PRINTBARE VERSIE

NASA WETENSCHAPPERS NELSON & HOUSE ZIJN BEREID
ELEKTROMAGNETISCHE OVERUNITY MACHINES TE VERIFIËREN

Door: Allan D. Sterling

19 mei 2010

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://peswiki.com/index.php/Tools:NASA_scientists


NASA overunity testteam
Een paar NASA wetenschappers, Mike Nelson en Ken House, die aan het Space Shuttle project in Huntsville, Alabama werken, volgen de wereld van de free energy al jaren en willen graag geloven dat een Tesla type technologie, die via elektromagnetische middelen ongelimiteerde hoeveelheden energie uit de omgeving haalt, mogelijk is.

Maar, dit is echter geen uitnodiging voor iedereen die denkt dat hij een overunity-apparaat heeft. Mike en Ken’s voorwaarden zijn behoorlijk stringent.


Ondanks dat het geen officieel initiatief van NASA is, kan het door mensen van NASA verifiëren van een elektromagnetische overunity-machine wel helpen bij de geloofwaardigheid ervan.

In hun vrije tijd zijn zij bereid hun reputatie op het spel te zetten bij het bonafide verklaren van een elektromagnetische overunity-machine (meer energie eruit dan erin gaat). Maar ‘vrije tijd’ is het sleutelbegrip. Ze hebben er niet veel van, dus willen ze hun tijd besteden aan dingen die al door anderen zijn getest op overunity en ze willen dus de gegevens die al zijn verzameld opnieuw bekijken.

Ze representeren niet NASA, maar hun testen kunnen NASA wetenschappers wel over de streep trekken.

Ken heeft een motor test- en ontwerplab en ze zullen binnenkort een video van de setup maken.

De kritiek die ik heb op de voorgenomen testen van Ken en Mike, is dat oscilloscopen niet de beste apparatuur zijn voor het accuraat meten van de output, aangezien enkele van deze exotische technologieën de zogenaamde ‘radiant energy’ binnenhalen en die verschijnt mogelijk niet op de meter. De input elektriciteit kan gekarakteriseerd worden door een oscilloscoop, maar de output is het beste mechanisch te meten, dus de echte arbeid die wordt verricht met de vermeende toegevoegde hulp van de free energy die in het systeem komt. Ken en Mike geven toe dat de outputtest gemeten kan worden aan de hand van mechanische arbeid, maar zeggen dat een oscilloscoop toch bruikbaar zal zijn. Ik denk echter dat dat laatste twijfelachtig is.

Dus als u een dergelijke apparaat hebt, lees dan de correspondentie hieronder (onder het originele artikel op onderstaande link) om een idee te krijgen van de voorwaarden en als u denkt dat u aan die voorwaarden voldoet, schroom dan niet contact met Mike op te nemen om uw informatie door te geven en eventueel een test op te zetten.

http://peswiki.com/index.php/Tools:NASA_scientists


ENERGIE PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen