PRINTBARE VERSIE

Deel 1

VEEVERMINKINGEN IN MONTANA, COLORADO, IDAHO EN ARGENTINIË

DEEL 2

Door: Linda Moulton Howe © 2012

Juni, juli, augustus 2012

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com


Samenvatting deel 1
Ranchmedewerker Lonnie Metzger werkt al 45 jaar met vee in de regio Montana, 40 mijl ten noorden van Missoula. Rond het middaguur op 27 juli 2012 vond hij op ongeveer een kwart mijl vanaf de weg en in een weide met natte grond, één van de koeien dood en verminkt.

Dierenarts Beth Blevins, D.V.M., opende de ribbenkast en ontdekte dat het hart en het hartzakje beiden weg waren zonder bewijs te vinden hoe het grote orgaan en de beschermende zak vanuit de borst waren verwijderd. Veder was er slechts een vuistgrote bloedprop in de borst aanwezig. De slagader, de grote ader die bovenop het hart zit, was intact en er zat geen bloed in. Ze vond tevens dat het genitale weefsel van de vulva bloedeloos was weggesneden en dat de bovenkant van de vagina ook was verwijderd, maar dat de baarmoeder en de mond van de baarmoederhals intact waren.


3 jaar oude Angus-kruising koe, op 27 juni 2012 dood gevonden nabij Ronan, Montana, 40 mijl ten noorden van Missoule, met bloedeloze, chirurgische insnijdingen in haar huid bij de verwijdering van hart, het hartzakje, de vulva en de bovenkant van de vagina.
Afbeelding: Lake County Sheriff's Office.

 

Was de huid rondom de weggesneden vulva blootgesteld een microgolven?

Beth M. Blevins: De huid op het achterlijf was behoorlijk hard en dun. De huid op de borst waar we het wegsneden en opzij trokken om toegang tot de organen te krijgen, was zoals normale huid, dus behoorlijk zacht. Maar de huid op het achterlijf (waar de vulva was weggesneden) was echt veel harder en dunner dan normaal.

Linda Moulton Howe (LMH): Is het mogelijk dat het achterlijf en de verharde huid bloot hebben gestaan aan hitte zoals microgolfstraling of iets dergelijks?

Beth M. Blevins: Weet je, ik weet niet wat zoiets met de huid zou doen, maar het was zeer hard. Ik kon er met een scalpel niet in snijden. Ik moest een zwaarder mes pakken om dat te kunnen doen.

LMH: Kan warm weer ervoor zorgen dat het hard wordt in 3 dagen tijd?

Beth M. Blevins: Ik denk het niet omdat de huid op andere delen van het lichaam niet zo hard als daar was. Het was hard dichtbij waar de vulva weggesneden was.

 

Waarom werd weefsel van de vulva weggesneden voor analyse door een staatsmisdaadlaboratorium van Montana?

LMH: Wat zei de politie tegen u als dierenarts die de autopsie zou gaan doen?

Beth M. Blevins: Ze wilden een uitsnijding rondom het weggesneden deel, rondom het deel waar de vulva was weggesneden om dat op te sturen naar het staatsmisdaadlaboratorium van Montana. Ze wilden blijkbaar in staat zijn om het onder een microscoop te bekijken om dan vast te kunnen stellen of het met een scherp iets was weggesneden of dat het door een dier was weggescheurd. En nadat ze het weefsel daarheen hadden gestuurd, vertelde het lab hen dat ze dergelijke testen niet op dierlijk weefsel konden doen, dat het menselijk weefsel moest zijn, ze konden het dus niet op dierlijk weefsel.

LMH: Klinkt dat logisch?

Beth M. Blevins: Ik zou denken dat ze wel in staat zouden zijn om het te doen, het bureau van de sheriff belde het lab vooraf om het met hen te bespreken (dat duidt op goedkeuring voor een dierlijke test).

LMH: Dat doet vermoeden dat wellicht iemand in het lab besloot er niet aan mee te werken?

Beth M. Blevins: Ik vraag het me af, ik weet het niet.

LMH: Het idee was dat het lab in Montana een beslissing zou nemen of er een scherp voorwerp was gebruikt, of het een roofdier was, of toegepaste hitte of iets anders?

Beth M. Blevins: Ja.

 

Waarom was de pensinhoud zo vers?

Beth M. Blevins: Weet je, er is nog iets anders dat mij opviel. Ik zond een hoop darminhoud op, maar de inhoud van de pens leek veel verser dan het zou moeten zijn op basis van hoe de rest van het dier eruit zag. Dat was nog iets dat mij bevreemde.


Gras gevreten door een stier blijft een nacht in de pens die verantwoordelijk is voor de eerste stage van het afbreken van het voedsel, geholpen door bacteriën die de vezels en de cellulose van de plant verteren
Afbeelding: matronofhusbandry

LMH: Als de koe blootgesteld zou zijn aan een vorm van straling, microgolven of iets anders, dan kan dat de bacteriën gedood hebben die anders de voedselinhoud in de maag hadden afgebroken?

Beth M. Blevins: Wel, dat is wellicht een mogelijkheid.

 

Shelley, Idaho
Shelley, Idaho, is een boerengemeenschap tussen Idaho Falls en Blackfoot, Idaho.

Op 22 augustus 2012 werd een 450 pond zwaar stierkalf gedood en verminkt nabij Shelley, Idaho, in het Bone, Homer Creek gebied van Bingham County. Het kalf was eigendom van Ted Thompson, wiens zoon Rick het kalf die woensdagmorgen vond. Zijn broer Matt Thompson, vertelde dat hij een dag of twee daarvoor in hetzelfde gebied op de ranch was geweest en er toen geen enkel teken van een dood kalf was. Matt schat dat het kalf ongeveer een dag dood was.


Boven: 450 pond zwaar stierkalf, op 22 augustus gevonden, dood en de huid van de onderste helft van het lichaam gestript, nabij Shelly, Idaho in het Bone, Homer Creek gebied van Bingham County.
Onder: Het stierkalf omgedraaid om te laten zien dat de huid ook van de buik is gestript
Afbeeldingen: eigendom stiereigenaar Ted Thompson

“Het ging niet dood vanwege een natuurlijke oorzaak,” zei Matt. “De huid was teruggestroopt en het was verminkt door iemand die wist wat hij deed.” Een plaatsvervangend sheriff van Bingham is dat met hem eens nadat hij het karkas van het kalf op woensdagmiddag had onderzocht en concludeerde dat de dood en de verminking ‘onder verdachte omstandigheden’ hadden plaatsgevonden. Matt Thompson herinnert zich dat een jaar geleden, in de zomer van 2011, een ander kalf in Bonneville County ten oosten van Bingham County (zie plattegrond hieronder), was verminkt.

 

Mysterieuze dierverminkingen in Argentinië - Heel intens, roodoranje lichten werden er gezien

Sinds de tweede week van juli 2012 zijn er in de provincie Entre Rios veel veeverminkingen en de verminking van een paar paarden gemeld, waarbij bloedeloze insnijdingen en het verwijderen van interne organen plaatsvonden. Eigenaren van een herberg in het Entre Rios gebied meldden dat ze een verminkt paard hadden gevonden en terwijl het stervende was zagen ze een helder en groot, zeer intens roodoranje licht nabij de lagoon in Posada de la Lechuza, waar het paard overleed.


Provincie Entre Rios (bovenste rode cirkel) ten noordwesten van Buenos Aires, Argentinië


Eén van de vele verminkte koeien gemeld in de provincie Entre Rios, Argentinië, sinds de tweede week van juli 2012. Bloedeloze insnijdingen in de huid rondom de kaken, genitaliën en rectums, plus weggehaalde interne organen, worden gemeld in Victoria, Colonia Yeruá, Viale and Villaguay, allemaal gelegen in de provincie Entre Rios. De insnijdingen zijn nauwkeurig en dichtgeschroeid
Afbeelding: © 2012 by Simondini Andrea Perez, Visao Ovni


Wit paard met een bijna bloedeloos gat van 35 cm diameter in de borst. Het werd dood gevonden in een weide bij Nogoyá in de provincie Entre Rios, Argentinië

Er deed zich nog een ander geval voor in Nogoyá in de provincie Entre Rios, ook daarbij werd een dood paard gevonden waarbij het hart was verwijderd en genitaal weefsel was weggesneden.

 

Amerikaanse leger luitenant-kolonel: “De daders van de wereldwijde dierverminkingen zijn buitenaardse biologische wezens.”

Ik heb het fenomeen van de dierverminkingen sinds 1979 onderzocht en voordat hij overleed vertelde de Amerikaanse leger luitenant-kolonel Philip J. Corso mij dat hij gedurende zijn werk voor de Eisenhower en Kennedy regeringen zeer geheime documenten heeft gezien over de ongewone en bloedeloze dood van dieren rondom de wereld, die zover teruggaan als 1951. Dat is slechts 4 jaar na de koppen in de krant over Roswell, New Mexico, over een ongeïdentificeerde vliegende schotel die was gecrasht nabij Corona. Luitenant-kolonel Corso vertelde mij dat de daders van de wereldwijde dierverminkingen buitenaardse biologische wezens zijn. Hij nam dat ook op in zijn boek The Day After Roswell © 1997, uitgegeven slechts acht maanden voordat hij overleed.


The Day After Roswell © 1997 door luitenant-kolonel Philip J. Corso met een voorwoord van U.S. senator Strom Thurmond. Te koop bij Amazon.com

In de vroege jaren 1990 lekten documenten uit over een kleine groepering genaamd Majestic 12, naar beweerd aangesteld door president Harry S. Truman om het ‘interplanetaire’ mysterie te bestuderen. Op die UFO crash plek in Corona, New Mexico in 1947, werden volgens beweringen lichamen gevonden en ‘geanalyseerd zoals je met een kikker zou doen’. Maar de documenten maken niet duidelijk of de geanalyseerde lichamen dierlijk, menselijk of niet-menselijk waren. Een ander document zegt dat bij een andere UFO crash op de White Sands Missile Proving Ground: ‘Er dierlijke resten in het voertuig werden ontdekt.’

Als de Amerikaanse regering buitenaardse biologische wezens heeft gelinkt aan het wereldwijde dierverminkingsfenomeen sinds op zijn minst 1947, dan betekent dat dat de regering geen controle heeft over het nog steeds voorkomen van de verminkingen.DIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen