PRINTBARE VERSIE

ENGELAND: DRIE JONGE STIEREN ONDER VERDACHTE OMSTANDIGHEDEN DOOD

Door: Linda Moulton Howe © 2012

Half april tot 3 mei 2012

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com


Half april tot 3 mei 2012 Penhale Farm, St. Tudy, Cornwall, Engeland


St. Tudy, Cornwall, Engeland (onderste linkercirkel) ligt ten zuidwesten van Bristol en het Bristol Channel

PC Mike Ellis van de Engelse Bodmin politie zei: “Gedurende de laatste drie weken zijn er op een boerderij in het St. Tudy gebied onder verdachte omstandigheden drie jonge stieren dood aangetroffen en we zoeken getuigen of informatie over wie daarvoor verantwoordelijk is.”

Bodmin, England Police: bodmin@devonandcornwall.pnn.police.uk

St. Tudy, Cornwall boer, Tony Weaver, 55, vertelde de BBC: “…het eerste dier (half april) werd dood in het veld gevonden, meet een schotwond of verwonding aan de schedel juist boven de ogen. Tien dagen later, tegen het einde van april, werd er een ander dier met ernstige verwonding aan de schouder gevonden en het overleed in de nacht. Een paar dagen later, begin mei, werd er een ander dier aangevallen en daarvan werd de tong weggesneden.”


Nawoord Paul Harmans - ufowijzer
Deze locatie (Cornwall rondom Dartmoor National Park) in Engeland staat erom bekend dat er grote aantallen dierverminkingen plaatsvinden. Al in 1977 werden er op 11 april van dat jaar 15 dode pony’s gevonden. Ook toen al deed de overheid er alles aan om deze verminkingen uit het nieuws te houden, pas halverwege juli 1977 werd er in een paar Engelse kranten verslag van gedaan. De Engelse onderzoeker naar dierverminkingen, Mike Freebury, schrijft in zijn boek 'Killers on the Moor' dat hij uiteindelijk foto’s in zijn bezit kreeg waarop één van de dode pony staat (foto gebruikt voor de omslag van zijn boek) waarbij al het vlees van het hoofd en de hals was gestript, zoals ook in Amerikaanse gevallen, bijvoorbeeld het paard Lady in Colorado 1967, het geval was.


Appelschimmel merrie genaamd Lady, gevonden in 1967 nabij Alamosa, Colorado. Al het vlees was op bloedeloze wijze van het hoofd en de hals gestript en alle interne organen in de borst waren verwijderd

Verder zijn er in hetzelfde gebied (2005, 2006, 2007, 2008) tientallen schapen op authentieke wijze verminkt gevonden en onlangs (begin 2012) werden er een stuk of wat verminkte paarden gevonden, waarvan de politie in eerste instantie toegaf dat het om verminkingen ging, maar later de gevallen allemaal afdeed als natuurlijke doodsoorzaak en de eigenaren opdroeg er niet mee naar buiten te treden:
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/LMHveeverminking29Jan2012.htmDIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen