PRINTBARE VERSIE

VERMINKING VAN PAARD IN FRANKRIJK

Door: Linda Moulton Howe

Vertaling: Paul Harmans


3 oktober 2005 Fessey, Haute-Saone, Frankrijk – Het afgelopen weekend kreeg ik een vertaling van een Frans televisie-item over een ongewone verminking van een paard op 8 juli 2005 in Fessey, Haute-Saone, Frankrijk. Het onderstaande is de tekst, met beelden, van het op 7 augustus uitgezonden item door France3-TV.

Franse ufologen waren tot nu toe niet echt gewend aan het fenomeen dierverminkingen zoals dat voorheen voornamelijk op Amerikaanse grond voorviel. Maar wellicht gaat dat nu veranderen. De France3-groep heeft onlangs een rapportage gemaakt over de mysterieuze dood van een veulen in een dorp in de streek Haute-Saône, "Fessey".


Weefsel van de hals en een oor zijn zonder een spoor van bloed verwijderd, alsook de genitaliën. Het verminkte dier werd op 8 juli 2005 ontdekt.
Image © 2005 by France3-TV.

De eigenaar en haar echtgenoot dachten dat hun veulen het slachtoffer was geworden van een hond, maar de politie verwierp dat idee nadat die de wonden had bekeken, schoon, zonder rafels, en duidelijke afwezigheid van gestold bloed. Daar komt nog bij dat ook de geslachtsorganen weggesneden waren.


Bloedeloos weggenomen delen van de hals van het paard
Image © 2005 by France3-TV.

Nog een bijzondere karakteristiek, die de ufologen zeker zal interesseren, is dat de eigenaar de andere paarden in paniek in de weide aantrof, ze hadden zich allemaal rond het veulen verzameld. Ze voegde daaraan toe: “Dat is voor het eerst dat ik zoiets zag.”


De eigenaar van het paard toont France3-TV de lokatie van het verminkte paard.
Image © 2005 by France3-TV.

Een dierenarts werd erbij geroepen en verklaarde dat het veulen al dood was voordat de verwondingen werden toegebracht, meest waarschijnlijk door een voortdurende spanning en een daarop volgende hartaanval! Er zal autopsie plaatsvinden en we hopen op de hoogte te worden gehouden van de uitkomsten.


Klaus Westphal, D.V.M, dierenarts, hij deed de lijkschouwing waarvan we de uitslag nog krijgen.
Image © 2005 by France3-TV.


DIERVERMINKINGEN PAGINA