PRINTBARE VERSIE

BOEKRECENSIE ‘VERBORGEN WAARHEID EN VERBODEN KENNIS’

Door: Paul Harmans

Oktober 2012


‘Er is echt één volk in het universum en dat zijn wij. Eén enkel Bewust Wezen schijnt in elk van ons. We kunnen het wel opsplitsen, maar het blijft altijd één, uniek en perfect. De buitenaardsen die hier zijn begrijpen dat, omdat ze niet door de interstellaire ruimte kunnen reizen zonder begrip van een non-lokaliteit. En voor het begrijpen van non-lokaliteit is een hoog niveau van kennis en bewustzijn noodzakelijk.’

Citaat: Steven Greer (blz. 31)


Frontier Publishing heeft het door Steven M. Greer geschreven boek ‘Hidden Truth Forbidden Knowledge’ in het Nederlands uitgebracht, de titel is ‘Verborgen Waarheid en Verboden Kennis’.

Het boek bestaat uit een indrukwekkende verzameling van Greer’s persoonlijke ervaringen, ervaringen die hij sinds zijn vroege jeugd heeft gehad en die hem hebben voorbereid op hetgeen hij vandaag de dag doet, namelijk het vertellen en openbaren van de kosmische waarheid, de waarheid dat wij niet alleen zijn, dat we deel uitmaken van een kosmische familie en dat die waarheid, helaas, voor de mensheid nog steeds verboden kennis is.

Aan wie we dat verbod te danken hebben? Natuurlijk zit daar voor een groot deel de aardse elite achter, men is doodsbenauwd dat de mensheid haar ware potentieel ontdekt en als die geest eenmaal uit de fles is, dan is het gedaan met de macht van de elite. Maar de mens zelf is er ook schuldig aan, we weigeren tot nog toe in te zien wie we werkelijk zijn, welke verborgen krachten in ons huizen.

De meerderheid van ons laat zich nog steeds gemakkelijk wijs maken dat het ‘heel dom is’ om geloof te hechten aan de aanwezigheid van buitenaardsen op onze planeet en aan de hogere wijsheden en de spirituele krachten die in de mens zelf besloten liggen en popelen om bevrijd te worden. Er is ons vele jaren voorgehouden dat het ‘intelligent’ staat om de opvattingen en werkwijzen van de elite (geloof, politiek en later ook het bedrijfsleven) als enige waarheid aan te nemen en die vooral aan onze kinderen door te geven. Niemand wil als dom betiteld worden, dus kiezen we voor de ‘intelligente’ aanpak. En dat heeft dus ook geleid tot de situatie waarin we ons bevinden.

Greer vertelt over zijn bezoeken aan hoge militairen, machtige CIA bonzen, invloedrijke politici, wetenschappers, enz. Over hoe die allemaal overtuigd zijn van Greer’s boodschap en ook zelf telkens weer aan Greer het bestaan van de buitenaardse aanwezigheid op aarde bevestigen. Over hoe graag zij zouden willen dat de openbaring plaatsvindt, maar dat de machten achter de schermen, de schaduwregering, groter zijn dan die van hen.

Greer praat over achtergehouden vrije energie oplossingen. Wie van ons, die zijn gezonde verstand even aanspreekt en dan maar even de titel ‘dom’ voor lief neemt, snapt niet donders goed dat dergelijke uitvindingen wel degelijk hebben plaatsgevonden, maar dat een wereldwijd gevestigde energie-elite een stokje heeft gestoken voor het op de markt komen daarvan, en dat nog steeds doet?! Greer beschrijft in zijn boek een aantal van dergelijke energievormen en noemt mensen die het in hun bezit hebben, maar het niet willen delen en de enkeling die dat wel wilde, werd ge-zelfmoord.

‘Doordat technologieën van ons weerhouden zijn, hebben we letterlijk hulpbronnen opgebrand die hadden moeten worden gereserveerd voor geschiktere doeleinden en voor de lange termijn, met het oog op de kinderen van onze kinderen van onze kinderen van onze kinderen van onze kinderen…’

Citaat: Steven Greer (blz. 283)

In het boek vind je ook alles over het oprichten en in gang zetten van het Disclosure Project, waarmee Greer in mei 2001 in de openbaarheid trad. In het Disclosure Project zitten inmiddels bijna 500 hooggeplaatste UFO-getuigen die hun beweringen zelfs onder ede voor de Amerikaanse regering willen herhalen. Het opstarten van het Project ging overigens niet van een leien dakje, hij werd regelmatig door mensen die beloofden hem (financieel) te ondersteunen, bedonderd, met natuurlijk de bedoeling het hele project te laten ontsporen.

Vergeet het door de elite opgeplakte etiket ‘DOM’ en toon je ware wijsheid en intelligentie door het boek van Steven Greer te lezen en om een aantal van zijn beweringen eens te overpeinzen en als waarheid te gaan zien. Wellicht dat alle standpunten in één keer aanvaarden nog te moeilijk is, maar maak een begin en uiteindelijk word je de bewuste wereldbewoner die in je besloten ligt en die je werkelijk kunt zijn.

‘We hebben de neiging om ons te richten op hetgeen we gedaan hebben en ons daar zorgen over te maken, terwijl we eigenlijk meer bezig zouden moeten zijn met wat we nalaten te doen.’

Citaat: Steven Greer (blz. 310)


Vertaling: Idde I. Lijnse
Paperback
368 Pagina’s

Prijs: € 19,90 (papieren versie)
http://frontierworld.nl/publishing/?product=verborgen-waarheid-en-verboden-kennis

e-book voor iPad: € 4,99
http://www.tablisto.nl/index.html

Share


UFO PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen