DIER- EN VEEVERMINKINGEN

De veeverminkingen, ook wel dierverminkingen genoemd omdat het niet uitsluitend bij vee voorkomt, doen zich al vele tientallen jaren voor. Deze verminkingen zijn in niets te vergelijken met wat menselijke dierenbeulen doen. Ook zijn het absoluut geen roofdieren die deze specifieke verwondingen toebrengen. De FBI heeft er 40 jaar onderzoek naar gedaan en NOOIT een dader kunnen arresteren, omdat menselijke sporen ontbreken. We hebben het hier niet over slechts een paar verminkingen, het gaat inmiddels over vele tienduizenden! En niet alleen in de VS, maar overal ter wereld en ook in Nederland.

Overheden, veeartsen en sceptici beweren tegen beter weten in dat het satanische sektes of roofdieren zijn, maar de gebruikte technieken en waargenomen vreemde fenomenen tonen onomstotelijk aan dat het geen sektes of roofdieren zijn die het doen. Er zijn verschillende vormen van deze verminkingen, echter de meest voorkomende verminkingen zijn die waarbij op chirurgische wijze een oog, een oor, de tong, een deel van het kaakvlees, de voortplantingsorganen en het rectum zijn verwijderd.

Er is overtuigend bewijs dat duidt op een techniek die wij niet kennen en er zijn honderden ooggetuigen van vreemde toestellen, of lichten in de lucht en op de grond in de weides. Dit is een fenomeen dat smeekt om onbevooroordeelde aandacht. Spot en ontkennen is geen optie!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

31 januari 2023 - WIENS ZWARTE HELIKOPTERS DAGEN OP NA EEN DIERVERMINKING?
Binnen het UFO-fenomeen zijn de ‘zwarte helikopters’ een regelmatig opduikend mysterie. Ze verschijnen oa. boven de raketsilo’s van de nucleaire Minuteman raketten als daar een UFO is gesignaleerd, of boven andere locaties waar een bijzondere UFO-waarneming was en ze worden beslist gezien bij het ontvoeringsfenomeen, waarbij de slachtoffers ze regelmatig heel dicht in hun buurt waarnemen en het duidelijk is dat zij het doelwit zijn van wat deze helikopters dan ook trachten vast te stellen.

Maar ze worden ook regelmatig gezien bij het veeverminkingsfenomeen. Boeren en omwonenden van een locatie waar een veeverminking heeft plaatsgevonden, zien soms de helikopters opduiken een dag of een paar dagen later op deze locatie. Deze zwarte helikopters hebben geen registratienummers en geen logo’s en zijn dus niet te traceren. Vanwege het zwarte glas van de cockpit zijn de piloten niet waarneembaar. Heel vaak zijn ook de vliegbewegingen en het geluid van de motoren ‘vreemd’, ze verschijnen plotseling zonder dat de waarnemer op de grond ze al van ver heeft horen aankomen, iets wat je normaal beslist zou moeten horen en zeker als het op het platteland gebeurt. De waarnemer hoort wel het bekende helikoptergeluid als ze vlakbij zijn, zodra ze wegvliegen verdwijnt vaak plotseling het geluid weer.

Er zijn wel wat gedachten over wat het is en van wie ze zijn, maar er is sinds de vele tientallen jaren dat ze opduiken nog geen echte verklaring voor gevonden.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

De volledige video van Linda Moulton Howe kun je op deze onderstaande link bekijken:
https://www.youtube.com/live/csQVkFmOfe8

21 januari 2023 - WAT VEROORZAAKTE HET DRIEHOEKIGE PATROON VAN VERSTOORDE GROND RONDOM EEN VERMINKTE KOE IN KANSAS?
Voor iedereen die dacht dat de dierverminkingen niet meer voorkwamen, hier het bewijs dat het op zijn minst sinds 60 jaar tot op de dag van vandaag doorgaat. Ik heb de eerste 8 minuten van de video van Linda Moulton Howe van een Nederlandse ondertiteling voorzien.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

De volledige video van Linda Moulton Howe kun je op deze onderstaande link bekijken:
https://youtu.be/dI-kMPyTir4

Mocht je na het bekijken van bovenstaande video(s) vragen hebben over de veeverminkingen, dan kan ik je van harte de onderstaande video aanbevelen. Ik heb hem al een aantal jaar op mijn website staan, maar het geeft je de juiste informatie over het fenomeen:


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

15 december 2019


Klik op de afbeelding voor de inhoud van het nu compleet vertaalde boek

15 december 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 13 UFO gemeld in 1897 Veel mensen kijken naar de waarnemingen van UFO’s alsof het iets is dat alleen in recente jaren voorkomt. Maar er was op zijn minst al in 1897 een UFO-melding volgens een verhaal in een krant uit die tijd. Dit vreemde voorval vond volgens vermelding plaats halverwege april in 1897 op een boerderij in Kansas en het betrof de diefstal van een koe door de UFO, recht voor de ogen van de boer!

9 december 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 12 Onwaar verhaal houdt het publiek voor de gek Gedurende het gehele onderzoek zochten de Cascade County hulpsheriffs nauwgezet naar de beschikbare meest accurate en feitelijke informatie. Dat was niet altijd even eenvoudig, omdat het geheugen soms misleidend is bij mensen die bang of opgewonden zijn. En mensen vinden het moeilijk, soms, om iets te beschrijven dat slechts weinig anderen ooit hebben gezien.

1 december 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 11 Harig wezen, tweeënhalve meter lang Wetshandhavers zijn tot nu toe niet in staat geweest een verklaring te vinden voor de volgorde waarop de vreemde gebeurtenissen plaatsvonden. Ten eerste was er de golf aan veeverminkingen, dan de vele waarnemingen van ongeïdentificeerde helikopters gevolgd door de talloze UFO-waarnemingen en meer recent, de meldingen van mensen die één of meerdere harige wezens hadden gezien die net als de mens rechtop liepen. Er waren wel overlappende gebeurtenissen, maar het ene type incident leek echter af te nemen terwijl het andere begon. Maakte dat onderdeel uit van de puzzel of was het toeval? Speculeren leek nutteloos.

24 november 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 10 Eén grote en vier kleine Het was ’s morgens om ongeveer 06:00, twee dagen voor kerstmis, toen een jonge vrouw naar haar werk reed op de internationale luchthaven van Great Falls. Ondanks dat het een jaargetijde was dat er veel heldere lichten waren te zien, was ze toch niet voorbereid op wat ze zag. Toen ze bovenaan de heuvel kwam waarop de luchthaven ligt, zag ze een vreemd voertuig dat, of op de grond stond, of daar net boven zweefde. De maat van het eivormige object, zo vertelde ze de autoriteiten later, was: “Zo groot als een gebouw van twee verdiepingen.” Het had bovenop drie rode lichten in een groepje, zei ze en er zaten ramen in het onderste gedeelte.

18 november 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 9 Eivormig object met aanhangsels Nadat UFO-waarnemingen door de nieuwsmedia werden gepubliceerd, kwamen er ook een aantal onopzettelijke, valse meldingen binnen, door mensen die per ongeluk een heldere ster voor een UFO aanzagen. Een melding van zes UFO’s nabij Raynesford bleken Venus, Mars en enkele heldere sterren te zijn. Wat twee meisjes uit Great Falls meenden te zien was waarschijnlijk een lichtbaken. Een waarneming in de buurt van Fairfield was mogelijk een planeet. Maar niet alle waarnemingen konden zo gemakkelijk worden verklaard. In feite bleven de meeste meldingen zonder verklaring.

10 november 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 8 Tienermeisjes achtervolgd door een UFO Gedurende het gehele onderzoek trachtten de agenten van Cascade County elke mogelijke connectie na te trekken tussen de dierverminkingen en de meldingen van UFO’s, ongeïdentificeerde helikopters, vreemde lichten en geluiden en de harige wezens. In sommige gevallen leek er een connectie te zijn, maar het was frustrerend moeilijk om dat te bewijzen.

3 november 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 7 Achtervolgen van lichten in de lucht Ogenschijnlijk hadden degenen die in de nacht van 2 op 3 december aan de knuppels van deze ongeïdentificeerde helikopter zaten, er plezier in om de politie en de luchtmacht te irriteren, want de volgende nacht werden er weer waarnemingen gemeld. Agenten waren aan de hand van een serie meldingen, gedurende een periode van twee uur en veertig minuten, in staat het spoor van de toestellen te traceren, maar alweer konden ze die niet identificeren. Deze keer kwamen de meldingen uit Choteau en bestonden uit telefoontjes die werden ontvangen op het politiebureau van Teton County, maar er waren ook meldingen van politieagenten en contacten met Malmstrom.

28 oktober 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 6 Wetshandhavers gaan over tot achtervolging Het idee dat er door hen die de verminkingen uitvoerden mogelijk helikopters werden gebruikt, was niet nieuw voor het politiebureau van Cascade County. Zij hadden die mogelijkheid vele malen overwogen. Maar die gedachte kreeg meer waarde toen zij aan het eind van de zomer van 1975 talloze telefoontjes kregen van mensen die helikopters zagen, maar die niet konden identificeren, of van mensen die vreemde geluiden hoorden, soms als een helikopter, maar die niets konden waarnemen. Er waren ook gevallen waarbij een helikopter werd gezien die niet te horen was.

22 oktober 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 5 De Montana Site Denkbeelden worden door menselijke wezens soms verworpen omdat deze ideeën boven het vermogen van hun acceptatie gaan. Ideeën die te bizar voor woorden lijken worden afgedaan als fantasie, als onmogelijk betiteld of simpelweg genegeerd. De hulpsheriffs van Cascade County die werkten aan het oplossen van de golf aan veeverminkingen, vonden dat geen idee te gek was om het niet nauwgezet te overwegen. Om die reden overwogen ze ook de theorie dat de verminkingen het resultaat waren van enkele sektes en ze besteedden behoorlijk wat tijd om de meldingen die mogelijk een positieve bevestiging aan deze theorie gaven te onderzoeken.

14 oktober 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 4 Het is niet alleen Montana Volgden de verminkingen in andere staten hetzelfde patroon als die in Montana? Had de politie in deze staten iets van substantieel bewijs gevonden dat mogelijk van hulp kon zijn bij het oplossen van de verminkingen in Montana? Dat waren enkele van de vragen die commandant Wolverton overwoog toen hij contact opnam met politiebureaus in andere staten waar de verminkingen ook hadden plaatsgevonden.

6 oktober 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 3 Verzoek om hulp van het publiek De eerste veeverminking die bij het Cascade County Sheriff’s Department werd gemeld vond plaats op 14 augustus 1974. Terwijl er zich in de weken en maanden daarna wel op zichzelf staande incidenten voordeden, was het pas in de volgende zomer dat het aantal veeverminkingen alarmerend toenam. Maar klaarblijkelijk was wie of wat verantwoordelijk voor de verminkingen was nog maar net begonnen, want gedurende de periode van augustus 1975 tot mei 1976 werden er meer dan 100 mogelijke veeverminkingen gemeld bij het Cascade County Sheriff’s Department.

29 september 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 2 De zaak van het verdwenen kalf Het bewijs dat vergaard werd bij de onderzoeken van een aantal verminkingen, inclusief dat van de Shetland pony, lijkt erop te duiden dat de dieren een kalmerend middel of narcose kregen toegediend (maar niet werden gedood) voordat ze verminkt werden. Een theorie van een veearts, dat het medicijn Ketaset voor dat doel wordt gebruikt, was van groot belang voor de onderzoekers.

24 september 2019 - EEN RANCHER IN MISSOURI VERMOEDT DAT IETS ONGEWOONS VEE VERMINKT EN DOODT Een rancher in Missouri is het zat om verontrustende ontdekkingen te doen op haar land in Henry County. Lyn Mitchell zegt dat ze geen aanvaardbare verklaringen heeft voor hetgeen het is dat haar vee doodt. Mitchell zegt dat ze normaal gesproken een teruggetrokken persoon is, maar dat de dood van drie stuks van haar kudde de reden is voor het naar buiten treden. “Het is simpelweg iets waarop ik antwoorden wil hebben,” zegt ze.

22 september 2019 - Mystery Stalks The Prairie Voorwoord Paul Harmans Dit is de vertaling van het volledige boek: ‘Mystery Stalks The Prairie’ geschreven in 1976 door journaliste Roberta Donovan en hulpsheriff Keith Wolverton. Het boek beschrijft de incidenten van veeverminkingen, UFO’s en vreemde wezens waar de politie van Montana in de jaren 70 (en in feite tot vandaag de dag!) mee werd geconfronteerd en waarvoor men geen dader heeft kunnen vinden.

22 september 2019 - Mystery Stalks The Prairie Voorwoord en Inhoud Op de cover van het boek staat een afbeelding waarop hulpsheriff Keith Wolverton van het Cascade County Sheriff’s Office in Great Falls, Montana, samen met hulpsheriff Ken Anderson een verminkte koe onderzoekt. Mystery Stalks the Prairie is geschreven door twee ingezetenen van Montana, Mrs. Roberta Donovan uit Lewistown en districtscommandant Keith Wolverton uit Great Falls, een hulpsheriff in Cascade County.

22 september 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 1 Een snijwond met getande randen Wie? Waarom? Vanaf het begin zijn dit de twee vragen geweest die de politie in een vijfprovincies gebied in midden-noordelijk Montana heeft gesteld bij hun onderzoek van de ene na de andere verminking. Ondanks hun oprechte inspanningen, hebben zij het antwoord nog niet gevonden. Elk verbijsterend stukje bewijs is nauwkeurig bekeken omdat ze volhardend zijn in hun pogingen het mysterie op te lossen en een eind te maken aan deze bizarre incidenten.

9 juli 2018 - Film trailer: DE JACHT OP DE SKINWALKER
De film wordt op 11 september 2018 uitgebracht bij iTunes http://www.HuntTheSkinwalker.com
Gebaseerd op het best-selling boek van George Knapp & Dr. Colm Kelleher.

De film/documentaire ‘Hunt For The Skinwalker’ gaat over de vertrouwelijke, meest uitgebreide wetenschappelijke studie van de meest paranormale hotspot ooit. De Skinwalker ranch in Utah is over de hele wereld bekend vanwege de talloze angstaanjagende, blijkbaar bovennatuurlijke gebeurtenissen die gedurende honderden jaren in deze schilderachtige vallei zijn gemeld. Waaronder waarnemingen van orbs, UFO’s, dierverminkingen, onbekende wezens, poltergeistachtige activiteiten en vele andere onverklaarbare incidenten.

In 1996 ging er een multidisciplinaire wetenschappelijke studie van start, aangevoerd door een enigmatische miljardair uit Las Vegas. Er werd een team van universitair geschoolde onderzoekers samengesteld om bewijs te vergaren en zij brachten meer dan 10 jaar door op het terrein, ondervraagden getuigen, zochten naar verklaringen en werden rechtstreeks geconfronteerd met een onbekende intelligentie.

Recent nieuws heeft onthuld dat er een tweede, met overheidsgeld gesteunde, geheime studie werd opgezet, waarop was aangedrongen door het Defense Intelligence Agency (DIA). Dit tweede onderzoek was bedoeld om vast te stellen of het fenomeen op de ranch mogelijke implicaties had voor de nationale veiligheid of kon leiden tot technologische doorbraken.

De mysterieuze sluier die de Skinwalker ranch en het Utah bassin omgeeft, heeft regisseur Jeremy Corbell gedurende jaren gefascineerd. Uiteindelijk bezocht hij het landgoed om ooggetuigen te ondervragen, inclusief de nieuwe eigenaar van de ranch, en ontdekte ongewone, nooit eerder vrijgegeven vroegere opnames.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Zie ook:
HET SPOOR VAN DE WEERWOLF Deel 1 De Skinwalker ranch. Zo lang men zich al kan herinneren is dit deel van Utah het toneel van absoluut ongelooflijke paranormale activiteit. UFO’s, Big Foots, veeverminkingen, paranormale activiteit, dieren die je niet kunt vinden in een dierentuin of boek, poltergeistvoorvallen, noem het maar op en de bewoners hier hebben het wel gezien.

HET SPOOR VAN DE WEERWOLF Deel 2 De Skinwalker ranch. Dit is het tweede verslag van de in Las Vegas wonende televisie journalist en presentator George Knapp over hardnekkige verhalen over abnormale fenomenen in een gebied in het noordoosten van Utah, USA. Deze fenomenen behelzen onder andere: UFO’s, ongewone bollen licht, dierverminkingen en verdwijningen, poltergeistvoorvallen, waarnemingen van Bigfoot-achtige wezens en andere ongeïdentificeerde dieren, fysieke effecten bij planten, grond, dieren en mensen en een omvangrijk aantal andere onverklaarbare incidenten.

21 december 2017 - BLOEDELOZE VEE VERMINKINGEN, UITLEG VAN LINDA MOULTON HOWE (NL ondertiteling)


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

WEER VERMINKTE ANGUS STIER IN HAIGLER NEBRASKA 11 december 2014 Alex Peterson: Dit was één van mijn beste jonge Angus stieren die we zelf hebben gefokt. Het was een stamboekstier. Hij stond daar buiten samen met ongeveer 25 Angus koekalveren. Hij had een uitstekende gezondheid. Toen ik op de plek kwam waar mijn dode stier lag pakte ik meteen mijn camera. Je kon duidelijk de insnijdingen op de kop en buik zien en er was geen bloed.

Ga voor meer artikelen over Dier- en Veeverminkingen naar de oude UFOWIJZER pagina:
DIER- EN VEEVERMINKINGEN


Share