DE ANTIEKE VERLENGDE SCHEDELS ZIJN NIET MENSELIJK

Door: Michael T. Snyder

Januari 2014

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://humansarefree.com/2014/01/the-ancient-elongated-skulls-are-not.html


Bent u er klaar voor om geconfronteerd te worden met bewijs dat rechtstreeks in tegenspraak is met de versie van de ‘wereldgeschiedenis’ zoals u die op school is onderwezen?

In de afgelopen jaren zijn overal op onze planeet honderden uiterst excentrieke schedels ontdekt. Op sommige daarvan zijn wetenschappelijke tests uitgevoerd en die hebben overtuigend aangetoond dat deze antieke verlengde schedels NIET MENSELIJK zijn.

Veel mensen zijn niet in staat te accepteren wat u nu gaat zien, omdat het te extreem voor hen is. Maar de waarheid is dat antieke teksten ons al duizenden jaren over deze ‘hybride wezens’ vertellen. Er zijn zelfs oeroude Indiaanse overleveringen die stellen dat deze wezens al voor de indianen in Noord-Amerika aanwezig waren.


Verlengde schedels Ica / Paracas Museum, Peru

In feite is er zelfs een oeroude Indiaanse overlevering die vertelt over een strijd tussen een Indiaanse stam en een ras van roodharige kannibalistische reuzen. De bijbel refereert aan deze reuzen als ‘de Nephilim’. (Een kruising tussen de zonen van Goden en de mens, dus een hybride. Vert. http://nl.wikipedia.org/wiki/Nephilim). En het bewijs blijft zich opstapelen dat zij zeer, zeer reëel waren.

In Peru, met name op het Paracas schiereiland, hebben onderzoekers enkele zeer grote verlengde schedels gevonden die extreem oud zijn. Op zijn Facebook pagina heeft Brian Foerster een foto gezet van één van deze antieke schedels waarbij het rode haar nog op de schedel zit.

Ook een ander exemplaar met rood haar werd onlangs ontdekt. Maar dit was de schedel van een jong kind. Deze foto komt ook van Brien Foerster’s Facebook pagina:

Deze verlengde schedels zijn veel, veel groter dan normale menselijke schedels zouden zijn. De opzettelijke vervorming van schedels kan de vorm van een schedel wel veranderen, maar het kan niet het volume van de schedel laten toenemen.

Als toevoeging daarop, deze schedels hebben nogal wat andere belangrijke fysieke karakteristieken die ze zeer laten verschillen van een normale menselijke schedel. Brien Foerster bespreekt enkele van deze sleutelverschillen in de volgende vijf minuten durende video:

 

Tijdens een recent interview met the Examiner, verklaarde Foerster dat zijn onderzoek hem tot de conclusie heeft geleid dat deze wezens of ‘een apart ras’, of ‘een mix zijn van menselijk en buitenaards DNA’:

Vraag: “In een video die kort geleden werd opgenomen met als titel: ‘Buitenaardse/menselijke hybride baby in Peru gevonden?’, toont u de overblijfselen van een baby met een verlengde schedel en van een foetus met een verlengde schedel. Heeft u een theorie waarom deze baby’s mogelijk op natuurlijke wijze deze misvormde schedels hebben ontwikkeld?”

Foerster: “Deze voorbeelden zijn volledig van nature gevormd en hebben een enorm schedelvolume. Het is of een aards ras verschillend van ons, of het is mogelijk een mix van menselijk en buitenaards DNA”

Een monster van het rode haar van één van deze schedels werd naar een laboratorium gezonden om te worden geanalyseerd. Wat werd ontdekt was absoluut ongelooflijk. Je kan in onderstaande video vanaf ongeveer 10:00 min. onderzoeker L.A. Marzulli horen vertellen wat het lab vond:

 

Andere onderzoekteams zijn tot dezelfde conclusies gekomen wat betreft deze antieke verlengde schedels. Bijvoorbeeld, het volgende is een uittreksel van een Daily Mail artikel dat al in 2011 werd gepubliceerd:

‘Een in Peru gevonden gemummificeerde verlengde schedel kon wel eens definitief het bestaan van buitenaardsen bewijzen.

Het eigenaardig gevormde hoofd, bijna 50cm lang, heeft antropologen verbaasd.

Het is één van de twee sets van overblijfselen die werden gevonden in de stad Andahuaylillas in de zuidelijke provincie Quispicanchi.’

Toen een internationaal team van antropologen de gevonden schedel bestudeerden, waren zij het ermee eens dat dit ‘geen menselijk wezen’ was.

‘Davila Riquelme vertelde dat vorige week drie antropologen uit Spanje en Rusland bij het museum arriveerden om de bevindingen te onderzoeken en zij waren het ermee eens dat het ‘geen menselijk wezen’ was en zij wilden nadere studies ondernemen.

Hij voegde daaraan toe: “Ondanks dat de vaststelling oppervlakkig was, is het duidelijk dat de karakteristieken niet overeenkomen met welke etnische groepering dan ook in de wereld.”’

Een andere antieke schedel die de laatste jaren voor een hoop controverse heeft gezorgd, is de zogenoemde 'Starchild Skull'. De volgende foto van de ‘Starchild Skull’ laat een vergelijking met een normale menselijke schedel zien:

Het is duidelijk dat de fysieke verschillen groot zijn. Maar het Starchild Project ging zelfs verder. Ze wilden een uitgebreide DNA analyse van de schedel om vast te stellen hoe dicht dit wezen bij de mens stond.

“Gedurende 13 jaar hebben wij van het Starchild Project geweten dat de Starchild schedel van een wezen was dat niet geheel menselijk was, als er al iets menselijks aan was. Ten eerste, het deelt geen fysieke karakteristieken met een normale menselijke schedel, geen enkele!

Helaas heeft deze verbazingwekkende afwijking op fysieke punten nooit de gevestigde wetenschap weten te interesseren, omdat zij, vaak gladjes, alle afwijkingen verklaarden door erop aan te dringen dat de natuur alles voor elkaar kan krijgen! Maar dat is een onwaarheid.

De natuur functioneert feitelijk via strikte regels welke het leven beperkt binnen goedgedefinieerde grenzen, uitgelijnd op de unieke genetische code van elke soort. Er zijn geen wetten steviger vastgelegd dan de wetten der genetica.

Vijftig ooggetuigen kunnen zeggen dat een persoon een misdaad beging, maar als het DNA anders laat zien, dan worden de getuigen genegeerd. DNA domineert in rechtbanken vanwege de wiskunde van de biologie. Het zegt wat het zegt, telkens en telkens opnieuw, zo consistent dat je je hoofd erom durft te verwedden.”

Toen ze gereed waren, bleken de DNA resultaten absoluut schokkend te zijn:

In alle mensen wordt het FOXP2 gen zo ongelooflijk goed in stand gehouden, dat als wij ‘normaal’ zijn, ons FOXP2 gen identiek - exact hetzelfde! - is IN ONS ALLEMAAL! Er bestaat zelfs niet zoiets als een vleugje van verschil, omdat een mutatie ons gewoonlijk allemaal zal doden. Niet altijd, maar als het niet dodelijk is, dan laten zij in hun spoor een onvermijdelijke verwoesting na.

De fragmenten van het Starchild’s FOXP2 gen dat nu is verkregen, is ENORM verschillend van de menselijke versie! Het is zonder vergissing VAN een FOXP2 gen, en één dat zonder vergissing mens-ACHTIG is, maar het is onbetwistbaar NIET menselijk, hoe je het ook segmenteert. Dus dit is zo duidelijk als duidelijk maar zijn kan!

Om dit in perspectief te plaatsen, als we aannemen dat toen het Starchild in leven was het een onbekende humanoïde was. Ongeacht hoe verschillend het van de mens was, zou het om binnen de humanoïden familie te passen een FOXP2 gen moeten hebben dat in het scala zou liggen van 1 of 2, hooguit 3 basenparen variaties van die van een normaal mens. Als dat meer dan 5 tot 10 zou zijn, dan zou het in een andere verzameling soorten thuishoren. 20 tot 25 variaties zou het binnen het bereik van muizen en olifanten brengen en honden en kikkers. Maar als het 56 variaties heeft, dan hoort het thuis in een ander rijk, in een geheel andere dimensie. Het is absoluut uniek.

Zie voor meer resultaten onder andere deze vertaling:
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StarchildSkull20.htm

Hieronder een video van onderzoeker Lloyd Pye waarin hij het Starchild uitvoerig aan de orde laat komen (voor meer video’s zie: http://www.ufowijzer.nl/STARCHILD.htm):

 

Voor meer over dit alles, lees mijn voorgaande artikel met de titel: '13 Nephilim Skulls Found In Mexico?'

Het bewijs blijft zich opstapelen dat ‘mensen’ anders dan ons mensen, eens op de aarde rondliepen. De bijbel refereert aan hen als ‘de Nephilim’. Andere oeroude teksten hebben andere namen voor hen. De Paiute indianen beweren dat zij ooit een oorlog hebben gevoerd tegen een ras roodharige kannibalistische reuzen in Nevada. In feite kan een handafdruk van één van deze reuzen gevonden worden in een dichtbijzijnde grot.

Maar veel mensen zullen nooit bereid zijn ook maar iets hiervan te overwegen. Omdat het niet past bij de ‘geaccepteerde kennis van de geschiedenis’ zoals die hen altijd is onderwezen, ze blijven dit allemaal afwijzen zonder naar het bewijs te kijken.


Zie ook: 13 NEPHILIM SCHEDELS GEVONDEN IN MEXICO?

En: EERSTE DNA ANALYSE VAN DE VERLENGDE SCHEDELS UIT PARACAS GEPUBLICEERD - MET VERBLUFFENDE RESULTATEN


Share


UFO 2014 PAGINA

STARCHILD SKULL

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen