ONTVOERINGEN

Paul Harmans: Ja, ik geloof zeer zeker dat een aantal mensen iets zeer schokkends is overkomen en dan heb ik het niet over nachtmerries of een kronkel in de hersenen die de fantasie op hol doet slaan. De fysieke bewijzen, zoals afgebroken zwangerschappen, littekens, blauwe plekken, implantaten en vermiste tijd zijn degelijke aanwijzingen die doen vermoeden dat de slachtoffers de waarheid spreken. Het is een fabeltje dat mensen alleen maar onder hypnose tot dergelijke uitspraken komen. Heel veel ontvoeringsslachtoffers hebben vanaf hun jeugd levendige herinneringen aan zowel het uiterlijk van de wezens als aan hun ongevraagde behandelingen en zeer intieme onderzoeken. De veel gehoorde aantijgingen als zouden de menselijke onderzoekers gebruik maken van suggestieve vraagstelling om hun ‘slachtoffers’ maar vooral te laten passen in hun vooropgezette theorie van buitenaardse ontvoeringen, zijn lasterpraatjes van alweer de gedreven sceptici. De vooraanstaande onderzoekers hebben juist onder elkaar bepaalde tactieken afgesproken waarbij suggestie geheel uitgesloten wordt. Er worden zelfs met opzet een aantal strikvragen gesteld om te kijken of het de fantasie van hun cliënten is. Een aantal details van een ontvoering wordt door de onderzoekers strikt geheim gehouden en toch worden die details regelmatig door vele verschillende slachtoffers genoemd, alweer een aanwijzing dat de herinneringen niet afkomstig zijn uit gelezen boeken of bekeken films.

Is het nu echt zo verwonderlijk dat een eventuele buitenaardse beschaving onderzoek zou doen naar en op de schepselen die zij op een verre planeet aantreffen, in dit geval onze planeet? Denk eens aan de vele pijnlijke en vaak ook nog onnodige onderzoeken die wij als mens op proefdieren doen en wat te denken van regeringen die in het geniep een heel dorp blootstellen aan bijvoorbeeld radioactieve stoffen om te kijken wat de uitwerking is op de mens. (De Amerikaanse regering heeft dat bewust gedaan!) Alweer kunnen we door de (buitenaardse?) ontvoeringen massaal te ontkennen een groot mysterie zijn gang laten gaan. Wie is uiteindelijk verantwoordelijk als blijkt dat we wel degelijk zijn gebruikt als proefkonijn en we dat misschien hadden kunnen stoppen als we eens wat beter uit onze doppen hadden gekeken en de harde feiten en gegevens hadden bestudeerd en ze niet, zoals nu helaas het geval is, met een schouderophalen en smalende lach op aandringen van de sceptici in de allesbrander smijten?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

7 februari 2018 - ‘AUSTRALIEN SKIES 2 - CONTACT VAN BELANG’ (NL ondertiteling) is een nieuwe documentaire om naar uit te kijken! In onderstaande korte video (NL Ondertiteling) biedt Tyler van Secureteam je aan om de documentaire gratis te bekijken. Hij heeft toestemming van de makers om de docu gedurende 48 uur (ergens begin februari 2018) op zijn Youtube kanaal te zetten zodat zijn volgers hem kunnen bekijken. Ik zal er hier melding van doen als het zo ver is. (Update van Tyler van Secureteam: de film zal waarschijnlijk op 18 of 19 februari op zijn Youtube kanaal te zien zijn.)


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Originele video Secureteam: https://www.youtube.com/watch?v=AZ8LaC2j6-g

21 december 2017 - UFOWIJZER IS WEER IN HANDEN VAN PAUL HARMANS Met deze website ben ik in 2002 gestart, de site is van 2015 tot en met 2017 onder beheer van Herman Hegge van Frontier geweest. Voor hen die UFOWIJZER van vroeger kennen zijn er wat zaken verdwenen en dat blijft zo. De nieuwe opzet is om alleen de echt belangrijke UFO-zaken en gedegen artikelen over de veeverminkingen en ontvoeringen aan te bieden. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.

21 december 2017 - DE BETTY EN BARNEY HILL ONTVOERING (NL ondertiteling) Op de teugweg naar huis in Portsmouth New Hampshire, na een vakantie in Montreal Quebec, Canada, kregen Betty en Barney Hill zicht op een UFO. Het object volgde hen gedurende bepaalde tijd op de snelweg voordat het boven hun auto kwam en daarbij vreemde geluiden voortbracht waarna het plotseling verdween.

Maar toen de Hills nadachten over de aaneenschakeling van gebeurtenissen die nacht, realiseerden zij zich dat er meer was gebeurd dan ze zich konden herinneren. Nadat zij hypnotherapie hadden ondergaan, haalde het stel herinneringen naar boven waarbij ze aan boord werden genomen van een buitenaards ruimteschip en onderworpen werden aan uitgebreide medische onderzoeken.

Dit was de eerste breed gepubliceerde UFO-zaak in de moderne geschiedenis waarbij vermiste tijd was betrokken en het bracht het onderwerp van buitenaardse ontvoeringen naar een wereldwijd publiek.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

1961 DE HILLS ONTVOERD DOOR BUITENAARDSEN Veel eerste onderzoekers van het UFO-mysterie hadden kenmerkende opvattingen. Ze vonden dat het mogelijk was dat iemand een UFO zag en dat meldde, maar het was onmogelijk dat de buitenaardsen wezens die met de UFO vlogen zich zouden bemoeien met mensen en hen zeker niet tegen hun wil zouden meenemen. Die opvattingen verdwenen voorgoed toen een belangrijke buitenaardse ontvoering plaatsvond, de Betty en Barney Hill confrontatie. Hun reis naar het onbekende begon in New Hampshire, Amerika, in september 1961 en zou voor altijd de koers van de ufologie veranderen.

KELLY CAHILL UFO ONTMOETING (NL ondertiteling) Een UFO-ontmoeting te beangstigend om aan terug te denken en te verschrikkelijk om te vergeten. Kelly Cahill is een moeder van drie kleine kinderen. Ze was ooit sceptisch, vooral wanneer het ging om zogenaamde 'ontmoetingen' met buitenaardse wezens. Op een nacht reed zij met haar man over een eenzame landweg in Victoria (Australië) toen ze plotseling verblind werden door een fel licht...

Toen Kelly zich achteraf trachtte te herinneren wat er allemaal gebeurd was, stond één ding vast: ze had wezens gezien die nacht, wezens die ze niet kon thuisbrengen en waarmee ze niet sprak. Ze waren minstens een uur later thuis dan normaal het geval zou zijn, dus was er meer gebeurd dan ze zich konden herinneren. Een typisch geval van 'missing time' zoals bij veel (alle) 'ontvoeringsslachtoffers' voorkomt.

Wetenschappers hebben haar verhaal geverifieerd aan de hand van drie andere getuigenverklaringen en in alle gevallen waren hun bevindingen positief.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

EEN BUITENGEWONE ONTMOETING IN DE DANDENONG HEUVELS, AUSTRALI╦ Kelly Cahill, een 27 jarige huisvrouw en moeder van drie kinderen, is een hoofdfiguur in een opmerkelijk verhaal waaruit ervaarders en onderzoekers veel informatie kunnen halen. Ze nam op 4 oktober 1993 contact met mij op, ze zocht hulp bij het bevatten van een bizarre ervaring die zij had op 8 augustus 1993 nabij de buitenwijk Narre Warren North van Melbourne in de Dandenong heuvels van Victoria, Australië, tussen Belgrave en Fountain Gate.

Ga voor meer artikelen over Ontvoeringen naar de oude UFOWIJZER pagina:
Ontvoeringen artikelen


Share