PRINTBARE VERSIE

Deel 1

ZONDERLINGE ZAKEN IN CHACON, NEW MEXICO

Deel 2

Door: Linda Moulton Howe © 2010

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com


‘Wie of wat kan een koe van 1500 pond overweldigen, haar vervoeren vanuit de weide voor het verwijderen van verschillende organen en weefsel en haar dan terugplaatsen onder een groep bomen zonder dat de nabij wonende bewoners iets zien of horen?’


Chacon, New Mexico, is een klein en afgelegen boerengehucht
en ligt 80 km ten noordoosten van Santa Fe

10 juni 2010 Chacon, New Mexico – Biofysicus W.C. Levengood vond celveranderingen in de planten waarvan ik monsters verzamelde en die afkomstig zijn van de plek bij Chacon, New Mexico, waar de verminkingen plaatsvonden. De celveranderingen duiden op blootstelling aan microgolffrequenties. Hij heeft dezelfde afwijkingen gevonden op andere verminkingsplaatsen zoals bij Garnett, Kansas, in juni 1994. Het laboratoriumrapport daarover ‘Crop Formation Associated with a Cattle Mutilation’ van W.C. Levengood staat onder dit artikel.

Dr. Levengood meldde mij over zijn onderzoek van het gras van Chacon, New Mexico: “Wat de energie ook is die de ringen en cirkels veroorzaakt op de verminkingsplaatsen, het zorgt voor een diepgaande verandering in de gasstofwisselingscellen van de aangetaste planten. Beide grasmonsters, van het gebied van de kop en het rectale deel van de koe in het Luhan ravijn, laten dezelfde veranderingen zien als bij andere grassen in de cirkels in Michigan en die bij de verminkingszaak in Garnett, Kansas.”

Biofysicus Levengood vond de sterkste veranderingen in de gasstofwisselingscellen van de planten die vanonder de kop van de verminkte koe kwamen en van het pad waarover de andere koe werd gesleept, dat loopt voor het hek waarvan Larry Gardea zag dat de koe in de lucht werd getild en over het draad ging. We hebben dezelfde veranderingen gevonden bij andere verminkingsplaatsen, inclusief die bij La Veta, Colorado, dat later in een volgend Earthfiles artikel zal worden besproken. De bron van de energie die deze biofysische en biochemische veranderingen op verminkingsplaatsen veroorzaakt moet van geavanceerde technologie gebruik maken dat gecompliceerde energieën uitstraalt.

 

Andere dierverminkingen in september 1994 in Chacon en Mora, New Mexico

Toen ik in Chacon was, hoorde ik dat één van de werknemers van een andere rancher die vee heeft staan op een weide van 9500 vierkante voet grote, aan de top van het Luhan ravijn, op 24 september 1994 – elf dagen nadat Larry Gardea de verminkte koe vond en de andere koe zag zweven - een verminkt runderkalf en een verminkte eland had gevonden.

Er bestaat geen andere wijze om bovenaan het Luhan ravijn te komen dan met een robuust 4-wheel drive voertuig, dus werd mij aanbevolen contact op te nemen met bewoner Tom Paiz om te kijken of hij mij naar de top van het Luhan ravijn kon brengen om daar onderzoek te doen. Ik arriveerde bij zijn huis rond 19:15 op de dinsdagavond van 27 september 1994. Enkelen van zijn familie wezen naar een nabijgelegen bergtop. Ik pakte mijn verrekijker en kon een helder, wit licht zien dat boven de boomtoppen in het zicht kwam. Toen verdween het licht weer achter de heuvel, kwam weer tevoorschijn, verdween weer achter de heuvel en kwam voor de derde keer weer tevoorschijn. Toen bewoog het licht langs de bomenrij en volgde exact de kromming van de heuvel naar beneden in een lager deel en vandaar weer omhoog naar een volgende top en verdween dan achter de berg om niet weer terug te keren terwijl wij er waren. Ik heb geen idee wat het bewegende licht was of hoe het zo nauwgezet en snel de golvende bomenrij volgde.

Toen ik binnen in het huis was vertelde de familie Paiz me dat zij vaak rode, blauwe, groene en witte lichten in een onregelmatig patroon in de lucht boven hun huis zagen vliegen. De familie vertelde ook dat John Romero, een rancher uit Mora, op maandagmorgen 26 september een verminkte koe had gevonden. Ik vroeg of ik de koe kon bekijken en we vertrokken meteen om Romero’s koe te vinden.


Rancher John Romero’s verminkte koe in Mora, New Mexico, op de avond van 27 september 1994 in de lichten van de auto.
Foto: Linda Moulton Howe © 1994

Het enige licht dat we hadden waren de lichten van de auto, maar we konden daarmee wel de grote 1500 pond zware, zwart/witte koe bekijken die insnijdingen had rondom de hele uierzak en het vaginale en rectale gebied.


Weggesneden uierzak bij de koe gevonden bij Mora, op 26 september 1994
Foto: Linda Moulton Howe © 1994


Close-ups van het weggesneden rectale en vaginale weefsel bij de koe gevonden bij Mora, op 26 september 1994
Foto: Linda Moulton Howe © 1994

 

Lijkschouwing op 28 september 1994 rond 7 uur ’s morgens in Mora, New Mexico

Ik nam foto’s en belde Terry Jantzen, een dierenarts in Las Vegas, New Mexico, die toen al meer dan 500 lijkschouwingen op vee had uitgevoerd. Hij stemde ermee in mij de volgende ochtend om zeven uur (op 28 september 1994) te ontmoeten bij de verminking in Mora om een lijkschouwing uit te voeren.


Om zeven uur ‘s morgens, op 28 september 1994, voerde dierenarts Terry Jantzen een nauwgezette en methodische lijkschouwing uit op de verminkte koe in Mora, New Mexico, 48 uur nadat ze om negen uur ’s morgens op 26 september was gevonden.
Foto: Linda Moulton Howe © 1994

Stapsgewijs, deel voor deel, gedurende vier uren voerde Dr. Jantzen nauwgezet de lijkschouwing op de koe uit. Het deed mij denken aan een monteur die een auto uit elkaar haalde. Dr. Jantzen merkte het feit op dat er gedurende twee nachten geen prairiehonden of beren het dode karkas van de koe hadden aangevallen. Hij vertelde dat de insnijdingen van het rectale en vaginale weefsel en van de uierzak ‘chirurgisch’ waren uitgevoerd. Dr. Jantzen liet me zien hoe het vaginale kanaal vaardig was weggesneden van de opening van de baarmoederhals, in een nauwkeurig, ovale insnijding.


Het vaginale kanaal, het rectale weefsel en de uierzak waren ‘chirurgisch’ verwijderd.
Foto: Linda Moulton Howe © 1994

Terry Jantzen: De insnijdingen bij de koe uit Mora zijn zeer vaardig uitgevoerd op de plaats die nodig is om datgene te verwijderen dat verwijderd is. Omdat de huid al langer dan 36 uur dood was, was het moeilijk om vast te stellen of er hitte bij de insnijdingen is gebruikt. Maar het zijn zeer kundige insnijdingen. Ik kan echt niet bedenken wie dat heeft gedaan.

Linda Moulton Howe: Kan een natuurlijk roofdier het gedaan hebben?

Terry Jantzen: Het lijkt er meer op dat de insnijdingen zijn gedaan door iemand die specifieke weefsels wilde verwijderen.

Dr. Terry Jantzen toonde zich ook verrast dat de uierzak van een koe die in juli, slechts twee maanden voor haar dood, een kalf had gekregen, zo schoon verwijderd kon worden dat er geen spoor van melk of bloed op het haar of het weefsel werd gevonden, het was allemaal compleet droog en bloedeloos.

Van alle belangrijke organen werden monsters genomen en die werden zowel naar de Veterinary Diagnostic Services in New Mexico gezonden als naar Dr. John Altshuler, hematoloog and patholoog in Denver, Colorado. Geen van deze laboratoria vond een definitieve doodsoorzaak of bewijs van hoge hitte gebruikt voor de insnijdingen.

Een belangrijke en raadselachtige vondst was een bloeding in de borstspier en een 7 cm brede ring van bloedende spieren rondom de nek waarvan Dr. Jantzen denkt dat komt van iets dat rond de nek van de koe zat vastgeklemd. Ik sprak met John Romero, de eigenaar die de koe op maandagmorgen 26 september vond toen hij op weg was naar Las Cruces. Dat is waarom de koe niet eerder aan mij was gemeld dan dinsdagavond. Hij vertelde dat hij op maandagmorgen om 9 uur een touw aan de hoorns knoopte – niet de nek – en hij haar van haar originele doodsplek tussen een groep bomen in haar weide, versleepte naar een plek dichter bij de ingang aan de weg omdat hij zijn familie erbij wilde roepen en hen wilde vragen iemand te halen om de dode koe te onderzoeken. Mr. Romero was compleet verbaasd door haar vreemde dood. Ze was zijn beste koe en het verlies maakte hem behoorlijk boos.

Het dichtstbijzijnde huis tot de originele verminksplaats staat ongeveer een halve kilometer verderop. Niemand meldde ongewone geluiden te hebben gehoord of ongewone lichten in de lucht te hebben gezien in de nacht van zondag op maandag 25 september. Wie of wat kan een koe van 1500 pond overweldigen, haar vervoeren vanuit de weide voor het verwijderen van verschillende organen en weefsel en haar dan terugplaatsen onder een groep bomen zonder dat de nabij wonende bewoners iets zien of horen?

Er werden van augustus tot september 1994 vier verminkingen gemeld in de Elbert en El Paso districten: op 23 augustus een stier op de Ted and Patsy Hasenbalg ranch in Simla, op 12 september een verminkte koe ten oosten van Colorado Springs op de Clyde Chess ranch en een verminkte koe in Peyton, gemeld door haar eigenaresse Mary Liss en op 26 september een andere stierverminking gevonden bij David Nipple.

 

Laboratoriumrapport KS-02-42 van biofysicus W.C. Levengood, Pinelandia and Bayville Labs, Grass Lake, Michigan, aangaande de Garnett, Kansas, veeverminking en cirkel in tarwe op 24 juni 1994.

Deel 3DIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen