PRINTBARE VERSIE

TOEN IK AANKONDIGDE DAT WE EEN NIEUWE PARTNER HADDEN GEVONDEN…

Door: Lloyd Pye

Vertaling: Paul Harmans

Bron: Nieuwsbrief Starchild Project 15 maart 2013Refereerde ik aan hem als ‘een zakenman in Tampa’. Die aanduiding zorgde ervoor dat verschillenden van jullie je bezorgdheid uitte en bang waren dat ik de zaak zou verkopen, of dat ik gek was geworden en een bedrijf was begonnen. Niets daarvan is waar. Echter, we ZULLEN belangrijke veranderingen ondergaan in de wijze waarop we het Starchild Project vanaf hier behandelen en jullie allemaal zullen op de hoogte zijn van hetgeen we doen, waarom we het doen en hoe wij van plan zijn het allemaal te gaan doen.

De onderstaande boodschap is van de zakenman in Tampa zelf, hij verklaart zijn plannen en ambities. Ik vraag jullie zijn woorden te lezen en naar zijn hart te luisteren, zoals ik deed toen ik hem voor de eerste keer ontmoette en we spraken over zijn toetreden tot het Starchild Project om ons te helpen met de laatste en hoogste hobbel die we moeten nemen - onze financiering. Na het lezen van zijn boodschap denk ik dat niemand van jullie nog denkt dat hij een oplichter, of één van de andere aanduidingen is die gebruikt worden om de laagste soort van de zakenwereld te omschrijven.


Lloyd Pye bij George Noory

Vanaf de eerste ontmoeting met hem, ben ik ervan overtuigd dat hij er ‘één van ons’ is. Hij bezit de juiste mentaliteit en het juiste hart om zich bij ons aan te sluiten en dat deel van de zoektocht te leiden waarvoor ik niet de ervaring en het talent heb. Ik heb gedaan wat ik kon doen, maar ik kan nooit doen wat hij kan. Lees het en je zal begrijpen waarom:

 

Beste Starchild Project Supporters,

Ik heb het Starchild persoonlijk in handen gehad en heb het in de vreemde, ondiepe ogen gekeken. Ik stelde me voor hoe dit wezen, wat het dan ook was, op deze planeet liep en leefde en het meest belangrijke, ik zei, net als jullie, tegen mijzelf: “Ik moet weten wat dit werkelijk is.”

Allereerst wil ik jullie vanuit het diepst van mijn hart allemaal bedanken voor het ondersteunen van het werk van mr. Lloyd Pye en zijn team. Onlangs ging er een e-mail met nieuwsbrief uit getiteld: ‘Het Beste Nieuws Sinds We Onze Geneticus Vonden!!!’ en dat ging over een ‘zakenman in Tampa’ die zou helpen het Starchild te erkennen en het naar een volgend niveau te brengen. Veel van jullie begrijpen het belang van deze stap, maar enkelen van jullie hebben ook hun bezorgdheid geuit dat Lloyd Pye de zaak mogelijk heeft verkocht. Ik wilde jullie deze brief schrijven om mijzelf te introduceren en aan jullie zeker te stellen dat zoiets zeker niet het geval is.

Laat me als eerste beginnen over Lloyd Pye. Toen ik de eerste keer een donatie deed aan het Starchild Project, vertelde mijn vrouw mij dat deze mr. Pye een oplichter moest zijn en dus zetten wij een weddenschap op dat hij dat niet was. Ik zou mijn vrouw 1500 dollar betalen als ik het mis had. Ik heb sinds die tijd mijzelf en mijn liefdevolle vrouw bewezen dat het Starchild Project legitiem is en één van de meest belangrijke ontdekkingen ooit in de geschiedenis van de mensheid.

Na mijn eerste donatie aan het project zijn Lloyd en ik goede vrienden geworden en ik heb mij al snel aan het gehele Starchild Project gebonden. Wat ik het meest heb begrepen is het ongelooflijke ongemak waar het team mee te maken heeft gehad in de pogingen de wereld te bewijzen dat het onschatbare artefact dat men bezit van groot belang is. Hun invitatie aan mij om aan boord te komen was gebaseerd op de oorspronkelijke intentie de financiële lasten van dit project wat aangenamer te maken en om te helpen de mogelijkheid van het behalen van hun doelen te vergroten.

Het Starchild Project moet meer dan 5.000.000 dollar bijeenkrijgen om het wetenschappelijk onderzoek en documentatiewerk compleet te krijgen. Ze zijn slechts één stap verwijderd in geschiedenis maken op een monumentaal niveau, maar zonder de juiste hulp zal dat eenvoudigweg niet tijdens ons leven gaan gebeuren. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar persoonlijk zou ik nog wel aanwezig willen zijn als we de exacte genetische sequence van deze verbazingwekkende schedel ontdekken. Om dat voor elkaar te krijgen heb ik een team bij elkaar gebracht om:

1. De schedel en al het intellectuele eigendom dat daarmee gepaard gaat te beschermen.

2. Een zakenstructuur te creëren die investeerders zeker stelt betreffende de veiligheid van hun geld.

3. Een reeks van ethiek, waarden en morele principes te creëren van waaruit het project zichzelf altijd zal steunen.

4. Een Hoofd Ethiek Functionaris aan te stellen om zeker te stellen dat het hart van het project consistent blijft voldoen aan de basiswaarden en doelstellingen.

5. De noodzakelijke fondsen te verschaffen om een team samen te stellen van accountants, advocaten, boekhouders en marketing professionals om zeker te zijn dat dit project wordt geleid op de hoogste niveaus van professionalisme en integriteit.

Waar bewezen zakenbeoefening het resultaat kan opleveren waar we allemaal naar uitkijken, zullen we:

6. Een prestigieuze bedrijfslocatie verschaffen waardoor potentiële investeerders de rechtmatigheid van het project zullen beseffen.

7. Een transparantie verschaffen in alle Starchild Project financiën opdat supporters zoals jullie en toekomstige investeerders altijd weten hoe gedoneerd en geïnvesteerd geld wordt gebruikt.

Weet aub. dat al het geld dat nodig is om deze structuur te creëren uit mijn zak komt en dat al het geld dat komt van donaties en investeringen alleen bedoeld is om aan de doelen van het Starchild Project te worden besteed. Als je dit tot hier nog leest, dan ben je net als mij en geloof je in het project. Daarom doneer ik mijn tijd, energie, bronnen, geld en personeel hieraan om dit te laten gebeuren en om het eerder dan later te laten gebeuren.

Ik kan oprecht zeggen dat ondanks dat ik zeer ervaren ben op het vlak van zaken, financiën, teambuilding en bedrijfsleven, ik in het Starchild Project investeer om al dezelfde redenen waarom jullie dat doen. Ik wil het eenvoudigweg weten en ik vind het één van de meest fascinerende en opwindende inspanningen die we nu allemaal delen.

Ik kan jullie verzekeren dat Lloyd geen bedrijf is begonnen of de zaak heeft verkocht. Hij is nog steeds dezelfde toegewijde, loyale en betrouwbare man die hij was toen de schedel voor de eerste maal in zijn bezit kwam. Hij is nog steeds toegewijd aan het vinden van de waarheid over de Starchild schedel en iedereen in zijn team ondersteunt voor 100% deze stap om het project legitiem te maken en er de bewezen strategieën aan toe te voegen dat elk team zijn doelen zal doen bereiken.

Het Starchild Project gaat over het verheffen van het menselijk bewustzijn, het veranderen van de geschiedenis en mensen laten wakker worden en hen de realiteit van het leven te laten zien, dat zoveel meer is dan we allemaal op school hebben geleerd. Ik wil jullie vriendelijk, doch nadrukkelijk, vragen, dat zij die Lloyd altijd hebben gesteund, dat nu ook blijven doen, wetende dat elke stap van hem nog steeds in lijn is met dezelfde visie die er sinds deze verbazingwekkende reis begon altijd is geweest.

Er zal een tijd komen dat dit nieuw geïnstalleerde team om een kleine donatie zal vragen. Als er eenmaal een kritieke massa supporters van het project zal zijn bereikt, dan hopen we dat we het genetisch onderzoek zelf kunnen betalen. Ik persoonlijk ben heel trots dat ik deel mag uitmaken van die geschiedenis en ik wil jullie vragen, dat wanneer die cruciale tijd aanbreekt, dat jullie doen wat nodig is om een team te helpen dat het meer dan waard is om de vruchten te plukken van hun inspanningen.

Hoogachtend,

M


Website van Lloyd Pye, de onderzoeker van de schedel:
http://www.lloydpye.com

Alles over de Starchild Skull:
http://www.starchildproject.com

Artikelen op ufowijzer:
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Starchild%20Skull.htm

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Starchild%20Skull2.htm

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull3.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull4.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull5.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull6.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull7.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull8.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull9.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull10.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull11.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull12.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull13.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull14.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull15.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull16.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull17.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull18.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull19.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull20.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull21.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull22.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull23.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/DeckersStarchild.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull24.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull25.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull26.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull27.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull28.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull29.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull30.htm

Artikel De Starchild Skull - Genetisch Enigma of Mens-Alien Hybride?
http://www.aquariusage.com/index.cfm?newsid=2569&read=1

YouTube korte uitleg over de schedel 1:54 min.
http://www.youtube.com/watch?v=Wru0pP8bwPU&e

Google video’s Starchild Skull:
1. http://video.google.nl/videoplay?docid=2453019786020055423

2. http://video.google.nl/videoplay?docid=-6052145356089423332&q=starchild+skull
3. http://video.google.nl/videoplay?docid=2669013599514568012&q=starchild+skull


Share


STARCHILD SKULL

UFO 2013 PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen