DE OPROEP OM OP 7 JANUARI 2012 NIKOLA TESLA's ONDERZOEK VRIJ TE GEVEN

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q83LL3FsiGo#!


Op 7 januari herdenken we de dood van één van de meest briljante wetenschappers in de geschiedenis, Nikola Tesla, en we zullen gezamenlijk eisen dat zijn onderzoek naar het vangen van elektriciteit vanuit de ionosfeer, op een faciliteit genaamd Wardenclyffe, aan het publiek zal worden vrijgegeven.

De energiecrisis is een leugen, het probleem was 100 jaar geleden al opgelost door een wetenschapper met de naam Nikola Tesla.

Hij had een manier ontdekt om de van nature voorkomende elektriciteit in de ionosfeer onder controle te brengen, om het daarna opnieuw uit te zenden naar individuele relaisstations die overal geplaatst konden worden en niet groter waren dan een doorsnee autoantenne.

Toen JP. Morgan hoorde van de ware mogelijkheden van Wardenclyffe, de mogelijkheid een bijna oneindige hoeveelheid energie te vangen en deze gratis en draadloos te verzenden naar iedereen die de juiste antenne bezat (waardoor er ook geen mogelijkheid bestond het energieverbruik te meten), annuleerde hij onmiddellijk alle fondsen aan Tesla.

Het najagen van winst veegde één van de meest revolutionaire uitvindingen onder het tapijt en uit het zicht van de ogen der toekomst.

Na de dood van Nikola Tesla op 7 januari 1943, viel de Amerikaanse overheid meteen Tesla’s laboratorium en appartement binnen en nam al zijn wetenschappelijk onderzoek in beslag, inclusief zijn werk aan Wardenclyffe en zijn onderzoek naar de ionosfeer.

Tot op de dag van vandaag is niets van dat onderzoek publiekelijk bekend gemaakt. Dat is een duidelijk voorbeeld van hoe de gevestigde belangen onze regering hebben ingepakt, in plaats van deze informatie ten goede te laten komen aan de gehele mensheid. Zij hebben het weloverwogen uit het zicht van het volk gehouden, met als doel het ondersteunen van grote corporaties zoals de olie-, aardgas-, kolen- en kernenergiebedrijven.

Het is tijd dat we stoppen met kijken naar deze vreselijke alternatieven van brandstof, allemaal vergiftigen ze de planeet en zuigen ze de economieën van deze wereld uit.

Het is tijd dat we gezamenlijk eisen dat Nikola Tesla’s onderzoek wordt vrijgegeven zodat we uiteindelijk een hoogstaande beschaving kunnen worden.

Op 7 januari 2012, op de 69e herdenking van de dood van de briljante wetenschapper Nikola Tesla, zullen wij EISEN dat men stopt met liegen tegen ons.

We moeten in het heden werken, met een oog op ons verleden, om een toekomst te bouwen welke we met trots kunnen overdragen aan onze kinderen.

Geef je op de volgende facebook pagina op als deelnemer:
http://www.facebook.com/events/311216412237332

Zie ook:
http://releaseteslasresearch.weebly.com


Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
Hoeveel mensen heb ik al niet ontmoet, mensen in de wereld van energie en elektronica, die hun schouders moesten ophalen toen ik hen vroeg of ze Nikola Tesla kenden. Ik weet zeker dat verreweg de meeste managers bij ’s lands grootste energiebedrijven en olieconcerns zijn naam niet kennen, laat staan dat ze weten wat Tesla meer dan 100 jaar geleden aan ons ter beschikking stelde en waar we onze moderne wereld en levenswijzen aan te danken hebben. Hij heeft 700 patenten op zijn naam staan waaronder: wisselstroom, radio*, de tl-buis, röntgen, draadloze besturing, enz.

* Wikipedia: Toen Marconi de Nobelprijs in 1909 kreeg, was Tesla woedend. Echter was het pas tot 1943 -enkele maanden na het overlijden van Tesla- dat Tesla uiteindelijk toch het patent heeft gekregen op de uitvinding van de radio met als nummer: 645,576.

Maar wie weet dat? We leren op school nog steeds dat Marconi de uitvinder van de radio was. Kan het zijn dat Tesla met opzet door grofgeldverdieners zoveel mogelijk uit onze geschiedenis is gewist, niet vanwege zijn uitvindingen die we al vele tientallen jaren allemaal gebruiken, maar vanwege zijn uitvinding van nagenoeg gratis en schone energie? In Tesla’s autobiografie lees ik dat hij in 1919 ook al schrijft over de energie in een atoom:

‘Overwegingen van louter bruikbaarheid wegen weinig mee in de balans tegen de hogere voordelen van de beschaving. Wij zien ons geconfronteerd met onheilspellende problemen welke niet kunnen worden opgelost door slechts in ons materialistische bestaan te voorzien, hoe overvloedig dan ook. In tegendeel, voortgang in deze richting is beladen met risico’s en gevaren die niet minder intimiderend zijn dan diegene die uit bezit en lijden zijn ontstaan. Indien wij de energie van een atoom vrij zouden laten of een andere manier ontwikkelen om, waar ook ter wereld, goedkope en onuitputtelijke energie te produceren, dan kan dat, in plaats van een zegen, vernietigend zijn voor de mensheid en aanleiding geven tot onenigheid en anarchie welke weer kan leiden tot de inhuldiging van het gehate regime der macht.’
Blz. 117 boek NIKOLA TESLA De toekomst is van mij


Cover NIKOLA TESLA De toekomst is van mij

Je kunt het boek eventueel op de volgende pagina bestellen:
http://www.frontierpublishing.nl/tesla.html

http://nl.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla

Video: The Secret Of Nikola Tesla

Artikel op ufowijzer: http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/NikolaTesla.html


ENERGIE PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen