PRINTBARE VERSIE

NIEUWE VEEVERMINKINGEN IN ARGENTINIË EN GUNNISON, COLORADO

Door: Linda Moulton Howe © 2012

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.comEén van de bloedeloze veeverminkingen, gevonden in de provincie Entre Rios, Argentinië, sinds de tweede week van juli 2012. Onderzoeker Simondini Andrea Perez van Visao Ovni zei: “Dierenartsen die de gevallen van Entre Rios, Argentinië, hebben geanalyseerd vonden geen natuurlijke verklaringen voor de verwondingen.”

“Als er nog een verminking plaatsvindt, dan zal de boerengemeenschap zich wapenen. Waar we ons zorgen over maken is wat het volgende is dat zij (de verminkers) zullen doen?”

Mike Clarke, eigenaar, Esty Ranch, Gunnison, Colorado, 7 augustus 2012


10 augustus 2012 - van de onderzoekers van Visao Ovni in Argentinië, vertaald door Scott Corrales van Inexplicata:

Mysterieuze veeverminkingen in Argentinië, 8 augustus 2012

Sinds meer dan een maand vinden er in afgelegen gebieden van Argentinië, zoals in de velden van Victoria (ten oosten Rosario), Colonia Yerua (ten westen van Concordia), Viale en Villaguay - allemaal gelegen in de provincie Entre Rios, mysterieuze veeverminkingen plaats, er worden dode dieren gevonden waarbij organen zijn weggenomen. De insnijdingen zijn precies en de randen verbrand. De gevallen nemen sinds de tweede week van juli (2012) toe.


Buenos Aires is de grote rode cirkel onderaan. In het noordoosten ligt Rosario en de kleine rode cirkel in het oosten is Victoria, dan Viale, Villaguay en Colonia Yerua ten westen van Concordia.

De onderzoeker Simondini Andrea Perez van de organisatie Visao Ovni, vertelde: “Dierenartsen die de gevallen van Entre Rios, Argentinië, hebben geanalyseerd vonden geen natuurlijke verklaringen voor de verwondingen.”

Op 15 juli 2012 werd er een paard gevonden dat dood was en met vreemde verwondingen aan de kin. Het dier leek te zijn gedood op de plek waar het werd gevonden. Er waren geen sporen op de grond en geen sporen van bloed rondom en in het lichaam van het dier. Op de onderbuik vond men sporen van natuurlijke roofdieren die na het intreden van de dood waren ontstaan, maar de insnijdingen die tot de dood hadden geleid waren uitermate accuraat.

De insnijdingen werden gevonden op het hoofd, daar was een halfronde insnijding waarbij de botten van de neus zichtbaar waren en in het gebied van de onderkaak. Het oor was volledig verwijderd evenals de ogen, de tong en de voortplantingsorganen. De eigenaar van het paard is nog niet geïdentificeerd.

De eigenaren van een logement waarbij het dier werd gevonden - Posada de la Lechuza - zijn geïdentificeerd als mr. Rocio en mr. Juan, zij zagen een helder licht, heel intens oranjerood nabij de lagune (del Pescado). Er worden tevens veel andere vreemde lichten in de lucht boven Argentinië gezien.

Simondini Andrea Perez informeert: “Sinds eind juli en begin augustus hebben we (de organisatie Visao UFO) tientallen klachten ontvangen. In 2002 vond een uitbraak van dergelijke zelfde verminkingen plaats in de centrale provincie La Pampa. Nu is het fenomeen verschoven en concentreert het zich in de provincie Entre Rios.”

 

8 augustus 2012 - De Gunnison Country Times en The Denver Post meldden op 7 augustus 2012 dat er in mei en juli 2012 vier grote veeverminkingen hebben plaatsgevonden in de Colorado 50 en Colorado 114 regio van Gunnison in zuidwest Colorado. De Gunnison County Stockgrowers Association heeft een beloning van 500 dollar uitgeloofd voor informatie die de berechting van de dader(s) tot gevolg heeft.


De Colorado 50 en Colorado 114 snelwegen komen samen op de rode markering ten oosten van Gunnison, Colorado. In mei en juli 2012 hebben zich vier veeverminkingen, van een paard en drie koeien, voorgedaan op het Esty Ranch complex in dat gebied.

Twee van de recente verminkingen, van een paard en een koe, deden zich voor op twee terreinen van het Esty Ranch complex. Het Esty Ranch complex is een verzameling van verschillende weides en van verschillende soorten vee en de eigenaar ervan is Mike Clarke. In juli werd er op de Esty LeValley Ranch, acht mijl ten oosten van Gunnison, een paard gevonden waarbij het hoofd was gestript, tezamen met de bloedeloos verwijderde tong en het rectale weefsel. Eind mei werd er een koe op een andere ranch van het Esty Ranch complex gevonden, nabij de kruising van de Colorado 50 en Colorado 114 snelwegen, waarbij de tong, de lippen en het rectale weefsel waren verwijderd. In mei en juli werden nog twee andere veeverminkingen in datzelfde gebied gemeld.

Mike Clarke vertelde The Denver Post: “Als er nog een verminking plaatsvindt, dan zal de boerengemeenschap zich wapenen. Waar we ons zorgen over maken is wat het volgende is dat zij (de verminkers) zullen doen?”

Deze recente verminkingen in Gunnison zijn de laatste in een lange lijst van veeverminkingen in Colorado en die lijst gaat terug naar september 1967, toen een merrie, genaamd Lady, werd gevonden en waarbij al het vlees van de hals was verdwenen en haar borstorganen en hersenweefsel bloedeloos waren verwijderd zonder sporen op de stoffige grond rondom haar dode lichaam achter te laten.

In maart 2009, nabij San Luis, Weston en Hoehne in zuidelijk Colorado, was er een serie veeverminkingen die op Earthfiles.com werd beschreven.
(zie de vertaling hiervan op ufowijzer: DE ONGEWONE DOOD VAN VEE)

Tevens is hier een specifiek uittreksel over de geschiedenis van de veeverminkingen in Gunnison en Colorado. Het is afkomstig uit het 1976 boek van Fredrick W. Smith getiteld Cattle Mutilation: The Unthinkable Truth en is in zijn geheel op eartfiles.com te vinden.

The Meeker Herald, Meeker, Colorado, 4 september 1975

‘Gouverneur Richard D. Lamm vloog maandagmiddag naar Pueblo om met de uitvoerende raad van bestuur van de Colorado Cattlemen's Association van gedachten te wisselen over de wijdverspreide veeverminkingen die door de gehele staat hebben plaatsgevonden. Hij noemt de verminkingen één van de grootste misdaden in de geschiedenis van de Westerse vee-industrie. Lamm beloofde dat alle hulpbronnen van de staat aangesproken zouden worden om de verminkingen te stoppen en de verantwoordelijke personen te arresteren.

“Het is niet langer mogelijk roofdieren de schuld te geven van de verminkingen,” zei Lamm. “Het is duidelijk uit het bewijs dat alleen menselijke plunderaars verantwoordelijk kunnen zijn voor deze vreselijke daden.” De gouverneur merkte op dat de faculteit diergeneeskunde aan de Colorado State University had geconcludeerd dat de verminkingen werden veroorzaakt door mensen die messen gebruikten.

“Het is van belang dat we dit mysterie zo snel mogelijk oplossen,” zei Lamm. “De vee-industrie wordt vanuit economisch perspectief al hard getroffen. Vanuit een menselijk perspectief en ook het economische, kunnen we niet toestaan dat deze verminkingen doorgaan.”

Lamm werd bij het overleg bijgestaan door veedeskundige John MacIvor, directeur van het Colorado Bureau of Investigation, dat zich met de zaak was gaan bemoeien op verzoek van lokale rechtsdienaren. De gouverneur vertelde de veedeskundige dat hij alle staatsagentschappen zou vragen volledig mee te werken met het CBI (Colorado Bureau of Investigation) en met de lokale beambten en zegde alle hulp toe die nodig was om de zaak op te lossen.

Als het mysterie niet wordt opgelost, dan kan dat niet liggen aan een gebrek aan inspanningen. Sommige politieagenten hebben privé toegegeven dat ze deze zaak boven alle andere zaken waar ze aan hebben gewerkt zouden willen oplossen. Het is interessant om te berekenen hoeveel meer het politiewerk heeft gekost dan het gezamenlijke verlies van 200 runderen. Wat hier echter van belang is, is dat het een principiële kwestie is, meer dan geld staat het belang van de ongrijpbaarheid van het fenomeen, de intense publieke interesse, de onschendbaarheid van bezit en de wet en het gezichtsverlies van de wetshandhavers voorop.’DIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen