PRINTBARE VERSIE

STARCHILD ONDERGAAT NIEUWE DNA TEST!!!

Door: Lloyd Pye

Vertaling: Paul Harmans

Bron: Starchild Project Mailing List 09-02-2010


Opmerking Paul Harmans – ufowijzer
In onderstaande vertaling kunnen wat betreft de DNA-procedures en –benamingen fouten voorkomen. Dat ligt dan aan mijn vertaling, ik ben niet op de hoogte van alle termen op dit gebied. De eventuele kromme uitleg over de DNA-procedure bij het Starchild is dus niet van Lloyd Pye.


Nieuwe DNA-test
Geweldig!!! In mijn laatste nieuwsbrief schreef ik over de eersteklas moleculairbiologische deskundige (geneticus) die mij liet weten dat hij geïnteresseerd was en mij wilde helpen de waarheid te ontdekken van de genetische achtergrond van het Starchild. Afgelopen weekend bracht ik een bezoek aan hem om hem beter te leren kennen en om te bespreken wat er in zijn laboratorium en met zijn apparatuur gedaan kan worden. Ik ben gedurende de jaren in verschillende genetische laboratoria geweest, maar dit lab is het beste dat ik ooit gezien heb. Het enige dat ontbreekt, is een 454 machine, welke 500 miljoen (uit 3 miljard!) basen van hoogkwalitatieve sequenties per run oplevert. Hij heeft officieel een aanvraag gedaan bij het bedrijf waarvoor hij werkt om dat apparaat, dat een half miljoen dollar kost, aan te schaffen en wellicht hebben ze het binnen een paar maanden. Tot die tijd doet hij het testen op de oude tijdrovende wijze.


Lloyd Pye met de Starchild Skull

Wie is hij en waar werkt hij? Sorry, maar voor nu moet ik dat voor mij houden. Als hij de analyse van het Starchild op zich neemt, dan moet hij zeker zijn van vaste, technische grond onder zijn voeten voordat hij aankondigt dat hij bij zoiets controversieels betrokken is. In zijn laboratorium werkt hij volledig zelfstandig, wat verklaart waarom hij meteen voorbereidend onderzoek kan doen. Hij kan echter geen onnodige publiciteit aan zijn werkgevers gebruiken totdat hij zeker weet dat hij een resultaat van echt belang kan produceren. Als het eruit begint te zien dat het Starchild is wat wij allemaal denken dat het is, dan zal hij zichzelf definitief bekend maken en zal hij het erop volgende werk officieel in zijn laboratorium doen. (Dit aarzelende aanvangsstadium is algemeen bij de mainstream wetenschappers die werken aan iets gevoeligs zoals bijvoorbeeld het Starchild.)

Nadat ik zijn lab had gezien en behoorlijk onder de indruk daarvan was en ook van hem, besloot ik weer eens alle kaarten op tafel te leggen en de gok te wagen. We kijken nu tegen een ander ‘alles of niets’ moment aan van al die momenten die we de laatste 11 jaar in het Starchild project hebben gehad. (Op de 18e van deze maand valt de verjaardag dat ik de schedel voor het eerst zag!) Ik overhandigde hem het losse deel van de bovenkaak (het deel van de rechter bovenkaak). Hij gaf het een uitvoerige schoonmaakbeurt in een speciaal, steriel vat. Nadat er zoveel als mogelijk van de menselijke besmetting was verwijderd, ging hij verder met de rand van de bovenkant weg te vijlen. Al snel was het zover weggevijld dat het poreuze gaten liet zien (tijdens het leven zijn dat de ruimtes waar het beenmerg wordt gemaakt en opgeslagen). Aan de wanden daarvan zat een dunne laag wat leek op zwart materiaal.

Verwar dat niet met het rode overblijfsel in de poreuze gaten in het bot van de schedel. Dit is anders. We nemen aan dat dit zwarte materiaal het verdroogde beenmerg is, iets waarin overvloedig veel celmateriaal van het Starchild aanwezig moet zijn. Als dat het geval is, dan moet onze geneticus in staat zijn enig DNA van het Starchild aan deze cellen te ontrekken. Hoe moeilijk dat ook is, het is niet het moeilijkste deel. Wat hij verwacht, en wat juist is, is dat het meeste DNA dat hij zal vinden menselijk zal zijn. Chimpansees en mensen hebben voor 97% hetzelfde DNA en we verwachten dat het Starchild niet veel meer van een mens zal verschillen als een mens van een chimpansee en mogelijk zelfs nog minder. Maar dat percentage van verschil kan alleen gemeten worden als we het gemiddelde weten van het gehele genoom. Specifieke verschillen in individuele genen kunnen meer ingrijpend zijn en daarom meer opvallend, het kan zelf zover gaan als compleet uniek. Dus dat is wat we exact moeten vaststellen: hoe verschillend is het DNA-pakket van het Starchild van het DNA-pakket van de mens?

Hij ging verder met het vijlen aan de bovenkant van de mond totdat het weg was, en dat verschafte hem 400 mg zeer fijn poeder. Dat poeder zal verdeeld worden in monsters die hij op verschillende wijze gaat testen. Dat zijn testen die nog niet beschikbaar waren toen de genetici de laatste DNA-testen in 2003 deden. Wat hij zal trachten te doen, waar hij naar wil kijken, zijn delen van proteïnen in het Starchild die substantieel anders zijn dan bij mensen of chimpansees of zelfs bij Neanderthalers. Een paar substantiële verschillen vinden zal ons een gigantische stap in de goede richting brengen. We willen WETEN, met een hoge graad van vertrouwen, dat als we voor de volledige 454 genoomvolgorde betalen (wat tussen de 150.000 en 200.000 dollar kost) we een resultaat zullen behalen dat ons zonder spoor van twijfel laat zien dat het Starchild substantieel verschilt van een typisch mens.

Dus, vrienden, dit is een tussentijdse stap waarvan ik me niet bewust was dat we die konden nemen voorafgaand het eventueel betalen van een enorme hoeveelheid geld voor de werkelijke test. Sinds het testen in 2003 is er een verbetering van de methode gekomen en dat is de mogelijkheid van het doen van een gehele genoom amplificatie. Wat een substantiële toename van onttrokken DNA betekent terwijl er betrouwbare reeksen worden geproduceerd die aanwezig zijn in het monster. Dat zal de ouderwetse wijze van moleculair klonen toestaan en hem in staat stellen een onderscheid te maken tussen de DNA-vervuiling en het oeroude DNA waarnaar hij op zoek is. Dat zijn beide ongelooflijke verbeteringen!

Ondanks dat de 454 methode je gedurende één run van het instrument in staat stelt meteen het onderscheid op moleculair niveau te zien, zijn de kosten van een dergelijke inspanning het alleen waard als de uiteindelijke uitkomst het gehele genoom is, zoals ik al vele malen heb uitgelegd. Terwijl de oude methode het gehele genoom kan vinden, is daar een behoorlijke tijd voor nodig, het kost jaren in plaats van maanden. Maar de oude methode kan ook een gedeeltelijk resultaat vinden dat zeer betrouwbaar is voor veel minder kosten (een paar duizend dollar) en dat resultaat kan bereikt worden in zo weinig als één maand vanaf nu!!

Dus, begin maart (2010) kunnen we iets van een definitief resultaat ven hem verwachten, een: ‘oké, dit is het definitief waard om op een hoger niveau mee door te gaan, om het op de 454 methode te testen omdat zoiets niet meer fout kan gaan’. Of: ‘doorgaan met de 454 test houdt een niet te vermijden risico of mislukking in’. Bijvoorbeeld, hij kan mogelijk niet in staat zijn het nucleair of kern-DNA van het Starchild te vinden. Herinner je dat de genetici in 2003 enkel het mitochondrial-DNA vonden, niet het nucleair of kern-DNA. Het is deze keer het nucleair of kern-DNA waar we naar zoeken omdat dat is wat we willen weten om door te kunnen gaan met de volledige 454 genoomanalyse.

Lloyd Pye legt in een nieuwsbrief (11 feb 2010) die volgde op deze vertaalde nieuwsbrief (9 feb 2010) het volgende uit (ik doe het in verkorte vorm. Vert):

Verschillenden van jullie hebben mij gevraagd het belang van deze nieuwe DNA-test te verklaren. Het mitochondrial-DNA wordt doorgegeven door de moeder en mitochondrial-DNA is bij de vorige testen in 2003 gevonden. Dat betekent dat het Starchild een menselijke moeder had. Er is echter geen nucleair of kern-DNA gevonden, dat toont aan dat de vader geen mens was, maar we konden niet aantonen hoever de vader van de mens afstaat. Met de 454 methode is echter het volledige genoom aan het licht te brengen en daarmee is vast te stellen dat het Starchild geen menselijke vader had, dus een hybride, een kruising, moet zijn.

En: de Monsterquest Starchild documentaire op History Channel zal niet eerder vertoond worden dan ergens maart 2010, men is nog bezig met de opmaak ervan.

Natuurlijk is dit niet gratis. Op mijn eigen verantwoording heb ik de geneticus verzekerd dat mijn nieuwsbrief (dat houdt in jullie allemaal) zo goed zullen zijn voor voldoende donaties om de volledige paar duizend dollar bijeen te brengen (het totaalbedrag staat nog niet vast omdat hij niet weet hoe ver hij kan doorgaan met het analyseren van het monster). Ik heb dat geld niet zoals jullie allemaal wel weten, dus ik heb echt jullie hulp nodig.

Als jullie deze zaak die het absoluut waard is willen steunen, doe dat dan svp op www.starchildproject.com. Ik reken op jullie om dat eerste aanvangskapitaal te dekken. Tevens meldde hij mij dat als hij geluk heeft en de ‘verschillen’ vindt waarnaar hij zoekt, en hij denkt dat het het waard is om nog veel meer te vinden, dat we op dat punt kunnen beslissen of we doorgaan om hem onze zaak stevig te grondvesten, of dat we direct beginnen met het ontrafelen van het gehele genoom via de 454 methode.

Als we hem door laten gaan dan zullen we een contract met zijn werkgevers moeten tekenen en een rekening betalen die kan oplopen tot 50.000 dollar. Ik ben echter vast van plan om hem en zijn bedrijf te betrekken waarheen we ook gaan, lage of hoge kosten. We zullen wel moeten en hij heeft de bekwaamheid en de passie om ons tot het resultaat te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat we bij deze man in betrouwbare handen zijn.

Overigens, en ik weet zeker dat dit jullie zal bevallen, als we ervoor kiezen de 50.000 dollar eerst te betalen om er zeker van te zijn dat we resultaat zullen hebben bij de 454 methode, dan is die zekerheid genoeg om de aandacht van één van de academische subsidie-instellingen te trekken om de volledige rekening van 200.000 dollar voor hun rekening te nemen!! Toen hij mij over die mogelijkheid vertelde sloeg ik bijna achterover… stappen ondernemen om ‘de andere kant’ onze hoge testrekening te laten betalen!!!! De ironie druipt er vanaf niet?

Ik verontschuldig mij voor deze lange boodschap, maar het moet wel zo uitgebreid omdat er zoveel belangrijk Starchild-nieuws is.

Lloyd Pye


Website van Lloyd Pye, de onderzoeker van de schedel:
http://www.lloydpye.com

Alles over de Starchild Skull:
http://www.starchildproject.com

Artikelen op ufowijzer:
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Starchild%20Skull.htm

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Starchild%20Skull2.htm

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull3.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull4.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull5.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull6.htm

Artikel De Starchild Skull - Genetisch Enigma of Mens-Alien Hybride?
http://www.aquariusage.com/index.cfm?newsid=2569&read=1

YouTube korte uitleg over de schedel 1:54 min.
http://www.youtube.com/watch?v=Wru0pP8bwPU&e

Google video’s Starchild Skull:
1. http://video.google.nl/videoplay?docid=2453019786020055423

2. http://video.google.nl/videoplay?docid=-6052145356089423332&q=starchild+skull
3. http://video.google.nl/videoplay?docid=2669013599514568012&q=starchild+skull


STARCHILD SKULL

UFO PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen