TERUG NAAR ARTIKEL

DIALOGEN MET EEN ASTRONOOM 4 (slot)

Door: Paul Harmans

januari 2012


Voor het voorwoord bij de serie Dialogen met een astronoom klik je:
DIALOGEN MET EEN ASTRONOOM 1

DIALOGEN MET EEN ASTRONOOM 2

DIALOGEN MET EEN ASTRONOOM 3


Laatste mails

23 januari 2012

Hallo Dap,

Wederom bedankt voor je antwoord.

Na het lezen van je laatste reactie op TUDelta rest mij nog 1 vraag en die zou je moeten beantwoorden omdat blijkt dat je heel zeker van je zaak bent, als jij voor een volle zaal toehoorders staat en er word je gevraagd waar het bewijs is dat UFO’s onzin zijn, niet bestaan en niet van buitenaardse herkomst kunnen zijn, wat zijn dan jouw argumenten, wat is jouw bewijs? En beantwoordt deze vraag niet met de bewering dat er voldoende wetenschappelijk onderzoek is gedaan dat aantoont dat het alleen om gekken, vage foto’s, enz. gaat, want dat is absoluut niet waar.

Verder ga ik er van uit dat je geen bezwaar hebt tegen het plaatsen van je antwoorden op mijn website, je bent er 100% van overtuigt dat wat je schrijft de volle waarheid is en dus zal je graag zien dat iedereen in het UFO-wereldje daar kennis van neemt. Geef me daar svp een duidelijk ja of nee op. Ga je niet akkoord met plaatsen dan haal ik er alleen wat citaten uit, maar de kans is dan wel groot dat het wat uit z’n verband wordt getrokken en dat wil je denk ik ook niet.

Vriendelijke groeten,

Paul

---------------------

23 januari 2012

Dit is mijn allerlaatste reactie.

De bewijslast ligt niet bij mij, maar bij degenen die zulke fantastische beweringen doen. “Extraordinary claims require extraordinary proof”

Jij kunt ook niet bewijzen dat spoken niet bestaan.

dap

----------------------

23 januari 2012

Hallo Dap,

Laatste vraag, mag ik je mails op ufowijzer gebruiken?

Paul

-----------------------------

23 januari 2012

Ja.

dap

-------------------------

23 januari 2012

Hallo Dap,

Hartelijk bedankt voor je toestemming.

Mijn laatste en belangrijkste opmerking is dat je in de gehele dialoog niet 1 maal inhoudelijk hebt gereageerd op de voorgelegde feiten. Jij en al die andere ontkenners nemen het iedereen die in UFO’s gelooft kwalijk dat ze niet inhoudelijk reageren, terwijl zij juist betrouwbare zaken aandragen, met feiten komen, zelfs met bewijs dat het UFO-fenomeen bestaat (inderdaad niet met bewijs dat het van buitenaardse herkomst is), maar het zijn telkens weer de chronische ontkenners die daar niet naar willen kijken, waarschijnlijk bang dat daarmee uiteindelijk hun ongelijk wordt vastgesteld.

Het UFO-fenomeen is bewust al in de jaren ‘50 door toedoen van de CIA (Robertson panel, 1953, en dat is bewezen via vrijgekomen voorheen geheime overheidsdocumenten) belachelijk gemaakt om de aandacht van het volk van het fenomeen af te leiden, zodat alleen de Amerikaanse luchtmacht en wat geheime diensten onderzoek konden doen en profijt van eventuele kennis en technieken zouden hebben zonder dat andere landen daar weet van zouden hebben. Helaas voor de CIA deed het UFO-fenomeen zich in elk land voor en helaas reageerde elke overheid op dezelfde manier. Eigenlijk geen wonder in een wereld waarbij het allemaal om macht, geld en oorlog draait.

In deze bewust gecreëerde situatie zijn het de ontkenners die bang zijn door familie, vrienden en kennissen te worden uitgelachen en door hen als niet goed bij hun hoofd te worden aangezien. Vanuit die angst wordt alles uit de kast getrokken om de strijd aan te gaan tegen degene die wel over de ballen beschikt om het onderwerp bespreekbaar te maken en daarbij wordt geen enkel middel geschuwd, carrières worden geruïneerd, er wordt karaktermoord gepleegd, er worden klinkklare leugens en halve waarheden verspreid, ontkenners praten elkaar na zonder elkaars beweringen na te trekken (iets wat jij ook doet in je laatste reactie op TU Delta) enz.

Dat is exact wat het Robertson panel (en meerdere instanties) voor ogen had, als eenmaal het vliegwiel der ontkenning draait, is er zo af en toe maar een klein zetje nodig om het decennialang op volle snelheid te houden. De mensen die bang zijn om uitgelachen te worden zijn de grootste gangmakers van het vliegwiel en reken maar dat de instanties die het UFO-fenomeen in de doofpot willen houden heel blij zijn met deze ontkenners.

Bedankt voor de dialoog en vriendelijke groeten,

Paul

----------------------

Diverse links naar relevante artikelen:
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/AstronoomOogkleppen.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/HansKokDapHartmann.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Rob%20Nanninga%20Jan2012.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Wilfried%20De%20Brouwer%202012.htm
http://delta.tudelft.nl/artikel/tufo-delft/24330
http://www.delta.tudelft.nl/artikel/onderzoek-het-bestaan-van-ufo-s/24421

TERUG NAAR ARTIKEL