* Klik om terug te gaan naar de pagina waar je vandaan kwam op het pijltje 'Vorige' (linksboven op de taakbalk).

PRIVÉ-VERZAMELINGEN

Op deze pagina vind je foto’s van de privé-verzameling ufo-boeken, -video’s, -DVD’s, enz. van de bezoekers van ufowijzer. Wil je er ook bijstaan, stuur mij dan een foto van je collectie, je naam (nick-name mag ook), stad of dorp waar je woont en het land. Je volledige adres is niet nodig, stel je voor dat we iemand op het idee brengen om de eigen boekenvoorraad even snel aan te vullen:-) Je mag er ook twee zinnen tekst aan toevoegen. mijn e-mailadres

Ik zal de pagina openen met mijn eigen verzameling.


Paul Harmans
Dordrecht
Nederland


Mijn zolder als UFO-kamer ingericht en het blijft groeien!

FLIEGENDE UNTERTASSEN Ik zal regelmatig een apart UFO-boek uit mijn eigen verzameling op ufowijzer bespreken. Het eerste boek is een Duitstalig verzamelalbum waarvoor je de afbeeldingen eerst in misschien een sigarenwinkel moest kopen en ze dan zelf inplakken. De titel is ‘Fliegende Untertassen Ein Geheimnis Geistert Um Die Welt’.


Henk Philippa
"Fast Walker"
Den Haag
Nederland


Let op: Het pronkstuk van mijn verzameling is het model van de gecrashte UFO in Roswell.


Stijn Van de Paer
Heverlee
België

De foto's zijn genomen met de camera van een gsm, van een collega. Ik ben daarom toch een beetje verbaasd dat de kwaliteit van de foto's beter meevalt dan ik gedacht had. En omdat de kwaliteit meevalt springt het zo in het oog dat niet alle boeken ufo-boeken zijn. Dat boek om te reizen in de USA springt wel zeer sterk in het oog :-) Ik denk dat er 3-4 boeken tussenzitten die niets alternatief voorstellen, maar ik denk wel dat het erdoor kan ;-)


Glenn Pluym
België


Een waterval aan UFO-boeken


Tom Tramper
Hoek
Nederland

Tom schrijft: 1 kast is met boeken, de andere merendeels met video's en nog 1 met mappen met knipsels e.d. Het is nog niet echt alles, maar genoeg lijkt mij.


Hans Jochems
IJmuiden
Nederland


Het oudste boekje is van 1950 en heet "Behind the flying saucers" geschreven door Frank Scully.


Jan van Zijl
Rijswijk
Nederland


Het oudste dat ik heb is het UFO-rapport van het NICAP National Investigation Committee en Arial Phenomena. (1964. Ik was toen lid van NICAP) Ook nog een UFO Magazine uit 1967.


Frans de Groot
Barendrecht
Nederland

Dit is mijn verzameling, ben hem nog aan het uitbreiden. Bovenste deel in de kast zijn UFO-boeken. Op de kast mijn dvd doosje, dat zit vol met ufo doc, de rest op mijn pc 30 doc.


"Loki"
Zoetermeer
Nederland

Eén van de meest bijzondere items op deze foto's zijn de opnames van "Die Delegation", door de Tros tweemaal in de zestiger jaren uitgezonden. 30 jaar naar op zoek geweest (de meeste mensen hadden in de sixties nog geen videorecorder!) Na lang zoeken op het internet via een Zweedse ufo organisatie op videoband te pakken kunnen krijgen en vervolgens op dvd gebrand! De kwaliteit is matig en er is geen Nederlandse ondertiteling.Lode Devroe
België

Naar aanleiding van een groep (onder Franse tekenaars) op Facebook genaamd ‘étagères-mensole-shelfs’ (=wat staat er op uw boekenplank), postte ik wat foto’s van in het bijzonder m’n UFO-boeken.(ttz een bepaald percentage ervan, de rest zit achter deurtjes:-)
http://www.lodedevroe.be
http://drdia.lodedevroe.be
http://www.vlaamse-illustratoren.com/pages/i85.html


Loes Modderman
Nijmegen
Nederland

Toevallig kwam ik op je verzamelingen pagina. En toen heb ik maar even wat foto's gemaakt van m'n eigen 'UFO-bezit', dat behalve zo'n 70 boeken ook veel tijdschriftartikelen omvat in FATE, Fortean Times, World Explorer en Paranormal Magazine. Ik ben geïnteresseerd in alles wat onderzoekswaardig is, inclusief parapsychologie, cryptozoologie, Forteana, UFO's en graancircels en nog veel meer. Over al die onderwerpen heb ik zo'n 3000 boeken, dus dit is maar een deeltje.

Ik heb een blog over (o.a.) 'high strangeness': http://paravaria.blogspot.com
En een site over andere dingen: www.scienceart.nl


Herman Verkruissen
Rotterdam
Nederland


model van S4 ufo / de bekende grijze / de doos van genoemde S4


model van neergestorte ufo / model van de Roswell ufo

Ik heb je site en pagina’s met belangstelling gelezen en ook je verzameling is interessant. Zelf heb ik ook enige dingen die je misschien interessant vindt. Dit komt mede omdat ik een modelbouwfanaat ben. Bijgevoegd zijn enkele foto’s van de modellen die ik in de loop der tijd gebouwd heb.


 


*
Klik om terug te gaan naar de pagina waar je vandaan kwam op het pijltje 'Vorige' (linksboven op de taakbalk).