UFO-DOCUMENTAIRES BIJ GOOGLE VIDEO

Google Video is er alweer een tijdje en er zitten steeds meer UFO-video’s in het bestand. Het zal wellicht niet legaal zijn, hoewel downloaden van dergelijke video’s naar ik meen niet verboden is, zolang je ze maar niet zelf op Internet ter beschikking stelt.

Ik heb een hele stapel originele DVD’s en een groot aantal daarvan is tegenwoordig als videobestand bij Google te bekijken en te downloaden. (Nee stichting Brein, niet door mij geupload!)

Tegenwoordig is ook de Disclosure Project DVD, waarop vele getuigen hun getuigenis doen, in zijn geheel te zien bij Google Video en ik zal hieronder voor hen die niet bekend zijn met Google Video een korte uitleg geven over hoe je video’s on-line kunt bekijken, maar ook hoe je ze op je harde schijf kunt krijgen en ze later eventueel op een Cd of DVD kunt branden.

Ga naar: http://video.google.nl

Je ziet nu het volgende scherm:

je vult bij ‘zoeken’ Disclosure in (of naar wens een andere titel, of gewoon: ufo) en klik op zoeken. Nu krijg je onderstaand scherm te zien waarop van alle video’s waarin de zoekterm Disclosure voorkomt een afbeelding staat. Het gaat om de video met de onderstaande afbeeldingen (2 delen) met de aanduiding:
The Disclosure Project - Two-hour Disclosure Witness Testimony DVD 1of2 en
The Disclosure Project - Two-hour Disclosure Witness Testimony DVD 2of2

Klik op de afbeelding of de tekstlink van het deel dat je wilt bekijken of downloaden en het volgende scherm wordt geopend (met wellicht een andere afbeelding). (Als het voor de eerste keer is dat je een video van Google wilt bekijken dan zul je denk ik de melding krijgen dat je eerst de Google videospeler moet installeren.) De beelden van de Disclosure DVD starten meteen. Je kunt desnoods op pauze klikken als je de video naar de harde schijf wilt downloaden of als de download naar de harde schijf is gestart het hele Google scherm sluiten, want anders staat de video twee maal op download, 1 maal naar de harde schijf en nog eens om hem on-line te bekijken:

In het rechtervak kun je vervolgens klikken op 'Downloaden' (bij sommige video's is het nodig om op de link 'Video handmatig downloaden' te klikken). Er wordt na het klikken op deze links een apart venster geopend waarin de video te zien is en tegelijkertijd naar de harde schijf wordt gedownload:

Er wordt door Google automatisch een aparte map met de naam Google video’s in de map ‘Mijn Video’s’ op je computer aangemaakt waarin het te downloaden bestand wordt geplaatst, als je nog geen map ‘Mijn Video’s’ hebt dan doet Google dat ook automatisch voor je. De bestanden hebben de extensie .gvi en dat houdt in dat dergelijke bestanden alleen zijn af te spelen met een Google videospeler. Een dergelijke player heb je wellicht al moeten installeren voordat je verder kwam in dit verhaal, maar het is wel handig om de player ook op de Cd of DVD te zetten waarop je de eventuele video’s van Google brandt, zo heb je later, mocht Google Video niet meer on-line beschikbaar zijn, altijd de juiste speler bij de hand. Klik daarvoor op de link achter de vraag ‘Nog geen Google Videospeler?’ en kies dan voor ‘opslaan’ in plaats van ‘uitvoeren’ en geef aan in welke map je het bestand wilt hebben, bijvoorbeeld de map Google Video’s in Mijn Video’s, dan hoef je later niet te zoeken waar het staat.

Het downloaden van de video is zoals gezegd te volgen in een apart scherm (wat in principe de Google videospeler is) en je ziet onderin een donkere balk die aangeeft hoever de download al is. Beschik je over een breedbandverbinding dan zal het meestal behoorlijk snel gaan, met een modem lijkt het mij onbegonnen werk, de video's met een speelduur van een uur zijn meerdere 100Mb's groot.

Mocht je er niet uitkomen dan kun je rechts in het Googlescherm ook klikken op de link: ‘veel gestelde vragen over downloaden’

Als je de Google Videoplayer hebt geïnstalleerd en het videobestand staat compleet op de harde schijf dan kun je vervolgens ook zonder Internetverbinding de video bekijken of de collectie op een DVD branden. Als je bekend bent met het omzetten van videoformaten naar DivX, dan is dat ook een optie, dan heb je geen Google videospeler nodig om de video's te bekijken.

Op de volgende link vind je de belangrijkste UFO-video’s op Google gerangschikt:
http://oerantia.googlepages.com/ufo

Overigens is er over 9/11 ook een aardige selectie op deze link:
http://oerantia.googlepages.com/9-11UFO PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen