LINKS

Er zijn helaas nog maar weinig Nederlandse alternatieve websites over en zeker UFO-websites zijn er bijna niet meer. Dat was in de eerste jaren van 2000 wel anders. Feit is wel dat de kwaliteit van de paar die er nu nog zijn een stuk beter is dan in die eerste jaren.


dr.ir. Coen Vermeeren Is gepromoveerd luchtvaart- en ruimtevaartingenieur. Vermeeren was jarenlang docent bij de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft in de periode 1998 – 2011. In de periode 2003 – 2017 was hij ook Hoofd Studium Generale van de TU Delft. Sinds 2009 heeft Vermeeren zich sterk gemaakt in Nederland om het mondiale ufo-dossier onder de aandacht te brengen van de wetenschap. Studenten van Vermeeren stelden tijdens colleges vragen over Youtube filmpjes van NASA over uitspraken van astronauten over ufo’s: “Houston, we still see the alien spacecraft…”. Vermeeren besloot dat tot op de bodem uit te zoeken en kwam, mede door het groot aantal getuigen in het ‘Disclosure Project‘ van Steven Greer, tot de conclusie dat het onderwerp serieuze aandacht verdiende.

Facebook Coen Vermeeren. Het bevat de laatste stand van zaken rond dit raadselachtige fenomeen dat veel mensen over de hele wereld al decennialang bezighoudt. Aan de hand van authentieke getuigenverslagen van getrainde waarnemers als piloten, astronauten, luchtverkeersleiders en militairen, vele officiële rapporten en documenten en met veel illustraties biedt Vermeeren ons een kijkje in deze fascinerende wereld. dr.ir. Coen Vermeeren studeerde Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft.

De website van Kees Deckers, hij heeft in 2015 en 2016 diverse artikelen voor ufowijzer geschreven toen de website onder beheer van Herman Hegge stond. Deze artikelen zijn verdwenen vanwege de verhuizing (dec. 2017) van ufowijzer naar een andere server. Maar de artikelen kun je nu op de website van Kees vinden.

Meldpunt voor merkwaardigheden in het Nederlands luchtruim.

Facebook pagina Meldpunt voor merkwaardigheden in het Nederlands luchtruim.

WantToKnow is een toonaangevende website over alles wat u niet in de mainstream media hoort, ziet of leest. WantToKnow.nl/.be bestaat uit een aantal nieuwsgierige mensen dat zoekt naar antwoorden over wie we zijn, wat er gebeurt in de wereld en wat we eraan kunnen doen om onze wereld leefbaar te houden en nader tot elkaar te komen. Bezoekers van WTK worden meegenomen op onze ontdekkingsreis.

Facebook pagina WantToKnow.

Sinds 2003 publiceert Niburu.co onthullend en bewustmakend nieuws, waarbij de bekendmaking van buitenaards leven en de transformatie van de mensen en haar planeet centraal staan. Krachten worden gebundeld om een nieuwe, liefdevolle en een gezonde wereld te creëren.

De Mainstream Media (MSM) is een propagandamachine die onder beheer en regie van overheden en corporaties staat. De MSM staat bekend om het verstrekken van (ernstig) gekleurde, leugenachtige en valse informatie, waardoor zij bepalen wat je moet eten, wat je moet denken, waar je van moet houden, wie je moet haten en waar je bang voor moet zijn. Het is een mechanisme om het volk dagelijks te manipuleren. Het is hersenspoeling die sterk Pro-Amerika, Pro-EU en Anti-Rusland is. De website NineForNews begon ooit als informatiewebsite omtrent chemtrails, UMTS, straling, vaccinaties en buitenaards leven en was een plek waar mensen UFO-meldingen konden doen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot veel meer dan dat. Vandaag de dag informeren we onze lezers over voeding (en het geknoei met ons voedsel) en gezondheid, vreemde fenomenen die wereldwijd worden waargenomen en we tonen wat ‘de elite’ allemaal doet om mensen klein en onwetend te houden. NineForNews publiceert nieuws dat doorgaans niet door de MSM naar buiten wordt gebracht.


Share