PRINTBARE VERSIE

SOLID STATE ORBO DEMONSTRATIE

Zaterdag 13 november 2010

Bron: http://www.innovationdublin.ie/index.php/festival-2010-events/solid_state_orbo_demonstration


Steorn is een onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf dat in het verleden is gestart op het gebied van elektronische fraudebestrijding. In 2004, tijdens het onderzoek naar de keuze voor energievoorziening voor een project, ontdekten we een eigenaardige afwijking van magnetische beïnvloeding welke energie voortbracht. Ondanks dat het in eerste instantie onmogelijk leek – het ging dwars tegen één van de grondbeginselen van de natuurkunde in – overtuigde uitgebreid onderzoek ons dat het fenomeen maar al te waar was.

Test na test na test heeft hetzelfde resultaat opgeleverd: het Orbo effect, zoals we het hebben genoemd, betekent dat een systeem meer energie kan produceren dan het consumeert. Gedurende de jaren hebben we een aantal testopstellingen ontwikkeld met het uiteindelijke doel dat elke deskundige onze bewering voor zichzelf kan bevestigen. We zijn ervan overtuigd dat onze laatste configuratie - Solid State Orbo – dat inderdaad doet.

 

Voor ons Innovatie Evenement in Dublin willen we geïnteresseerde partijen op ons kantoor uitnodigen. Daar zal Sean McCarthy, onze CEO, een korte demonstratie van Orbo geven, gevolgd door een demonstratie van de Solide State (geen bewegende delen) configuratie. Deze gebeurtenis zal afgerond worden meet een vraag- en antwoordsessie. Omdat deze technologie, zwak uitgedrukt, controversieel is, verwachten we dat het evenement behoorlijk levendig zal zijn.

Het is moeilijk een technologie te ontwikkelen die meer vernieuwend is dan Orbo. We doen niet alleen iets dat nooit eerder is gedaan, we doen iets dat algemeen ook nog als onmogelijk wordt gezien. Een wereld waarin onze techniek wijd wordt verspreid zal zeer verschillend zijn van de wereld waarin we vandaag de dag leven. Onze wereldwijde afhankelijkheid van fossiele brandstoffen zal worden verbroken. Inderdaad, alle traditionele bronnen van energie zullen achterhaald worden. De samenleving zal van hoog tot laag transformeren.

Wij hebben aangaande de Orbo-techniek nooit iemand gevraagd “ons op ons woord te geloven”. Wij begrijpen het scepticisme dat elk wetenschappelijk opgeleid persoon voelt volledig. Maar alleen al het idee dat een dergelijke verandering kan komen van een klein bedrijf in Dublin (Ierland) zou voor iedereen met een oprechte belangstelling voor vernieuwing opwindend moeten zijn.

Weblink: http://www.steorn.com/news/innovation-dublin


Nawoord Paul Harmans – ufowijzer
De Orbo-techniek zal zeker voor een gigantische revolutie gaan zorgen, het zal het gehele systeem afbreken van de rigger en roughneck op de boorvloer van het boorplatform, de zeeman op de olietanker, de man op de werkvloer van de olieraffinaderij, de pompbediende aan de pomp, de man of vrouw aan de assemblagelijn van diesel- en benzinemotoren, enz, enz, enz, enz. Maar wie er ook de laan uitvliegen zijn de vette directeuren van olie- en energiemaatschappijen die dit soort technieken heel lang hebben tegengehouden door uitvinders via, via hun uitvinding af te nemen, hetzij door er veel geld voor te betalen, hetzij door bedreiging of zelfs erger.


Helaas zal dit soort exotische panorama's verdwijnen

Laat je verbeelding de vrije loop en creëer werkelijkheid
Eindelijk een kans op een echte doorbraak van de elektrische auto, scooter en fiets die met deze nieuwe techniek voldoende energie kunnen opwekken om constant de eigen accu’s op te laden, dus de vervuilende energiecentrales die nu de stroom daarvoor moeten leveren zijn volledig overbodig. Je radio en tv hebben geen snoer met een stekker meer nodig, een accu wordt tijdens het luisteren en kijken opgeladen. Of wellicht kan het ook allemaal zonder accu, je laat je apparaat gewoon constant aan staan, de techniek zorgt toch gratis en voor niets voor de stroom. Je mobieltje is nooit meer, juist op het belangrijkste moment, leeg en hoeft niet meer urenlang aan de oplader. De verlichting en verwarming van de woning en bedrijf staan rechtstreeks op de nieuwe techniek (opgeborgen in een kastje op zolder) welke gratis meer energie levert dan je nodig hebt. Weg met je dure aansluiting bij de energiebedrijven, vele duizenden euro’s per jaar kunnen we zo besparen!

Alles, ALLES!, wat je aan goederen in de winkel of waar dan ook koopt wordt stukken goedkoper, fabrieken en bedrijven betalen namelijk ook geen dure energierekeningen voor gas en stroom meer. En het belangrijkste, de natuur en het milieu zijn erbij gebaat. Geen grote vervuilingen meer en de energie die nodig is om daar de zaak schoon te maken en op te ruimen is stukken goedkoper te leveren dan nu het geval is. Geen kolencentrales, geen kernenergie, geen zichtbedervende windmolenparken, geen… bedenk het zelf maar, de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Natuurlijk zal in eerste instantie de aanschaf van een Orbo-installatie duur zijn, het is nu in handen van een bedrijf (Steorn) dat er geld mee wil verdienen. We hadden het goedkoper kunnen krijgen, maar de meesten van ons wilden niet geloven dat free energy mogelijk was. Dat idee werd gevoed door de wetenschap en politiek die bij hoog en bij laag volhielden dat onderzoek ernaar compleet nutteloos was, want een bepaalde natuurwet stelde dat het onmogelijk was. Dus werd elk apparaat dat volgens de uitvinder meer energie opleverde dan het consumeerde, lachend en zonder het een blik waardig te gunnen achteloos opzij geschoven. Er werd een verbod op patent op dergelijke apparaten uitgevaardigd, dat had ons argwanend moeten maken, maar we trapten er in. Met geld krijg je alles voor elkaar en de doorsnee burger is goedgelovig, dus tel uit je winst.

Ik weet dat er in Nederland inmiddels op hoog en technisch niveau belangstelling is voor de Orbo-techniek van Steorn. Details houd ik nog even voor me, maar de Orbo-techniek krijgt serieuze aandacht.

Nikola Tesla techniek!
Er is ook wel wat op te merken over Steorn en haar bewering dat zij met de Orbo-techniek iets doen dat nooit eerder is gedaan. Deze techniek van Steorn is namelijk direct te herleiden naar wat Nikola Tesla meer dan 100 jaar geleden al deed en hij was de eerste die door een bepaalde elite (in eerste instantie J.P. Morgan en George Westinghouse) langs de zijlijn werd gezet, want gratis energie was hen een doorn in het oog. Er moesten dollars worden verdiend, veel dollars en dat het er uiteindelijk multi-multi-miljarden werden kon zelfs dat soort weloverwogen volksverlakkers niet voorzien, maar ze wisten wel dat ze Jan lul veel geld konden laten betalen voor een energievorm die later ook nog eens verwoestend voor onze gezondheid en voor de natuur en het milieu bleek te zijn.


Nikola Tesla

Natuurlijk wil Steorn patent op deze techniek verkrijgen en dan is het wel zo handig de indruk te wekken dat zij het helemaal onafhankelijk van andere uitvinders en technieken hebben ontdekt. Afijn, we moeten ons maar niet teveel zorgen maken over waar het vandaan komt, als het er maar komt! Toch kunnen we nog veel weerstand verwachten van de gevestigde orde, zij zullen niet zondermeer toestaan dat hun hele imperium van de een op de andere dag volslagen waardeloos wordt en wellicht zijn ze ook bang voor claims vanwege hun jarenlange inspanningen dit soort technieken tegen te houden.

Natuurlijk zullen politici achteraf samen met de energie-elite beweren dat het beter was dat een dergelijke techniek niet zou doorbreken. Het zou voor een hoop werkloosheid en chaos hebben gezorgd. Kijk eens om je heen zou ik zeggen, hoeveel werkloosheid zie je, en hoeveel chaos? En dat allemaal vanwege het zogenaamde ‘gecontroleerde’ en ‘wijze’ beleid van dat soort lieden. Bedenk je maar eens wat voor nut gratis energie voor elke werkloze kan hebben, onbeperkt je hobby uitoefenen, gaan en staan waar je wilt, enz. En een gezondheidszorg die stukken goedkoper kan, Jezus, hoeveel meer voordelen zijn er niet te verzinnen! Allemaal (bewust) tegengehouden door een aantal mensen die we vertrouwden, die we de macht hebben gegeven ons te leiden.

De undercover handlangers van de elite
En waar staan de milieuorganisaties? Waar blijven de bureaustoelzitters in driedelig pak bij bijvoorbeeld Greenpeace? Hebben we ze furieus gezien en gehoord tijdens de laatste olieramp in de Golf van Mexico? Welnee, hier en daar een lokale protestactie die geen enkele indruk maakte. De echte actievoerders, hangend in fabrieksschoorstenen en vastgeketend op de spoorrails, valt niets te verwijten. Het zijn de mannen met de mooie baantjes en riante salarissen die bang zijn voor het verdwijnen van hun droombetrekking. Ze zijn ingepalmd door de olie-elite, of het zijn undercover handlangers daarvan, luizen in de pels van de oprechte actievoerder, om maar vooral de energiegeldstromen onophoudelijk naar de juiste bankrekeningen te laten stromen!

Elke milieuorganisatie zou al jarenlang een afdeling moeten hebben die de uitvindingen van free energy apparaten zou moeten onderzoeken en de afweging zou moeten maken of het bruikbaar is. Mensen die een dergelijke organisatie geldelijk steunen hebben recht op dat soort belangstelling en onderzoek en zouden het toejuichen als daar meer openheid aan wordt gegeven.

Greenpeace is echter al een paar jaar op de hoogte van dit soort uitvindingen, ze kunnen moeilijk beweren dat ze het niet wisten, ik heb de e-mails en hun antwoorden daarop nog liggen. Ze gaven er de voorkeur aan zich te verschuilen achter dezelfde natuurwetten die zeggen dat het niet kan, ondanks dat de vele uitvinders goed kunnen uitleggen dat hun techniek helemaal niet in strijd is met die wet.

Mijn maandelijkse bijdrage aan Greenpeace is inmiddels stopgezet. Net als de directeuren van goede doelen die een salaris verdienen dat gelijk staat aan de tonnen aan euro’s die met collectebussen door vrijwilligers in weer en wind worden opgehaald, moet ook Greenpeace eerst maar eens gaan leren dat ze ten dienste van de mensheid moet staan en dat Greenpeacemannen in pinguïnpak, in een duur kantoor, op een nederige, laatste plaats behoren te staan!

Het grootste voordeel ooit
Een mooi voordeel voor de free energy zou het bijna-failliet van Ierland kunnen zijn. Als de Ierse overheid haar verstand gebruikt, dan omarmt ze zo snel mogelijk de Orbo-techniek en steunt ze de ontwikkeling en productie daarvan. Dat zorgt er dan subiet voor dat Ierland in haar eentje de nieuwe wereldmacht kan worden, geen China, geen India en zeker geen Amerika, maar dat mooie eiland aan de andere kant van Engeland gaat de dienst in de wereld uitmaken.


ENERGIE PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen