PRINTBARE VERSIE

Deel 2

ZONDERLINGE ZAKEN IN CHACON, NEW MEXICO

Deel 3

Door: Linda Moulton Howe © 2010

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com


‘De penis en het binnenste penisweefsel van de buffel waren van binnenuit de onderbuik verwijderd, zonder sporen van bloed of een gevecht binnen de afgesloten metalen veekraal.’

13 juni 2010 Kiowa, Colorado – Op 19 oktober 1994, om elf uur ’s ochtends, vond Doug Stewart, de eigenaar van Denver Buffalo Co. nabij Kiowa, Colorado, één van zijn buffels dood en verminkt. Het drie en een half jaar oude mannetje stond in een metalen veekraal waarin 21 buffels zaten opgesloten. Steward weet zeker dat de buffel de nacht ervoor nog in leven was omdat toen een dierenarts de veekraal bezocht om een ander dier dat ziek was te onderzoeken.

Dierenarts Woodrow Smith uit Kiowa werd gevraagd een lijkschouwing in de veekraal uit te voeren. De penis en het binnenste penisweefsel van de buffel waren van binnenuit de onderbuik verwijderd, zonder sporen van bloed of een gevecht binnen de afgesloten metalen veekraal. De tong was diep in de keel, nabij het strottenhoofd, verwijderd. Rectaal weefsel was in een precies rond gat uitgesneden. Het linkeroor was in tweeën gesneden waarbij het bovenste deel was verdwenen.


Mannetjes buffel van drie en een half jaar oud, dood en verminkt gevonden binnen een afgesloten veekraal bij het bedrijf Denver Buffalo Co. nabij Kiowa, Colorado op 19 oktober 1994.
Alle foto’s zijn van plaatsvervangend sheriff Tom Papas van Elbert County


Close-up van weggesneden genitaal weefsel in een ovaal patroon en enkel huiddiep.


De tong van de buffel is diep in de keel weggesneden


De bovenste helft van het oor van de buffel is eraf gesneden


Rectaal weefsel is in een precies rond en bloedeloos gat uitgesneden

Dr. Smith nam weefsel weg van het eind van het overgebleven penisweefsel en stuurde dat samen met ander weefsel voor analyse naar het veterinaire laboratorium van de Colorado State University in Fort Collins. Patholoog Ph.D L. D. Stuart beweert in zijn labverslag: “Er zijn geen tekenen van ontbindingsontstekingen overeenkomstig met een besmettelijke ziekte.” Doodsoorzaak: onbekend.

Tevens bestudeerde de hematoloog en patholoog John Altshuler, M. D in Denver, weefsel dat afkomstig was van de verharde genitale insnijding en bevestigde dat de hemoglobine aan hoge hitte was blootgesteld.

De autopsiebevindingen van Woodrow Smith, D.V.M, 20 oktober 1994

Colorado State University labverslag 31 oktober 1994


Deel 4DIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen