(Vanaf september 2019 wordt er elke week 1 hoofdstuk toegevoegd)

Mystery Stalks The Prairie

1976

Overzicht Hoofdstukken

Mystery Stalks The Prairie Voorwoord Paul Harmans Dit is de vertaling van het volledige boek: ‘Mystery Stalks The Prairie’ geschreven in 1976 door journaliste Roberta Donovan en hulpsheriff Keith Wolverton. Het boek beschrijft de incidenten van veeverminkingen, UFO’s en vreemde wezens waar de politie van Montana in de jaren 70 (en in feite tot vandaag de dag!) mee werd geconfronteerd en waarvoor men geen dader heeft kunnen vinden.

Mystery Stalks The Prairie Voorwoord en Inhoud Op de cover van het boek staat een afbeelding waarop hulpsheriff Keith Wolverton van het Cascade County Sheriff’s Office in Great Falls, Montana, samen met hulpsheriff Ken Anderson een verminkte koe onderzoekt. Mystery Stalks the Prairie is geschreven door twee ingezetenen van Montana, Mrs. Roberta Donovan uit Lewistown en districtscommandant Keith Wolverton uit Great Falls, een hulpsheriff in Cascade County.

Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 1 Een snijwond met getande randen Wie? Waarom? Vanaf het begin zijn dit de twee vragen geweest die de politie in een vijfprovincies gebied in midden-noordelijk Montana heeft gesteld bij hun onderzoek van de ene na de andere verminking. Ondanks hun oprechte inspanningen, hebben zij het antwoord nog niet gevonden. Elk verbijsterend stukje bewijs is nauwkeurig bekeken omdat ze volhardend zijn in hun pogingen het mysterie op te lossen en een eind te maken aan deze bizarre incidenten.

Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 2 De zaak van het verdwenen kalf Het bewijs dat vergaard werd bij de onderzoeken van een aantal verminkingen, inclusief dat van de Shetland pony, lijkt erop te duiden dat de dieren een kalmerend middel of narcose kregen toegediend (maar niet werden gedood) voordat ze verminkt werden. Een theorie van een veearts, dat het medicijn Ketaset voor dat doel wordt gebruikt, was van groot belang voor de onderzoekers.

Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 3 Verzoek om hulp van het publiek De eerste veeverminking die bij het Cascade County Sheriff’s Department werd gemeld vond plaats op 14 augustus 1974. Terwijl er zich in de weken en maanden daarna wel op zichzelf staande incidenten voordeden, was het pas in de volgende zomer dat het aantal veeverminkingen alarmerend toenam. Maar klaarblijkelijk was wie of wat verantwoordelijk voor de verminkingen was nog maar net begonnen, want gedurende de periode van augustus 1975 tot mei 1976 werden er meer dan 100 mogelijke veeverminkingen gemeld bij het Cascade County Sheriff’s Department.

Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 4 Het is niet alleen Montana Volgden de verminkingen in andere staten hetzelfde patroon als die in Montana? Had de politie in deze staten iets van substantieel bewijs gevonden dat mogelijk van hulp kon zijn bij het oplossen van de verminkingen in Montana? Dat waren enkele van de vragen die commandant Wolverton overwoog toen hij contact opnam met politiebureaus in andere staten waar de verminkingen ook hadden plaatsgevonden.

Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 5 De Montana Site Denkbeelden worden door menselijke wezens soms verworpen omdat deze ideeën boven het vermogen van hun acceptatie gaan. Ideeën die te bizar voor woorden lijken worden afgedaan als fantasie, als onmogelijk betiteld of simpelweg genegeerd. De hulpsheriffs van Cascade County die werkten aan het oplossen van de golf aan veeverminkingen, vonden dat geen idee te gek was om het niet nauwgezet te overwegen. Om die reden overwogen ze ook de theorie dat de verminkingen het resultaat waren van enkele sektes en ze besteedden behoorlijk wat tijd om de meldingen die mogelijk een positieve bevestiging aan deze theorie gaven te onderzoeken.

 

Hier een interview van 3 augustus 2016 met oa. Montana sheriff Keith Wolverton over zijn onderzoek en zijn boek Mystery Stalks The Prairie. (Klik op de afbeelding om de video te bekijken)

Tekst bij de video:
Dit interview met Montana sheriffs Keith Wolverton en Pete Howard vond plaats op 3 augustus 2016. Wij hopen dat de informatie die in deze video wordt verstrekt, anderen zal inspireren zich te realiseren dat de UFO’s die in onze luchten worden gezien echt zijn en ze zijn onze nieuwsgierigheid en aandacht waard. Het belang van hun interacties met de kernwapens van ons land kan niet overdreven worden. Als u over informatie beschikt betreffende UFO’s en kernwapens, neem dan svp contact op met Mr. Robert Hastings (ufohastings@aol.com).

TERUG naar pagina 'Dier- en Veeverminkingen'

TERUG naar pagina 'UFO's'

 


Share