ROSWELL

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

17 februari 2021 - PENTAGON GEEFT TOE DAT HET WRAKSTUKKEN VAN UFO CRASHES HEEFT GETEST en “dat de bevindingen onze levens voor altijd kunnen veranderen,” zo zeggen experts.

Iets dat voor sommigen al tientallen jaren bekend is, is nu officieel door het Pentagon toegegeven, men deed (en doet!) onderzoek naar door het leger geborgen UFO-wrakstukken om daarbij te ontdekken welke fabelachtige techniek er mogelijk achter schuilgaat.

Het Pentagon kan echter nog niet toegeven dat de wrakstukken van buitenaardse herkomst zijn. Maar wat denk je zelf? Als er in 1947 door het Amerikaanse leger een neergestorte UFO (toen nog vliegende schotel genoemd) nabij het plaatsje Roswell werd geborgen en men daarbij een techniek in handen kreeg die vandaag de dag onze levens drastisch kan veranderen, welke aardse mogendheid had die techniek dan al in 1947 uitgedacht en toegepast? China, Rusland? En waarom zouden die landen die techniek dan niet verder toegepast hebben? Waarom vliegen ze dan bv. nu nog steeds met vliegtuigen met dezelfde techniek als de VS en de rest van de wereld? Het kan niet anders of de wrakstukken die men heeft zijn wel degelijk van buitenaardse herkomst en over dat feit is ook al vele jaren voldoende bekend, (nog) niet officieel door het Pentagon toegegeven, maar iedereen die beter naar het UFO-fenomeen heeft gekeken snapt dondersgoed dat dat zo is.

Op de bijgaande Roswell foto’s in het Sun-artikel kun je wrakmateriaal zien, dat is echter afkomstig van een weerballon: balsahout en folie. Dat materiaal is er met opzet neergelegd en het werkelijk geborgen wrakmateriaal is ergens anders opgeborgen. Nadat de Roswell basis in 1947 openlijk een persbericht aan de media had gegeven dat men een vliegende schotel had geborgen, kreeg men binnen een dag van hogerhand de dwingende opdracht het persbericht tegen te spreken en men verzon toen het verhaal dat ze zich vergist hadden en dat bij nadere inspectie bleek dat het om een weerballon ging. Nu werden er vanaf de Roswell basis dagelijks weerballonnen opgelaten en iedereen aldaar wist exact hoe het materiaal van een weerballon eruit zag, dus die ‘vergissing’ is absurd en duidelijk verzonnen.

Je ziet de Roswell generaal (Ramey) op die foto’s een telexbericht in handen hebben en latere UFO-onderzoekers hebben die foto’s uitvergroot en toen kon men een deel van het bericht lezen en wat er staat is dat men wel degelijk iets heel aparts heeft geborgen en heeft getransporteerd naar een andere basis, en er is ook te lezen dat er OOK inzittenden zijn geborgen! En zo heel vreemd is dat toch niet? Als tijdens onze Apollo-missies naar de maan een toestel op de maan zou zijn gecrasht, dan lagen daar nu niet alleen wrakstukken, maar ook twee astronauten.

Het gaat echter niet alleen om UFO-wrakstukken uit Roswell, er zijn meerdere UFO’s neergestort en de VS heeft ook altijd een speciaal team gehad dat met eigen vliegtuigen en apparatuur uitrukte als er ergens ter wereld een UFO was neergestort en dat gebeurt ook vandaag de dag nog wel eens.
https://www.thesun.co.uk/news/14038945/pentagon-admits-testing-wreckage-ufo-crashes

24 september 2019 - DE RAMEY ROSWELL MEMO Het "Roswell Photo Interpretation Team" (RPIT) (Het Roswell Foto Interpretatie Team) bestaat uit een groep vrijwilligers van internationale UFO onderzoekers, enthousiastelingen en computeranalisten, die, zoals reeds eerder gerapporteerd in de laatste jaren, een aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt met het “ontcijferen” van de inhoud van een document dat Generaal Roger Ramey in zijn hand houdt en te zien is op een foto die is genomen door fotograaf James Bond Johnson, op Fort Worth, Texas, op de middag van 8 juli 1947.

1947 NEDERLAND en ROSWELL Op deze pagina vindt u de originele krantenberichten uit de Nederlandse kranten: Volkskrant, Parool en Trouw. Deze berichten gaan over de UFO-golf en de legendarische Roswell-crash in Amerika kort na de 2e WO. (Met dank aan George Schermer)

Ga voor meer artikelen over Roswell naar de oude UFOWIJZER pagina:
ROSWELL


Share