PRINTBARE VERSIE

NIEUW MITOCHONDRIAAL DNA EN VERNIEUWD EBOOK

Door: Lloyd Pye

26 maart 2011

Vertaling: Paul Harmans

Bron: Starchild Project Mailing List 26 maart 2011


Denk je Christopher Columbus’ eerste zeereis eens in. Jij bent één van zijn bemanningsleden. Laat op een avond komt er uiteindelijk land in zicht. Hij was dus toch niet gek! Je ziet het allemaal uitgestrekt voor je liggen… schitterend! Het is op deze denkbeeldige reis echter te laat om het anker te laten vallen en aan wal te gaan. De zon gaat al onder. Je kunt het pas de volgende morgen onderzoeken.

Die nacht steekt een zware storm op, de wind houdt dagen aan en stuwt het schip naar het midden van de Atlantische oceaan. De wind is zo krachtig dat je terug moet naar Spanje. Maar nu heb je een probleem. Je hebt een Nieuwe Wereld gezien, een nieuwe realiteit en je enige bewijs zijn de woorden van hen die het verhaal vertellen.

Aan het hof weten de vele wijsgeren van de koning het beter. “Dat is onmogelijk!” brallen zij. “Deze mannen zijn samenzweerders! Ze hebben een belachelijk verhaal verzonnen om geld uit de koninklijke buidel te verkrijgen! Durf het eens aan hen te geven!”

Fantasie? Niet helemaal. Dit is exact waar we het afgelopen jaar met de Starchild Skull zaten. In maart 2010 hadden we de eerste uitkomsten van BLAST (Basic Local Alignment Search Tool) die lieten zien dat sommige nuclear-DNA fragmenten overeenkwamen met fragmenten die worden gevonden in het menselijk genoom. Dus, zonder twijfel was iets ervan menselijk, of…dit is de sleutel…het was mensachtig.


Lloyd Pye met de Starchild Skull (rechts)

Andere BLASTs lieten zien dat andere fragmenten niet werden gevonden in de uitgebreide NIH database waarin de meeste op aarde levende soorten zijn opgeslagen. Met andere woorden, iets van het nuclear-DNA van het Starchild wordt ‘niet op aarde gevonden’.

Zo verbazingwekkend als deze BLASTs waren, ze waren niet goed genoeg. De wijsgeren van de koning, de mainstream sceptici, waren er snel bij om er op te wijzen dat de BLAST verslagen ‘gemanipuleerd’ konden worden door onbehoorlijk gedrag van mensen die bedrog willen plegen. Dus, omdat wij een resultaat verkregen waarvan zij al hadden geconcludeerd dat het onmogelijk was, was het duidelijk dat wij wel bedriegers moesten zijn.

Vandaag, één jaar later, is onze geneticus verder gegaan dan de BLAST verslagen. Hij heeft fragmenten van het mitochondriaal DNA gesequensed (sequencing is het bepalen van de nucleïnezuur- of aminozuur-sequentie van een DNA/RNA respectievelijk eiwit), iets dat is opgeslagen nadat in 2003 een klaarblijkelijk definitieve DNA analyse werd uitgevoerd door Trace Genetics.

Het geval wil dat 2003 de relatieve steentijd was in de snel veranderende wereld van DNA analyse. Dat resultaat was in die tijd meer dan adequaat, maar het is bewezen, door middel van nieuwe testen die zeer recent zijn uitgevoerd, dat het inadequaat is.

De 2011 mitochondriaal DNA analyse is nu de crux van een gedetailleerd verslag geplaatst op www.StarchildProject.com/DNA2011March.htm. Het had een dozijn ontwerpen nodig omdat het een hoog niveau van technische accuraatheid behoefde, terwijl het ook geschikt moest zijn voor niet-experts. Een uitdaging voor de schrijver!

Begrijp goed dat dit verslag NOG NIET het absolute, definitieve bewijs presenteert. Het is echter wel in hoge mate indicatief bewijs. Het is indicatief omdat het zonneklaar een duidelijk pad opent naar de definitieve resultaten. Niet de definitieve resultaten zelf, maar een helder overzicht daarvan gloort aan de horizon.

Helaas blijft de mainstream wetenschap volhouden dat het niet indicatief is, maar meer suggestief. Het enige resultaat dat zij als waardevol achten, zo houden ze vol, is dat het gehele genoom wordt achterhaald en dat dat in zijn geheel wordt vergeleken met het menselijk genoom. Technisch gezien is dat waar, maar praktisch gezien niet. Elke geneticus die het verslag leest, weet dat hun eindeloze spel van ‘grote kinderen pretenderen’ snel tot een einde komt. De kinderlijke truc van de handen voor de ogen houden als schild tegen UFO’s en buitenaardsen zal dan niet langer werken.

Begrijp ook dat het aanzienlijk vernieuwde Starchild Skull Essentials eBook nu net zo belangrijk is om het woord te verspreiden als het nieuwe verslag. Het eBook is bijna niet meer te vergelijken met de eerdere versies. De eerste helft dat 25 grote fysieke verschillen weergeeft tussen het Starchild en een mens is in principe hetzelfde gebleven, maar hier en daar uitgebreid om veel meer details te verschaffen.

De tweede helft echter, moest totaal vernieuwd worden om de nieuwe bevindingen van de mitochondriaal DNA analyse onder te brengen. In het verslag wordt één klein mitochondriaal RNA fragment gedetailleerd weergegeven. Daar is voor gekozen om de presentatie overzichtelijk te houden en voor iedereen te begrijpen, maar er was er ook één nodig om ons punt te bewijzen en de tegenstand te overwinnen.

In het eBook worden nog eens drie mitochondriaal DNA fragmenten uitgebreid weergegeven. RNA maakt geen proteïnen aan, DNA doet dat wel. Maar dat is allemaal te vinden in het mitochondriaal DNA van het Starchild, iets dat deze resultaten een krachtige overtuiging geeft.

Om deze waardevolle ervaring voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken hebben we drie belangrijke veranderingen aangaande het eBook gemaakt:

1. We laten de prijs zakken van 9,95 dollar naar 6,95. Het bestaat uit 150 aanzienlijk geïllustreerde pagina’s op E-reader formaat, 17.000 woorden. De gemiddelde persoon leest 200 woorden per minuut, dus het duurt zo’n 90 minuten om het helemaal te lezen. Het is als het bekijken van een film, probeer het eens en je zult blij zijn dat je het deed.

2. We zullen het binnenkort beschikbaar maken voor de E-readers zoals die van Kindle and Nook. (Dat kan pas als we het format weten en het kunnen uploaden in het Amazon systeem, iets dat, zoals we hebben begrepen, nog een paar weken kan duren.)

3. Onze eBook verkoper, Secure eBooks, houdt een lijst bij van voormalige kopers van het eBook. Als je naam op die lijst staat neem dan per e-mail contact met mij op lloyd@lloydpye.com en ik zorg ervoor dat je een nieuwe kopie krijgt zonder kosten. Dat is mijn manier van dankjewel zeggen voor je steun! (Mijn persoonlijke opvatting is dat iedereen die paar dollar gewoon nogmaals betaalt. In euro’s is het nog minder dan 6,95 en Lloyd heeft het geld hard nodig voor de goede zaak, namelijk het bewijzen dat het Starchild niet volledig menselijk is. Ik heb het zelf ook opnieuw gekocht. Vert.)

En als laatste, deze nieuwsbrief moet zo wijd als mogelijk is verspreid worden. Het moet op elke mogelijke wijze de aandacht trekken van potentiële investeerders en ook van leden van de mainstream media elite.

Als we deze bom niet kunnen laten opvallen, dan verdient niemand van ons het om dit spel te spelen. Ik reken dus op jullie, iedereen die dit leest moet bijspringen om de Starchild-zaak te verspreiden en het onder de aandacht te brengen van mensen hogerop in de geldketen en bij de media die ons mogelijk kunnen helpen.

Om te eindigen, als een voorproefje van wat ons staat te wachten, staat hieronder de samenvatting van het nieuwe verslag waarmee het allemaal begint. Het wordt hier weergegeven voor hen die er niet zeker van zijn dat ze het allemaal begrijpen. Je moet wel begrijpen dat de samenvatting alleen in woorden is, het verslag zelf is uitgebreid voorzien van foto’s en grafieken en zo duidelijk als maar mogelijk is.

Wees aub. niet onder de indruk van de terminologie in de samenvatting. Elke technische term in het verslag wordt verklaard in eenvoudige taal, dus iedereen kan het begrijpen, elk woord, elke term, elk concept als het wordt gepresenteerd. We hebben er hard voor gewerkt om niemand achter te laten en we denken dat we daarin zijn geslaagd.

Je ziet dat het allemaal is geschreven in de beperkte, conservatieve, precieze taal die de wetenschap eist. Niettemin wordt het eindresultaat duidelijk. Ik beloof jullie dat hetgeen je hieronder leest je zal overtuigen dat je het allemaal wilt weten.

Samenvatting
Vroeg in 2011 identificeerde een geneticus die het Starchild Skull DNA trachtte te achterhalen, verschillende fragmenten die overeenkwamen met menselijk mitochondriaal DNA (mtDNA). Door deze fragmenten te vergelijken met overeenkomende fragmenten van menselijk mtDNA werd een verbazingwekkend resultaat behaald. Bij elke vergelijking presenteerde het Starchild veel meer nucleotide verschillen dan er normaal gevonden worden in de mens. In één vergelijking die gedetailleerd in dit verslag wordt weergegeven, komen de vergeleken segmenten van het menselijke mtDNA van één de best geconserveerde delen. Over de plusminus 160 nucleotiden in dit segment, wordt slechts 1 enkele variatie gevonden onder de 33 menselijke haplogroepen. In contrast daarmee, dezelfde lengte van het Starchild mtDNA heeft 17 verschillen! Van deze 17 moet een aanzienlijk aantal bevestigd kunnen worden door meerdere herhalingen van de test. Als verschillenden daarvan worden bevestigd (iets dat hoogst aannemelijk is), dan moet dat voldoende zijn om te overwegen of het een nieuwe aardse soort is. Het zal zeker de deur openzetten naar serieuze overwegingen.

Nog één opmerking over het verslag: het is 5700 woorden lang. Gemiddelde lezers (200 woorden per minuut) zullen het in 30 minuten gelezen hebben, dus heb deze tijd aub beschikbaar als je eraan begint.

Laat me afsluiten door jullie allemaal te bedanken voor wat het ook is dat jullie kunnen doen om ons te helpen dit verslag een plek in de geschiedenis te geven. Verstuur het aan iedereen die je kent, plaats het op Internet waar mogelijk. Jullie zijn de vooruitgeschoven troepen in deze strijd, jullie helpen dit mogelijk te maken!!!


PDF File 2011 verslag mitochondriaal DNA analyse


Website van Lloyd Pye, de onderzoeker van de schedel:
http://www.lloydpye.com

Alles over de Starchild Skull:
http://www.starchildproject.com

Artikelen op ufowijzer:
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Starchild%20Skull.htm

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Starchild%20Skull2.htm

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull3.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull4.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull5.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull6.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull7.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull8.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull9.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull10.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull11.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull12.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull13.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull14.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull15.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull16.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull17.htm

Artikel De Starchild Skull - Genetisch Enigma of Mens-Alien Hybride?
http://www.aquariusage.com/index.cfm?newsid=2569&read=1

YouTube korte uitleg over de schedel 1:54 min.
http://www.youtube.com/watch?v=Wru0pP8bwPU&e

Google video’s Starchild Skull:
1. http://video.google.nl/videoplay?docid=2453019786020055423

2. http://video.google.nl/videoplay?docid=-6052145356089423332&q=starchild+skull
3. http://video.google.nl/videoplay?docid=2669013599514568012&q=starchild+skull


STARCHILD SKULL

UFO PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen