PRINTBARE VERSIE

RAADSELACHTIGE KRACHTEN

Door: Pat Delgado ©

Deel 1

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.colinandrews.net/CheesefootHead-PatDelgado.html


Voorwoord ufowijzer
Ik heb Pat Delgado om toestemming gevraagd zijn recent (januari 2009) verschenen artikel te vertalen en op ufowijzer te publiceren. Onderstaand zijn antwoord:

Dear Paul

Thanks for your email. Yes, you may translate my article, adding my name at the top with copyright symbol and a link to Colin Andrews website.

Best regards

Pat Delgado

Wat graancirkelonderzoekers Pat Delgado en Colin Andrews bij Cheesefoot Head, Engeland, op 18 juni 1989 meemaakten, bereikte de hoogste niveau’s van de Britse regering. Na 20 jaar wordt het verhaal verteld.

DEEL 1

(Deel 2 komt binnenkort, waarin: Het geluid dat werd opgenomen en geanalyseerd - vele ooggetuigen. De originele aantekeningen - een brief met waarschuwing - “Wij zagen allemaal iets dat onmogelijk was” - en meer.)

Het lijkt alsof de meerderheid van de mensheid haar weg door het leven gaat en de energieën en krachten die van nature komen simpelweg accepteert. Bijvoorbeeld, we zijn ons gewaar van het bestaan van zwaartekracht, magnetisme, telepathie, toevalligheden, instincten, dromen, geesten, wichelroede en helende krachten, maar geen daarvan kan verklaard worden. Er zijn andere krachten die we ondergaan waar we niet eens een naam voor hebben.

Eén van deze naamloze krachten, of misschien een combinatie van verschillende daarvan, veroorzaakte een hoeveelheid ontzag en consternatie bij mijzelf, Colin Andrews en verschillende anderen tijdens de vroege uren van 18 juni 1989. In feite was het de tweede keer dat ik echt doodsbang was.

Het volgende gebeurde: het was tijdens de laatste fases van een graancirkel surveillance genaamd White Crow en het was bij Cheesefoot Head in Hampshire. Kort na middernacht van 17/18 juni stelde ik de groep voor de plaats te verlaten en een bezoek te brengen aan één of twee graancirkels waarvan het gewas plat lag en zo’n driehonderd meter verderop in een veld met gerst lagen. We gingen met zijn allen op pad en bereikten de cirkel via de tractorsporen in het schuin aflopende veld. Een foto van deze cirkel kan men zien op pagina 10 van ons tweede boek ‘Crop Circles, The Latest Evidence.’ Toen we de cirkel waren binnengegaan werden we ons allemaal gewaar van een onmiskenbaar trillend geluid dat afkomstig was van een positie op ongeveer een halve meter boven het staande gewas en ongeveer een meter vanaf de rand aan de oostzijde van de cirkel.


Van links naar rechts: Pat Delgado, Colin Andrews en Timothy Good op White Crow 1989.

Wat er vervolgens gebeurde staat mij voor wat betreft dit voorval nog het meest helder voor de geest. Ik voelde dat ik onder de een of andere vorm van controle stond omdat mijn armen waren uitgestrekt naar het geluid terwijl dat lichtjes zijn weg danste vanaf de noordkant van de cirkel naar de westzijde en uiteindelijk stopte aan de zuidzijde. Ik was mij niet bewust van elk van de andere groepsleden die bij mij in de buurt stonden tijdens mijn cirkelvormige transitie van noord naar zuid.

Staande in deze zuidwaartse positie werden mijn armen met een nog grotere kracht over het gewas getrokken en het voelde alsof mijn lichaam naar boven en voorwaarts onder een hachelijke hoek uit de cirkel werd getild. Met al mijn krachten bijeengeraapt kreeg ik het voor elkaar mijn armen terug te trekken en geleidelijk aan op de grond te zakken en rond te draaien zodat ik weer naar het noorden keek. Ik lag uiteindelijk plat op mijn buik en ik begon mij beetje bij beetje naar het midden van de schuin aflopende cirkel te begeven. Ik greep bosjes platgelegde gerstehalmen en drukte mij met mijn knieën en voeten voorwaarts. Mijn voortgang was langzaam omdat, hoe ver ik ook naar voren kwam, een kracht mij weer voor de helft terugtrok.

Ik raakte volkomen uitgeput en op dat moment vroeg ik mij af waartegen ik vocht. Er was niets tastbaars, maar ik was onder controle van de een of andere kracht van ongelooflijke sterkte. Ik ging door zo goed als ik kon, ik riep naar Colin om mij te komen helpen. Ik herinner mij dat ik hem opdroeg hurkend naar beneden naar de oostelijke rand van de cirkel te komen, iets dat hij deed toen hij naast mij was. We werkten ons langzaam naar elkaar toe totdat we onze handen in elkaar konden slaan en nog steeds hurkend kropen we terug naar de groep aan de noordzijde.

Gedurende enkele minuten zaten we daar en vroegen ons af wat er gebeurd was, toen plotseling een kracht mij optilde tot op een hoogte waarbij ik net boven het gewas zweefde en naar de oostzijde van de cirkel zweefde. Ik was nu echt doodsbang. Wat voor kracht had mij over een afstand van zo’n drie meter verplaatst terwijl ik nog steeds in zittende positie was? Op dat moment vroeg ik Colin en de anderen om bij mij te komen. Na een paar minuten besloten we allemaal de cirkel te verlaten.

Ik denk niet dat ooit exact verklaard kan worden welke krachten en energieën zich die nacht manifesteerden, maar het liet me wel inzien hoe weinig wij weten van de andere kant van het membraan dat ons scheidt van onze aardse positie ten opzichte van andere energieën en intelligenties.

Er is dus geen conclusie, alleen een vraag. Wat had er kunnen gebeuren als Colin er niet was geweest om mij te helpen?


Colinandrews.net Editor: Pat is een gepensioneerde elektromechanisch ontwerptechnicus, hij werkte op contractbasis voor het ruimteprogramma van NASA en is met Colin Andrews medeauteur van het eerste boek over het onderwerp graancirkels, het in 1989 best selling 'Circular Evidence'. Pat is in 1991 gestopt met zijn graancirkelonderzoek en geniet van zijn pensionering in Hampshire, Engeland.

Voor iedereen die contact met Pat wil, dit is zijn e-mail adres: patdelgado@hotmail.com

Opmerking van Colin Andrews: Het vermoeden bestaat dat deze cirkels zijn gemaakt door Doug Bowers en Dave Chorley. De vraag die blijft is niet of ze door mensen zijn gemaakt, maar wat bracht het geluid voort?

 

Niets van dit alles mag worden gekopieerd of in gedrukte vorm worden overgezet zonder toestemming van Pat Delgado. Copyright - 2009

DEEL 2: WHITE CROW1GRAANCIRKELS PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen