BEZOEKERSAANTALLEN UFOWIJZER

Vanaf de start van ufowijzer (2002) heb ik alleen op de indexpagina een teller voor het aantal bezoeken gehad. Dat was een gratis (dus beknopte) statistiek van OneStat en gaf alleen de bezoekersaantallen van de indexpagina weer. Als ik op elke andere pagina van ufowijzer deze teller had gezet, dan zou elke bezoeker die tijdens dat bezoek aan ufowijzer drie of meerdere pagina’s bezocht, als drie of meerdere bezoekers geregistreerd zijn en dus zou er per dag, per maand en per jaar een veel te hoog bezoekersaantal geregistreerd worden. Maar een groot aantal vaste bezoekers van ufowijzer heeft natuurlijk de pagina ‘Laatst Toegevoegde Artikelen’ in de favorieten staan (of een andere pagina) en komt nooit op de indexpagina en dus worden zij bij OneStat niet meegeteld.

Mijn website draait op een server van Interbizz en daar worden ook alle gegevens van ufowijzer bijgehouden. Dat wordt heel secuur gedaan en vanaf nu (nov. 2010) zal ik regelmatig een schermafdruk van de diverse statistieken van Interbizz op deze pagina weergeven.

Via de oude statistieken van OneStat had ik tussen de 200 en 300 bezoeken per dag, zo’n 8000 per maand. Dat blijken er dus dik drie of vier keer zoveel te zijn. Via de statistieken van Interbizz blijken het zo’n 900 bezoeken per dag te zijn, gemiddeld 27.000 bezoeken per maand!

Dit jaar alleen al (van dec. 2009 t/m nov. 2010) had ik 319.000 bezoeken, daar waar de teller van OneStat over 8 jaar ufowijzer een totaal van iets meer dan 500.000 aangaf.

 


De statistieken van Interbizz.
Bezoekersaantallen ufowijzer voor de maand november 2010 (schermafdrukken zijn genomen op 28 nov.)

 


Gemiddelde bezoekersaantallen ufowijzer per dag en per maand van dec. 2009 t/m nov. 2010

 


De aantallen (hits) van de bezochte pagina's op ufowijzer in de maand november 2010

 


Bezoekerspercentage diverse landen

 


De gratis en beknopte teller van OneStat.
Bezoekersaantallen ufowijzer voor de maand oktober 2010
(Deze statistiek is inmiddels van ufowijzer verwijderd)


INDEX PAGINA