PRINTBARE VERSIE

DEFKALION KONDIGT PERSCONFERENTIE OVER ENERGY CATALYZER AAN

Door: Hank Mills

17 juni 2011

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://pesn.com/2011/06/17/9501849_Defkalion_Announces_Energy_Catalyzer_Press_Conference


Defkalion Green Technologies, welke de wereldwijde rechten (minus Noord- en Zuid-Amerika en het militaire apparaat) bezit om Andrea Rossi’s E-Cat (Energy Catalyzer) te verkopen, te distribueren en in licentie te laten maken, heeft onlangs de uitnodigingen verstuurd om bepaalde personen een persconferentie over de technologie op 23 juni in Griekenland bij te laten wonen.

Inmiddels hebben de meeste mensen die exotische energiedoorbraken volgen wel gelezen over Andrea Rossi’s E-Cat (Energy Catalyzer) Koude Fusie technologie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van nikkelpoeder, waterstof en een nog niet geopenbaarde katalysator om hitte en druk op te wekken om daarbij grote hoeveelheden energie voort te brengen. De technologie is in staat 4kilowatt thermische stroom te produceren uit een reactorvat van slechts 50 kubieke centimeter inhoud (ongeveer de grootte van een vuist). Het Koude Fusie onderzoek is 20 jaar lang doorgegaan en er zijn inmiddels duizenden succesvolle experimenten gedaan. De technologie van Andrea Rossi is echter de meest belovende Koude Fusie technologie die nu het daglicht ziet.

Andrea Rossi's bedrijf Leonardo Corporation heeft het Griekse bedrijf Defkalion Green Technologies Inc. een licentie verschaft om de techniek als enige te mogen verkopen, te distribueren en in licentie te laten produceren en om met een wereldwijde licentie (met uitzondering van Noord- en Zuid-Amerika en het militaire apparaat) geïndustrialiseerde, commerciële toepassingen te vervaardigen waarbij gebruik wordt gemaakt van Andrea Rossi’s Energy Catalyzer. Defkalion heeft onlangs de uitnodigingen verstuurd om bepaalde personen een persconferentie over de technologie op 23 juni 2011 in Griekenland bij te laten wonen.

Hieronder de uitnodiging:


Beste xxxxx,

Defkalion Green Technologies heeft het genoegen u uit te nodigen voor het bijwonen van een persconferentie waarop de ITS technologische doorbraken op het gebied van energie, met exclusieve rechten aan Griekenland, zullen worden aangekondigd.

Vriendelijke groeten,

Symeon Tsalikoglou


Uitnodiging voor Persconferentie

GRIEKENLAND’s ANTWOORD OP DE INTERNATIONALE CRISIS IS EEN EXOTHERMISCHE NIKKEL-WATERSTOF REACTIE WAARBIJ GOEDKOPE, SCHONE EN GROENE ENERGIE WORDT OPGEWEKT

Donderdag 23 juni 2011 om 14:30
Gemeente Palaio Faliro
Terpsihoris 51 & Artemidos

RSVP: Na afloop is er een receptie.

Vandaag de dag bestaat er groot pessimisme aangaande de toekomstige energiebehoeften van onze wereld. Energie zal echter binnenkort overal goedkoop, schoon en gemakkelijk beschikbaar zijn.

Andrea Rossi en Sergio Focardi hebben een technologie uitgevonden en gepatenteerd die ’s werelds energiebranche zal veranderen. Deze technologie zal door het Griekse bedrijf Defkalion Commercially Green Technologies beschikbaar gesteld worden.

Door het combineren van waterstof en nikkel wordt een exothermische reactie opgewekt (bij kamertemperaturen in een apparaat dat veilig geplaatst kan worden in huishoudens of de industrie) en levert hitte op een 24 uurs basis. Deze energie wordt geproduceerd tegen een fractie van de kosten van de huidige beschikbare energiebronnen. Het is volledig schoon en groen. Bovendien, door gebruik te maken van conventionele, gemakkelijk beschikbare energietechnologieën van derden, kan de hitte gebruikt worden om elektriciteit op te wekken.

Defkalion Green Technologies heeft de vaste, exclusieve distributierechten voor de gehele wereld, behalve voor de USA en militaire toepassingen. In eerste instantie zal het de productie voor de Griekse- en Balkan markten starten vanuit de ITS fabriek in Xanthi. Voor 2012 staan nog twee fabrieken gepland. De vraag om internationale verkoop is reeds behoorlijk en dat zal de export effectief bevorderen.

Griekenland bezit 83% van Europa’s nikkelafzettingen, dat vormde een sleutelrol bij de toewijzing van de licentie. Bovendien wordt Griekenland, in deze tijd van een wereldwijde financiële crisis, een gouden kans geboden om op het gebied van energie onafhankelijk te worden, werkgelegenheid te scheppen in een van de meest onderontwikkelde gebieden van de ITS en tevens technologisch leider te worden op het gebied van dit nieuwe wetenschappelijk terrein.

De persconferentie omvat het geven van nog niet vrijgegeven up-to-date informatie betreffende de technologie van commerciële en industriële toepassingen, de strategische plannen van het bedrijf en behandelt tevens commerciële aspecten die in het belang zijn van niet alleen Defkalion’s klanten, maar ook van de politieke gemeenschap van ons land. Het behoeft geen betoog dat een dergelijke belangrijke ontwikkeling ook sterke internationale aspecten heeft.

Hoogachtend,

Defkalion Green Technologies

2-4 Messogion Ave, Athens Tower Bldg A. 18th Floor, Athens, 11527, Greece
T: +30-210-7770602 * * info@defkalion-energy.com F: +30-210-777060


Wat voor informatie staat Defkalion op het punt te onthullen? Ze hebben al eerder beweerd dat zij verwachten dat een systeem dat heet water en elektriciteit voor een huis kan verschaffen, minder zal kosten dan vijfduizend euro. Als toevoeging daarop hebben ze gezegd dat het bedrijf alle noodzakelijke certificaten heeft verkregen om de E-Cat in Griekenland te verkopen.

Kan het gaan over een nieuwe variant van de E-Cat? Bijvoorbeeld een grotere unit met een hogere output? Rossi heeft aangehaald dat zij werken aan een groter apparaat, dus het is mogelijk.

Kunnen zij de wereld verrassen door aan te kondigen dat er door andere wetenschappers nieuwe testen zijn gedaan? Dat is mogelijk omdat elke test van de E-Cat tot nu toe succesvol is geweest.

De tijd zal het leren welke informatie zal worden onthuld!


Eerdere artikelen over Rossi op ufowijzer:
THE WASHINGTON TIMES BRENGT VERSLAG UIT OVER DE ROSSI ENERGY CATALYZER
HETE FUSIE WETENSCHAPPER IS NEGATIEF OVER DE ROSSI KATALYSATOR
97 E-CATS MOMENTEEL IN 4 LANDEN IN BEDRIJF
E-CAT WORDT DE OFFICI╦LE LANCEERNAAM
VS MEDIA NEGEREN ENERGIEDOORBRAAK: MOEITE MET VRIJE KERNENERGIE
ROSSI ENERGY CATALYZER GELDIG VERKLAARD DOOR NY TEKNIK
170 E-CAT FUSIE MODULES ZIJN INMIDDELS KLAAR VOOR INSTALLATIE
ZWEEDSE SCEPTICI BEVESTIGEN NUCLEAIR PROCES IN KLEINE 4.7 KW REACTOR
KOUDE FUSIE APPARAAT E-CATALYZER HEEFT ITALIAANS PATENT GEKREGEN
USA KRIJGT 1MW KOUDE FUSIE CENTRALE

AMPENERGO BRENGT ROSSI'S ENERGY CATALYZER NAAR AMERIKA
E-MAIL AAN DIRECTEUR GREENPEACE


Voor alle technische details van de E-Cat:
http://peswiki.com/index.php/Directory:Andrea_A._Rossi_Cold_Fusion_Generator


Voor mensen die een korte samenvatting in 4 delen van de belangrijkste gebeurtenissen willen:


ENERGIE PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen