weefsel. Volgens Kansas City Fox News, vertelde Casey de politie dat de koe niet in orde was en ze verplaatst was naar een weide weg van de rest van de kudde en dat ze “levend en herstellende was toen ze gecontroleerd werd op woensdagavond 4 januari, maar de volgende morgen 5 januari dood gevonden werd.”


Donderdagmorgen 5 januari 2012, koe waarbij de uier en vaginaal weefsel is weggesneden. Dat gebeurde op de Casey Hamilton ranch nabij 120th en Brightwell in het afgelegen Platte County ten westen van Kansas City.
Foto © 2012 Jason M. Vaughn, Fox 4

De Casey Hamilton ranch ligt nabij 120th en Brightwell in het afgelegen Platte County ten noordwesten van Kansas City en pal ten westen van Kansas City International Airport. De ranchers daar leasen het land van KCI Airport en het vee graast het lange gras af om zodoende herten van de landingsbanen van de luchthaven af te houden. Politieagenten vertellen dat een dierenarts heeft bevestigd dat de voortplantingsorganen en de uiers van de koe op chirurgische wijze zijn verwijderd en dat “de koe nog leefde toen de delen werden verwijderd door iemand die wist hoe het gedaan moest worden”. De politie bevestigt dat de poort nog op slot zat en dat er zich geen voet- of bandensporen rondom de dode en verminkte koe bevonden.


De Casey Hamilton ranch (meest linker rode cirkel) en twee andere ranchers leasen het land van de Kansas City International Airport (meest rechtse rode cirkel). Het vee graast het lange gras rondom de luchthaven af en dat helpt om de herten weg te houden


Kansas City International Airport en de ranches direct west daarvan zijn gemarkeerd met rode cirkels in de bovenste linkerhoek. Kansas, Missouri, waar een aanhoudende UFO-golf bestaat sinds april 2011, ligt beneden in het midden.

Eén van de drie ranchers nabij Kansas City International Airport, Gordon Phillip, die dertig jaar geleden één van zijn eigen koeien op mysterieuze wijze verminkt vond, vertelde Fox 4: “Het is verbazingwekkend dat de dierenarts mij vertelde dat als hij een dergelijke uitgebreide mastectomie had uitgevoerd zoals was gedaan op de koe, dat er dan over het hele veld bloed zou zitten, maar er was geen bloed.”

Mr. Phillips vertelde dat toen hij in 1982 zijn verminkte koe vond: “De dierenarts meermalen de weide rondging om te kijken waar een ruimtemachine was geland en of hij daarvan enige brandmerken in het gras van de weide kon vinden. Het is gewoon verbazingwekkend dat wie of wat deze vreselijke dingen met het vee uithalen blijkbaar weten wat ze doen.”Zie de ufowijzer vertalingen over de 2011 Kansas City, Missouri, UFO-golf:

Deel 1: UFO GOLF IN KANSAS CITY, MISSOURI, VS
Deel 2: UFO GOLF IN KANSAS CITY, MISSOURI, VS
125 ORANJE BOLLEN VLOGEN IN GOLVEN NAAR LEE's SUMMIT


DIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen