WORDEN KOEIEN GEÏMPLANTEERD ZOALS MENSELIJKE ONTVOERDEN? EN BESTAAT DE SNIJ-TECHNOLOGIE UIT ZELFACTIVERENDE, MINIATUUR HITTEAPPARAATJES?

Door: Linda Moulton Howe © 30 november 2014

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com


“Wat het ook was dat de metaaldetector deed piepen, het was in beweging onder de huid van de koe. Een gloed kwam naar boven in het oor en ging weer naar beneden in de gehoorgang. Ik kon iets zien dat leek op de gloed van bioluminescentie.”

Ken Storch, gepensioneerd politieman en onafhankelijk onderzoeker
van dierverminkingen, Locust Grove, Oklahoma


Norwood, Missouri (Google marker) ligt 300 kilometer ten zuidwesten van St. Louis, Missouri. Norwood is een klein, afgelegen stadje met ongeveer 660 inwoners


Norwood, Missouri ligt ongeveer 400 kilometer ten noordoosten van Locust Grove, Oklahoma

30 november 2014 Locust Grove, Oklahoma - Eind oktober 2014 ontving ik een telefoontje van een eigenaar van een klein kampeerterrein in Locust Grove, Oklahoma, ten oosten van Tulsa. Hij zei dat hij een oor van een koe in zijn vriezer had bewaard, van twee jaar geleden op 9 februari 2012. Hij vertelde ook dat hij met eigen ogen in dat oor van de koe een blauwgroene gloed had gezien nadat hij met een metaaldetector over haar bloedeloos verminkte karkas was gegaan, dat was op een ranch in Norwood, Missouri, ten oosten van Springfield.

Zijn naam is Ken Storch (63) en hij werkte 31 jaar als politieagent in Aurora, Colorado, tot aan zijn pensioen in 2007. Ken houdt ervan fysiek bewijs te onderzoeken en is zeer geïnteresseerd in dierverminkingen - of ‘oogsten’ zoals hij het fenomeen liever noemt - en is ervan overtuigd dat specifieke dieren worden geselecteerd en gemarkeerd met geïmplanteerde technologie voor identificatie, voorafgaand aan het genetisch oogsten. Dat is wat Ken denkt dat het gloeiende object was in het oor van de drachtige koe in Norwood, Missouri, die hij samen met zijn collega Bob op 9 februari 2012 onderzocht.

 

INTERVIEWS:

Ken Storch, gepensioneerd politieman en momenteel privé en onafhankelijk onderzoeker van UFO’s en ongewone dierverminkingen in Locust Grove, Oklahoma: “We arriveerden rond 07:30 in Norwood, Missouri. Ik had mijn onderzoeksspullen bij me. Mijn collega Bob had al zijn fotoapparatuur bij zich en ik had een metaaldetector bij me die ik bij al dergelijke gevallen meeneem.

We waren ongeveer voor een derde de weide in, toen we plotseling het geluid van een tractor hoorden. Het was Gayland Jones, de rancher, die over de kleine heuvel kwam. Hij reed op een (McCormick) Farmall rode tractor en trok een aanhangwagen. Terwijl hij dichterbij kwam kon ik zien dat de man woest was.


Voorbeeld van een (McCormick) Farmall rode tractor gebouwd in de jaren ’60

Ik was gedurende 31 jaar een agent en lichaamstaal herken ik goed. Ik kon zien dat hij zijn kaken stijf op elkaar had en hij staarde naar mij en ik dacht: “Oh, oh.”

Tegen die tijd stopte hij de tractor en ik zei: “Gayland, mijn naam is Ken Storch. Dit is Bob.” Hij (Gayland) schudde geen enkele maal mijn hand, hij zat op zijn tractor en begon met: “Die hoerenjong hebben me weer te pakken!”

Ik vroeg: “Meneer, wat bedoelt u met dat ze u weer te pakken hebben?”

Hij zei: “Ik heb weer een dode koe. En het gebeurde deze ochtend.” (9 februari 2012, de geschatte tijd van de dood ligt rond 04:00).

Ik richtte me op naar hem en vroeg: “Vertelt u me nu dat u een koe hebt die is verminkt?”

Hij zei: “Ja, en het is vanmorgen gebeurd.”

 

Verminkte, drachtige koe op de morgen van 9 februari 2012, Norwood, Missouri

Gayland nam ons mee naar een ander deel van de weide. Daar lag een volwassen koe van ongeveer 450 kg. De verminkers hadden haar tong verwijderd, en er zat zelfs nog hooi in haar bek! Ik heb er foto’s van.


Jonge volwassen 450 kg zware koe ontdekt door rancher Gayland Jones in Norwood, Missouri, op 9 februari 2012. De tong van de koe was tot diep in haar keel verwijderd, maar ze had nog steeds hooi in haar bek alsof ze plotseling werd gedood terwijl ze nog stond te kauwen. Haar linkeroog was ook op bloedeloze wijze verwijderd, er was weefsel weggesneden bij de vaginale opening en haar rectum was uitgeboord.
Foto: 2012 Ken Storch

Linda Moulton Howe (LMH): Geen bloed?

Ken Storch: Geen druppel! En haar oog was uitgeboord en haar anus ook. Dit was een verse moord. De koe werd ongeveer rond 04:00 die morgen gedood.

LMH: Was ze drachtig:

Ken Storch: Ja.

LMH: Was de foetus ook weggenomen?


Er was vaginaal weefsel op nette wijze bij de drachtige koe verwijderd en in haar rectum was een klein gat geboord dat een aantal cm diep was.
Foto: 2012 Ken Storch

Ken Storch: Dat weet ik niet, wat er gebeurde was dat het licht werd rond 05:30 - 06:00. Gayland moest hout gaan hakken toen hij in het midden van de weide op het karkas van de koe stuitte. Toen hij van de tractor stapte zag hij dat haar oog en anus waren uitgeboord.

Dat was wel interessant, omdat Gayland niet helemaal naar het karkas liep. Zijn voetafdrukken stopten ongeveer drie meter daar vandaan, hij liep enkel een cirkel rondom het karkas. Toen stapte hij weer op de tractor en was op weg naar de boerderij toen hij ons tegenkwam.

Ik maakte 35mm foto’s. We hebben foto’s van hooi in haar bek en de tong is weg. En die is niet vooraan weggesneden, maar de verminkers sneden die diep in haar keel weg. Vertel mij maar eens hoe zij in staat waren die tong zo weg te snijden. Het dier stond te vreten terwijl ze geopereerd werd, ze voedde haarzelf terwijl ze doodging! Dat is behoorlijk onvoorstelbaar. Denk daar eens over na. En de dierenarts zei dat de doodsoorzaak een snel bloedverlies was.

 

Metaaldetector bij de hals van de verminkte koe piept op 99% platina


De gepensioneerde politieman Ken Storch gebruikt een metaaldetector ingesteld op platina, zilver en goud gedurende zijn onafhankelijke onderzoek naar de ongewone dood van een drachtige koe op de Gayland Jones ranch in Norwood, Missouri, op de morgen van 9 februari 2012.
Foto: 2012 Ken Storch

Ik pakte mijn metaaldetector uit. Het is een White 2200 metaaldetector. Ik gebruik hem al jaren. Het heeft een programma dat je kan programmeren voor wat dan ook dat je zoeken wil. Ik heb het geprogrammeerd voor metalen en platina. Ik zorgde er eerst voor dat mijn metaaldetector goed stond afgesteld, dat hij reageerde op platina, op zilver en op goud. Ik test dat daadwerkelijk op platina, zilver en goud dat ik altijd meeneem in mijn metaaldetectorfoedraal.

Ik zette als eerste metalen merkstokken rondom het karkas, daar waar Gaylands voetsporen stopten. Ik had zodoende een rondlopend pad van drie meter breed rondom het karkas en daar ging ik met de metaaldetector overheen, maar kreeg geen signaal, zelfs niet van spijkers. De computer geeft dat aan als je op een spijker of een stukje staal van een omheining stuit of wat dan ook.

En toen begon ik op het karkas en ik startte bij de anus, de blaas, omhoog naar de maag, de hals en toen ik bij de neusholte kwam kreeg ik een hit en het ging PIEP! Het bleek om platina te gaan. En het gaf een percentage van 99% platina aan.

Gayland en Bob stonden bij de kop van de koe en keken mij aan en hij zei: “Je hebt iets.” En ik controleerde op mijn testmonsters, de instellingen waren correct. Dus ging ik terug naar de neusholte van de koe, maar ik vond niets. Ik ging vervolgens met de metaaldetector heen en weer over de plek waar normaal het oog zit en ik kreeg een PIEP! En toen ik weer bij het oog zocht was het verdwenen, het was 5cm verplaatst. En plotseling was ik dat ding aan het volgen! Wat het ook was dat de metaaldetector deed piepen, het was in beweging onder de huid van de koe. Een gloed kwam naar boven in het oor en weer naar beneden in de gehoorgang. Ik kon iets zien dat leek op de gloed van bioluminescentie.

(Bioluminescentie is chemoluminescentie in organismen, waardoor deze licht uitstralen. Het komt in de eerste plaats voor bij bepaalde bacteriën, maar is ook bij diepzeebewoners wijd verbreid. Behalve bij vissen zien we het verschijnsel vooral bij ongewervelden, zoals insecten, inktvissen en kwallen. Ook bij koralen, plankton en schimmels zien we bioluminescentie.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Bioluminescentie)

Ik zag niet daadwerkelijk de implant, maar het kwam omhoog in de gehoorgang en het gaf een gloed af. Ik kon de gloed zien, weet je hoe een vuurvliegje eruit ziet?

LMH: Ja.

Ken Storch: Oké, het had ongeveer die intensiteit, maar het was blauwgroen en het leek helemaal beneden in de gehoorgang van de koe te zitten. Het begon opnieuw te bewegen en ging naar het gebied van de hals. Ik volgde het met de metaaldetector naar de hals.

LMH: Je was helemaal daar waar de hals overgaat in de borst?

Ken Storch: Correct. Het stopte ergens in het gebied van de hals. Op dat punt behandelde ik het als een crime scene. Bob en ik hadden al een aantal van deze oogsten bij dieren onder handen genomen, dus we wisten dat we op een spoor zaten. Op dat moment werd het weer heel slecht. Er kwam bewolking opzetten. De wind nam vanuit het noorden toe en de temperatuur daalde naar 4 graden Celsius. Gayland zei: “He, ik heb een tractor en aanhangwagen, we kunnen het karkas weghalen en het in een diepvriezer stoppen.”

 

Worden koeien geïmplanteerd zoals menselijke ontvoerden?

Ken Storch: Ik geloof sterk dat deze dieren gemerkt zijn, ze zijn gemerkt en ze worden geoogst. Er is iets genetisch gaande met deze dieren dat anders is. En de andere koeien, de andere paarden, de andere schapen, de andere elanden, de andere herten - dat zijn allemaal kuddedieren en zij voelen dat er iets anders is aan dit dier (dat geoogst gaat worden), omdat nadat ik met Gayland had gesproken en meer informatie kreeg over de tijdslijn, hij zei: “Ik had kunnen weten dat er iets te geuren stond.”

Ik vroeg: “Waarom zeg je dat Gayland?”

Hij vertelde dat hij de avond ervoor de kudde had gevoerd - we hebben het dan over 60 dieren - Gayland gooide het hooi op de speciale aanhangwagen en terwijl hij met de tractor reed rolde het hooi eruit in kleinere delen en dat deed hij in een rechte lijn zodat de gehele kudde in één keer tegelijk kon vreten. En hij zei: “Ze stond helemaal alleen.”

Ik vroeg: “Hoe bedoel je?”

Hij zei: “Ze stond ongeveer 25 of 30 meter weg van de rest van de kudde, en ik weet nog dat ik het hooi speciaal naar haar bracht omdat ze niet bij de kudde kwam vreten.” Hij keek me aan en schudde zijn hoofd en zei: “Ik had het moeten weten omdat ik het eerder heb gezien!” (Bij een verminking van een koe op Gaylands ranch in 2008.)

Nou ja, om een lang verhaal kort te maken, Bob en ik moesten het dier in het veld achterlaten. Maar voordat we vertrokken sneed Bob dat oor eraf.

LMH: En dat ligt nu bij u in Oklahoma?

Ken Storch: Juist Linda, en hier is de uitsmijter…

 

Later kwamen de verminkers tijdens een hevige storm terug naar de verminkte koe

Ken Storch: Wie of wat het deed kwam terug tijdens die hevige storm. We hebben het dan over een tornado aan de grond binnen 20 kilometer van waar wij waren. Dat is hoe slecht het weer was. En ze maakten de verminking af.

Gayland stoorde hen (tussen 03:30 en 04:00) toen hij de lichten op het erf van de boerderij aandeed en de dieseltractor startte. Wie of wat het ook was dat bezig was, was nog niet gereed. Gayland schrok ze af, oké? Zij (de verminkers) kwamen die avond terug en maakten het karwei af. Ze kwamen terug midden in die ongewone storm!

LMH: Wel, het weer betekent helemaal niets voor de ET’s. Wat haalden ze (de verminkers) nog meer weg?

Ken Storch: Ze verwijderden de uier, die was op chirurgische wijze compleet verwijderd. En het leek dat ze nu ook de foetus hadden meegenomen, omdat er nu een insnijding was in het gebied van de baarmoeder, ten minste, dat is wat de dierenarts later aan Gayland vertelde.

 

03:00 in de morgen, ooggetuige en videomaker van lichten boven Gaylands weide

LMH: Nu over Joan, de getuige, wie zag het voertuig?

Ken Storch: Haar man is een vrachtwagenchauffeur en op de morgen van 9 februari 2012 moest hij een lading halen in Kansas City, Missouri. En dus ging hij om ongeveer drie uur van huis weg. Terwijl hij wegreed, viel hem een licht aan de zuidelijke hemel op dat ongewoon leek, dus belde hij zijn vrouw en zei: “He, ben je nog wakker?” en zij zei: “Ja.” Hij zei vervolgens: “Ga dan eens naar buiten op de veranda en kijk in zuidelijke richting, wat zie jij daar?”

Dus zij loopt naar buiten en ziet dat object dat 100 tot 125 meter hoog in de lucht lijkt te staan. Ze ziet een pulserend voertuig. Dus ze rent terug het huis in en haalt haar videocamera en zet het op een driepoot. (Dat was inmiddels tussen 03:00 en 03:30). Er is geen schudden van de camera, dat is wat ik er zo goed aan vind. En je kunt haar op de achtergrond horen praten als ze de lens scherpstelt en begint met het te filmen, de tijdsaanduiding staat in de rechterbovenhoek, daar zie je Februari 9, 2012, 0300 en de rest van de minuten. Ze filmt ongeveer vijf minuten het object.

Door Ken Storch geselecteerde videoframes om de bewegingen te laten zien van het gloeiende en bewegende object tussen 03:00 en 03:30 ’s morgens op 9 februari 2012. Video-opnames gemaakt door de buurvrouw van Gayland Jones, Norwood, Missouri

LMH: Kwam er nog een lichtstraal naar beneden, naar de weide, vanuit het gloeiende object?

Ken Storch: Nee, maar wat er gebeurde is dat ik erheen ging en de video heb laten analyseren en in de verschillende frames (hierboven) kun je frame bij frame zien dat er een heldere witte stip verschijnt op of nabij de grond en dan vliegt het naar boven en gaat op in het grotere, heldere object. Het komt vanaf de grond en vliegt naar het grotere object, nou ja, dat object waar het op de grond is, als je het huis van de buurvrouw neemt en je trekt vandaar een lijn naar dat licht, dan loopt die lijn precies dwars door Gaylands weide. Het is zeer sterk indirect bewijs (die lichten en de verminking van de koe op dezelfde tijd).

LMH: Dit was Gaylands tweede verminking in twee jaar?

Ken Storch: Het was in feite zijn 6e in 12 jaar tijd. Hij komt eigenlijk uit Texas, hij bracht de fokstier van zijn vaders ranch in Texas mee. En hij zei: “Ik kende het in die tijd niet, maar ik denk dat we ook in Texas twee verminkingen hadden in de kudde van mijn vader voordat hij naar Missouri verhuisde. Hij verhuisde in 1978-1979 naar hier en hij heeft 6 of 7 verminkte koeien gehad gedurende die jaren en die van 9 februari 2012 was de laatste.

Ik heb het iedereen verteld, ik zei, Linda Moulton Howe slaat de spijker op z’n kop met haar documentaire en dat ze die A Strange Harvest noemde (Een Vreemde Oogst). Stop met het dier ‘verminkingen’ noemen. Ze worden niet verminkt. Ze worden geoogst!

LMH: Juist.

 

Wat gebeurde er met het bevroren oor van de koe in Ken Storch vriezer?

Ken Storch vertelde mij dat hij enige tijd na 9 februari 2012 een röntgenfoto van het bevroren oor had laten maken, om te kijken naar het object dat gloeide, maar er kon geen metaalachtig object ontdekt worden. Was het er nog toen het oor werd afgesneden en verdween het daarna om onbekende redenen? Of was het gloeiende object een miniatuur, zichzelf activerende technologie, gemaakt van platina dat was geprogrammeerd om, bij ontdekking, zichzelf te vernietigen? Of was het gloeiende object een miniatuur zichzelf activerend snij apparaat dat hitte/licht gebruikt om door het weefsel van de koe te snijden en was het verdwenen nadat de uier tijdens de hevige storm was weggesneden?DIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen