PRINTBARE VERSIE

EEN NIEUWE METHODE OM MOGELIJKE ‘PLANKSPOREN’ IN EEN GRAANCIRKEL TE ONTDEKKEN GEBASEERD OP PHOTOSHOP BEWERKING VAN HOGE KWALITEIT LUCHTFOTO’s

Door: Red Collie (Dr. Horace R. Drew)

3 juni 2012

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.cropcircleconnector.com/2012/mantondrove/fieldreports.html


Het is vaak moeilijk vast te stellen of een nieuwe graancirkel mogelijk paranormaal of door de mens gemaakt is. Onlangs vond ik een nieuwe methode om mogelijke ‘planksporen’ in een graancirkel te ontdekken door gebruik te maken van het standaard Photoshop programma en de functie ‘reduce midtone contrast’ toe te passen. Deze methode zorgt voor eenvoudige waarneming van regelmatige planksporen in verschillende door de mens gemaakte graancirkels, bijvoorbeeld de ‘dolphins’ op Golden Ball Hill in juli 2004.

Een nieuwe graancirkel van 2 juni 2012 bij Manton Drove laat ook een reeks regelmatige streepmarkeringen zien welke mogelijk menselijke ‘planksporen’ zijn.


http://www.cropcircleconnector.com/2012/mantondrove/mantondrove2012a.html

Tevens is de afbeelding van deze graancirkel niet bijzonder scherpzinnig te noemen; slechts een ‘Polar Clock 3’ screensaver die op Internet gratis is te downloaden. De graancirkel toont een polar-clock met de datum van zaterdag 4 augustus ’s avonds ergens tussen 18:00 en 19:00. Is dat iets waarvan we verwachten dat onze paranormale vrienden ons dat te zeggen hebben?

Filmmakers van National Geographic waren al snel in de nieuwe Manton graancirkel aanwezig om onderzoekers ter plaatse te interviewen. Kan zaterdag 4 augustus de datum zijn waarop ze hun nieuwste ‘graancirkel-afkraak-show’ op prime time op tv vertonen? We kunnen alleen afwachten of dat zo is, omdat National Geographic het schema voor augustus nog niet heeft gepost.


GRAANCIRKELS PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen