PRINTBARE VERSIE

BOEREN IN ENGELAND GEVEN UFO’s DE SCHULD VAN ONVERKLAARDE AANVALLEN OP SCHAPEN

Maandag 5 april 2010

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://story.irishsun.com/index.php/ct/9/cid/15665b944045da4a/id/620090/cs/1/


Boeren in Shropshire hebben beweerd dat aliens hun schapen hebben aangevallen.

Boeren nabij Shrewsbury beweren getuige te zijn geweest van schapen die door ‘laserstralen’ van ongeïdentificeerde UFO’s werden beschenen. Zij hebben die onverklaarde incidenten verbonden aan het feit dat er bij schapen hersenen en ogen zijn verwijderd door de mysterieuze oranje lichten in de lucht.

De agrariërs in het gebied hebben schapen gevonden met ‘kunstige insnijdingen’ waarbij de hersenen en andere interne organen zijn verwijderd. Andere dieren hebben ogen verloren of er was vlees ‘nauwgezet weggesneden’, gewoonlijk aan de linkerzijde.

Volgens Phil Hoyle, 53, die bijna een decennium onderzoek doet naar hoe vee gedood wordt, werd ontdekt dat de UFO’s in een 50 mijl ‘corridor’ tussen Shrewsbury en Powys ronddolen.

Hoyle en 15 leden van de Animal Pathology Field Unit beweren dat zij de afgelopen maand, toen ze gedurende de nacht aan het werk waren op een boerderij op Welsh hill, nabij Radnor, UFO’s hebben waargenomen. “De betrokken technologie bij deze aanvallen is angstaanjagend,” zo tekende the Telegraph van hem op.

“Deze lichten en bollen zijn duidelijk niet van ons. Ze zijn gebouwd volgens een technologie en intelligentie die niet van hier komt. Gedurende korte tijd leek het meer op een Star Wars strijd,” voegde hij daaraan toe. De volgende dag ondervroeg hij de boeren en “Bijna allemaal hadden ze wel een ongewone verdwijning van een dier of dode dieren met vreemde verwondingen,” vertelde hij.


Opmerking ufowijzer
Binnenkort op ufowijzer een zeer uitgebreide vertaling over deze verminkingen.


DIERVERMINKINGEN PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen