WIE IS WIE EREGALERIJ

HOME

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

9/11

SKEPTICI

VIDEO's op het web

FOTO's

BOEKEN

DVD's

COLUMNS

SPREEKBEURT

WIE IS WIE

LEZINGEN

AGENDA

LINKS

CONTACT

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

ENERGIE

STARCHILD SKULL (Nieuw)

Verzamelingen Bezoekers

 

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

 

Wie is wie

Op deze pagina vind je beschrijvingen van personen die iets belangrijks bijdragen of hebben bijgedragen aan het onder de aandacht brengen, het onderzoeken, het schrijven van boeken, enz. wat betreft de onderwerpen en de fenomenen die je aantreft op deze website “ufowijzer”

Mocht je vinden dat je in aanmerking komt voor een plaats in deze “eregalerij”, laat het mij dan even weten en stuur een introductietekst en eventuele foto’s en/of afbeeldingen mee naar mijn e-mailadres Ook een link naar je eigen website en e-mailadres wordt desgevraagd geplaatst.

Schroom niet hiervan gebruik te maken, je doet het voor een goed doel en dat is de al dan niet verborgen kennis verspreiden van een verschrikkelijk spannend en interessant bestanddeel van de hedendaagse wereld waarin wij leven.

(deze eregalerij is niet bedoeld voor webmasters met enkel en alleen een website met dezelfde onderwerpen als hier. Daarvoor is de “LINKS” pagina en om daar een plaatsje in te krijgen kun je mij via het “CONTACT” formulier bereiken. Ik sta dus ook niet zelf in deze galerij. Paul Harmans)

(Onderstaande personen staan in volgorde van aanmelden.)

ERELEDEN

ROBERT J. BOERMAN is graancirkelonderzoeker voor het World Mystery Research Center NL, schrijver van het boek: "Graancirkels, Goden en hun geheimen" uitgegeven in 2000, oprichter van de stichting "PTAH", webmaster van de site van DCCA (Dutch Crop Circle Archive) en schrijft artikelen voor Frontier Magazine.

JANET OSSEBAARD In 1994 raakte Janet betrokken bij het graancirkelonderzoek. Naast actief lid binnen de DCCCS (Dutch Centre for Crop Circle Studies), werkte zij mee aan de totstandkoming van drie videodocumentaires. In 2000 verscheen haar boek "Graancirkels, een wereldwijd mysterie". Sinds enkele jaren geeft Janet in eigen land en buitenland lezingen over het graancirkelfenomeen, en verzorgt zij graancirkelworkshops.

EVERT JAN POORTERMAN heeft stichting ?TEKENS opgericht, is bezig met het schrijven van twee boeken, schrijft artikelen voor Frontier magazine en geeft lezingen in het land.
Stichting ?TEKENS wil een platform bieden aan diegenen die wat te melden hebben, onderzoek hebben gedaan, of een afwijkende manier van werken toepassen. Daarvoor organiseert men maandelijks lezingen en avonden.

BERT JANSSEN Sinds de begin jaren negentig van de vorige eeuw is Bert Janssen intensief betrokken bij het onderzoek naar het graancirkel fenomeen. Al jaren houdt Janssen zich vooral bezig met de vormen van de graancirkels en hij wordt algemeen beschouwd als de grondlegger van het onderzoek naar de interne geometrie van graancirkels.

ELTJO HASELHOFF Na zijn opleiding Gymnasium b in Apeldoorn studeerde Eltjo Haselhoff Technische Natuurkunde aan de toenmalige TH Twente. Hij studeerde af met als specialisatie hoogvermogen gaslasers, niet-lineaire optica en ultrakorte puls detectie. Na zijn doctoraalexamen werkte hij bij verscheidene onderzoeksinstituten en bij Los Alamos National Laboratories in de Verenigde Staten. In zijn vrije tijd bestudeert hij het graancirkelfenomeen op wetenschappelijke wijze en komt zodoende tot opzienbarende conclusies.

FILIP COPPENS Sinds 1993 is Filip Coppens betrokken met het verspreiden van kennis omtrent oude beschavingen en UFO's. Eerst via de uitgeverij Stichting Mens en Kultuur, sinds 1995 in samenwerking met Herman Hegge via Frontier Sciences Foundation.

JURGEN DELEYE Jurgen Deleye (alias Seriewoordenaar) is een onafhankelijk onderzoeker die als sinds zijn jeugd bezig is met grenswetenschappelijke onderwerpen. Met een rationele maar open insteek probeert hij wetenschap (kosmologie, fysica, wiskunde en biologie) te rijmen met esoterie en spiritualiteit.

PIETER HENDRICKX Pieter Hendrickx houdt zich al meer 35 jaar bezig met het UFO-onderzoek. Hij heeft een wetenschappelijke opleiding achter de rug. Actueel is hij voorzitter van BUFON. Hij is sinds 1990 ook vertegenwoordiger voor de Amerikaanse UFO-groepering MUFON voor België.

FRANK BONTE Na werkzaam te zijn geweest in de electronica- en computer service, besteed ik nu mijn tijd aan onderzoek naar nulpunt-energie. (fijnstoffelijke energieën) en oplossingen voor de problemen rond de electrostress (straling).