PRINTBARE VERSIE

MIT's DAN NOCERA CREËERT ENERGIE UIT WATER EN ZONLICHT

 
(Vooraf krijg je een korte reclamespot)

MIT onderzoekers hebben een nieuwe katalysator ontwikkeld, bestaande uit kobaltmetaal, fosfaat en een elektrode. Als de katalysator in het water wordt geplaatst en er elektriciteit door de elektrode loopt, dan wordt er zuurstof geproduceerd. Als er een andere katalysator wordt gebruikt om waterstof te produceren, dan kunnen het zuurstof en de waterstof in een brandstofcel gecombineerd worden en een CO2-vrije elektriciteit opwekken om daarmee dag en nacht een huis of een elektrische auto van stroom te voorzien.

Meer informatie:
http://www.youtube.com/watch?v=k7ok8cOJbmo
http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/alternative-energy/mits-dan-nocera-creates-energyfrom-water--sunlight.html
http://web.mit.edu/newsoffice/2008/oxygen-0731.html
http://peswiki.com/index.php/Directory:MIT:Daniel_Nocera:Catalytic_Electrolysis


Opmerkingen Paul Harmans - ufowijzer
Overdag kun je de elektrode aansluiten op een zonnepaneel. De extra opgewekte energie kun je opslaan en ’s nachts gebruiken. De wetenschapper van MIT die het heeft bedacht heeft het over 5 liter water, daarin zit voldoende energie om je een dag lang van energie te voorzien. 5 liter water!! En Greenpeace heeft geen enkele belangstelling??


Het systeem van MIT's Dan Nocera

Overigens, ik heb het al eens eerder op ufowijzer geschreven, je hebt waarschijnlijk helemaal geen elektriciteit (zonnepanelen) nodig om zuurstof en waterstof uit water te halen. Bedini sprak al eens over de duizenden files van ene John Cejka, allemaal dossiers over alternatieve energieopwekking en waarin de aantekening was gemaakt dat het onderdrukt moest worden. John Bedini vertelt op een Energy from the Vacuum DVD over één zo’n Cejka file:

“Als je een hoefijzermagneet neemt, hoeveel mensen weten dan dat als je een speciale gebogen buis in de opening van de magneet plaatst, een buis gemaakt van glas die in tweeën is gesplitst, behalve op de bodem waar een kleine opening tussen de twee helften zit (zie afbeelding), en je vult de buis met water, er dan uit de ene helft zuurstof komt en uit de andere waterstof? Hoeveel mensen weten dat? En alweer, waar is dat gebleven? Het stond ook in de dossiers.”


Hoefijzermagneet met glazen buis produceert zuurstof en waterstof

Dus zelfs een zonnepaneel en een accu voor gebruik ’s nachts is niet nodig, gewoon een hoefijzermagneet met een speciaal gevormd waterreservoir en daarboven een opvangsysteem voor waterstof en zuurstof en dan een brandstofcel die de CO2-vrije elektriciteit opwekt. Het is zo simpel en het was tientallen jaren geleden al bij enkele mensen en instanties bekend, maar het werd onderdrukt!

Weet MIT dat dan niet van die magneet en glazen buis? Nee, zeer waarschijnlijk niet. De Energy from the Vacuum DVD’s van Tom Bearden en John Bedini worden over het algemeen niet door de wetenschap aangeschaft: “Dat gaat over een vorm van energie die onmogelijk is, dus daar besteden wij als wetenschappers geen geld, tijd en aandacht aan!”


ENERGIE PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen