GRAANCIRKELLEZING JANET OSSEBAARD

23 mei 2010

Door: Paul Harmans

Vandaag (zondag 23 mei 2010) ben ik bij de graancirkellezing van Janet Ossebaard bij stichting Emma in Utrecht geweest. Ik was er samen met mijn dochter en we waren er een dik uur te vroeg, maar we hebben even kennis gemaakt met wat medewerkers van stichting Emma en natuurlijk met Nandez, degene die daar een deel van de lezingen verzorgt en dan speciaal de graancirkel- en UFO-lezingen.


Ingang stichting EMMA, Utrecht

Daarna hebben we in de grote tuin gezeten die rondom het gebouw ligt en met diverse mensen gesproken. Om een uur of half drie begon de lezing van Janet.

Janet’s lezing bestond deze keer niet geheel uit graancirkels, maar over wie de makers zijn. Janet gaf toe lange tijd niet geloofd te hebben dat o.a. buitenaardsen er de hand in hebben, maar sinds een aantal jaar kan ze er niet meer omheen, het zijn o.a. buitenaardse boodschappen in graancirkels die ons attent maken op de nieuwe tijd. Soms bestaan de graanpatronen uit tekst of ze geven een binaire boodschap weer en een enkele keer ligt er ook een buitenaards gezicht in het graan.


Voor aanvang, rechts mijn dochter

Het heeft volgens Janet allemaal te maken met de huidige veranderingen die de wereld momenteel ondergaat. Iets wat de Maya’s en alle andere antieke beschavingen ons al hebben laten weten en waar we waarschijnlijk nu mee te maken hebben en krijgen. Klimaatsverandering, instorten van economieën, oude religie die zichzelf van binnenuit onmogelijk maakt (denk aan de katholieke kerk) en bijvoorbeeld ook de zon die momenteel geheel anders is dan zou moeten en voor het eerst sinds we de cycli van haar optekenen vreemd gedrag vertoont.


Janet en haar publiek

Iedereen spreekt over disclosure, regeringen moeten ophouden met geheimhouding van zaken die ons allemaal aangaan, de elite moet stoppen met het vullen van de eigen zakken, de kerk met het verspreiden van een doemverhaal, de farmaceutische industrie moet weer medicijnen maken voor de zieken en geen stervensdure non-vaccinaties voor gezonde kinderen, enz. nou ja, je kunt het zelf aanvullen. Wellicht dat de boodschappers achter de graancirkels ons daarmee willen helpen, met de verandering die we als totale mensheid wel moeten ondergaan willen we overleven en vervolgens opgenomen worden in de kosmische familie.


Pauze in de tuin

Het was een leuke middag en er waren zo’n 30 bezoekers. Nadat ik Nandez had bedankt zijn we weer naar huis gereden. Ik had Janet nog gedag willen zeggen, maar ze had het zo druk met vragenstellers en kopers van haar boeken en andere mooie graancirkelzaken, dat ik dat maar achterwege heb gelaten. Bij deze: Janet bedankt voor je aparte graancirkellezing. Zoals je zelf vertelde komt disclosure opeens van vele kanten en of je het zelf al had opgemerkt of niet, sinds je 17 jaar in graancirkelland heb je nu zelf ook dik twee uur over buitenaardsen en UFO’s gesproken, het fenomeen dat ten grondslag ligt aan vele verwante fenomenen zoals het graancirkelfenomeen. De tijd is er rijp voor! Bedankt.

Voor meer lezingen van Janet Ossebaard:
http://www.circularsite.com/lezing.htm


GRAANCIRKELS PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen