SECRET SPACE PROGRAM 2015

September 2015


Op 31 oktober en 1 november aanstaande wordt voor de 3de maal een Secret Space Program-conferentie gehouden. De eerste vond plaats op 3 april 2011 in het Zonnehuis op het Zonneplein te Amsterdam. Georganiseerd door Global B.E.M., Breakthrough Energy Movement. De tweede dateert van 28 en 29 juni 2014 en vond plaats te San Mateo, C.A., Noord-Amerika. Ditmaal vindt de conferentie plaats in Bastrop, Texas.

De conferentie probeert antwoorden te geven op een groot aantal onbeantwoorde gebeurtenissen die wereldwijd plaatsvinden, van de talloze U.F.O.-verschijnselen tot de enorme bedragen aan geld die via zwarte budgetten onvindbaar lijken. De theorie is dat er door een kleine groep van superrijken een Geheim RuimtevaartProgramma uitgewerkt wordt, dat hen de mogelijkheid biedt om achter de rug van de rest van de mensheid om als een Breakaway Civilisation (Breekweg-Beschaving) de Aarde te verlaten.


S.S.P

De webplek van het "Secret Space Program" zegt het als volgt:

De echte autoriteiten op de gebieden van geavanceerde technologie, de Breekweg-Beschaving, de deep security state (diepe beveiligingsstaat) en het zwarte budget komen bijeen voor een spel-veranderend weekeinde, dat u zich zal doen afvragen wie daadwerkelijk onze wereld regeert.

Wat is er gaande?

Wordt er een Secret Space Program (Geheim RuimtevaartProgramma) ontwikkeld buiten het blikveld van het publiek, met gebruikmaking van fondsen toegewezen door de regering, met als doel een volledig afgescheiden economisch systeem te creŽren? Waar zijn de missende biljoenen aan budget? Wat is het U.F.O.-fenomeen? Is het een serie van militaire projecten, die gebruik maken van deze geavanceerde technologie, ontwikkeld in ondergrondse bases over de gehele wereld, of duidt het op iets volledig onbekends en vreemds in de menselijke werkelijkheid? Ontdek het nieuwe bewijs en de schokkende bevindingen, die aantonen waarom, terwijl openbare ruimtevaartprogramma's zoals N.A.S.A. wegkwijnen in schulden, uitstel en mislukking, de ruimte-ontwikkeling voortraast door een onaanraakbare, elitaire kliek, ongehinderd door publieke verantwoording en regeringstoezicht.

Waar is het geld heen gegaan?

Ons programma zal financiŽle, historische en culturele analyses omvatten van de "Breekweg-Beschaving". Dat is de 1% van de 1% - de groep wier rijkdom explodeert. We zullen het systeem van verborgen financiŽn bespreken, dat de Amerikaanse inlichtingengemeenschap in de rol van internationale bankiers plaatste. Multibiljoen dollar financiŽle fraude en markt-manipulaties zijn in werkelijkheid mechanismen om de zwarte budget-programma's en de geprivatiseerde, gecentraliseerde heerschappij, noodzakelijk gemaakt door hoog-technologische geheimhouding, te financieren. Een financieel mechanisme om rijkdom over te boeken naar een nieuwe Breakaway Civilisation (Breekweg-Beschaving).

Is de U.F.O. de verborgen factor in de moderne geschiedenis?

In de loop der jaren zijn er wereldwijd veel bevestigde militaire ontmoetingen geweest met U.F.O.'s. De energie- en technologische implicaties van deze vaartuigen en de waarschijnlijk politieke krachten, die veranderingen in ons energie-paradigma blokkeren, zijn het zeer waard om te onderzoeken. Heeft u zich ooit afgevraagd hoe een Breekweg-Beschaving straffeloos kan opereren?

Doe met ons mee

Kom, doe met ons mee om de toekomst opnieuw uit te vinden. Ontdek meer over onze wereld en wat er daadwerkelijk gebeurt in het Geheime RuimtevaartProgramma, volledig verborgen van het publieke oog. Tesamen zullen we ontdekken wat ruimte-belanghebbende bedrijven, grote media en geheime militaire programma's verborgen hebben gehouden voor het publiek en waarom zij ontmaskerd moeten worden en hun verborgen programma's transparent gemaakt moeten worden.

Laten we de stippen verbinden en achter de waarheid komen.

Gastheer is dit jaar Dark Journalist Daniel Liszt.

De 8 sprekers, die hun theorieŽn en bewijzen zullen voorleggen, zijn:

- Catherine Austin Fitts
- Dr. Joseph P. Farrell
- Linda Moulton Howe
- Dr. Paul LaViolette
- Dr. John Brandenburg
- Walter Bosley
- Olav Phillips
- Jay Dyer

Voor meer informatie kunt u de webplek van het Secret Space Program bezoeken op: http://secretspaceprogram.org.

Ook kunt u op UFOWIJZER twee Nederlandstalige artikelen lezen van de eerste conferentie gehouden te Amsterdam: "Secret Space Program Conferentie - Amsterdam 3 april 2011" door Paul Harmans: http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/SecretSpaceConferentie2011.htm. En "Wat is Werkelijkheid?" door Kees Deckers: http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/SecretSpaceConferentie2011Deckers.htm). Dit laatste artikel is daarnaast terug te vinden in Frontier Magazine nummer 97 (mei-juni 2011).

ENERGIE PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

Advertentie