DIER- EN VEEVERMINKINGEN

De veeverminkingen, ook wel dierverminkingen genoemd omdat het niet uitsluitend bij vee voorkomt, doen zich al vele tientallen jaren voor. Deze verminkingen zijn in niets te vergelijken met wat menselijke dierenbeulen doen. Ook zijn het absoluut geen roofdieren die deze specifieke verwondingen toebrengen. De FBI heeft er 40 jaar onderzoek naar gedaan en NOOIT een dader kunnen arresteren, omdat menselijke sporen ontbreken. We hebben het hier niet over slechts een paar verminkingen, het gaat inmiddels over vele tienduizenden! En niet alleen in de VS, maar overal ter wereld en ook in Nederland.

Overheden, veeartsen en sceptici beweren tegen beter weten in dat het satanische sektes of roofdieren zijn, maar de gebruikte technieken en waargenomen vreemde fenomenen tonen onomstotelijk aan dat het geen sektes of roofdieren zijn die het doen. Er zijn verschillende vormen van deze verminkingen, echter de meest voorkomende verminkingen zijn die waarbij op chirurgische wijze een oog, een oor, de tong, een deel van het kaakvlees, de voortplantingsorganen en het rectum zijn verwijderd.

Er is overtuigend bewijs dat duidt op een techniek die wij niet kennen en er zijn honderden ooggetuigen van vreemde toestellen, of lichten in de lucht en op de grond in de weides. Dit is een fenomeen dat smeekt om onbevooroordeelde aandacht. Spot en ontkennen is geen optie!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

9 juli 2018 - Film trailer: DE JACHT OP DE SKINWALKER
De film wordt op 11 september 2018 uitgebracht bij iTunes http://www.HuntTheSkinwalker.com
Gebaseerd op het best-selling boek van George Knapp & Dr. Colm Kelleher.

De film/documentaire ‘Hunt For The Skinwalker’ gaat over de vertrouwelijke, meest uitgebreide wetenschappelijke studie van de meest paranormale hotspot ooit. De Skinwalker ranch in Utah is over de hele wereld bekend vanwege de talloze angstaanjagende, blijkbaar bovennatuurlijke gebeurtenissen die gedurende honderden jaren in deze schilderachtige vallei zijn gemeld. Waaronder waarnemingen van orbs, UFO’s, dierverminkingen, onbekende wezens, poltergeistachtige activiteiten en vele andere onverklaarbare incidenten.

In 1996 ging er een multidisciplinaire wetenschappelijke studie van start, aangevoerd door een enigmatische miljardair uit Las Vegas. Er werd een team van universitair geschoolde onderzoekers samengesteld om bewijs te vergaren en zij brachten meer dan 10 jaar door op het terrein, ondervraagden getuigen, zochten naar verklaringen en werden rechtstreeks geconfronteerd met een onbekende intelligentie.

Recent nieuws heeft onthuld dat er een tweede, met overheidsgeld gesteunde, geheime studie werd opgezet, waarop was aangedrongen door het Defense Intelligence Agency (DIA). Dit tweede onderzoek was bedoeld om vast te stellen of het fenomeen op de ranch mogelijke implicaties had voor de nationale veiligheid of kon leiden tot technologische doorbraken.

De mysterieuze sluier die de Skinwalker ranch en het Utah bassin omgeeft, heeft regisseur Jeremy Corbell gedurende jaren gefascineerd. Uiteindelijk bezocht hij het landgoed om ooggetuigen te ondervragen, inclusief de nieuwe eigenaar van de ranch, en ontdekte ongewone, nooit eerder vrijgegeven vroegere opnames.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Zie ook:
HET SPOOR VAN DE WEERWOLF Deel 1 De Skinwalker ranch. Zo lang men zich al kan herinneren is dit deel van Utah het toneel van absoluut ongelooflijke paranormale activiteit. UFO’s, Big Foots, veeverminkingen, paranormale activiteit, dieren die je niet kunt vinden in een dierentuin of boek, poltergeistvoorvallen, noem het maar op en de bewoners hier hebben het wel gezien.

HET SPOOR VAN DE WEERWOLF Deel 2 De Skinwalker ranch. Dit is het tweede verslag van de in Las Vegas wonende televisie journalist en presentator George Knapp over hardnekkige verhalen over abnormale fenomenen in een gebied in het noordoosten van Utah, USA. Deze fenomenen behelzen onder andere: UFO’s, ongewone bollen licht, dierverminkingen en verdwijningen, poltergeistvoorvallen, waarnemingen van Bigfoot-achtige wezens en andere ongeïdentificeerde dieren, fysieke effecten bij planten, grond, dieren en mensen en een omvangrijk aantal andere onverklaarbare incidenten.

21 december 2017 - BLOEDELOZE VEE VERMINKINGEN, UITLEG VAN LINDA MOULTON HOWE (NL ondertiteling)


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

WEER VERMINKTE ANGUS STIER IN HAIGLER NEBRASKA 11 december 2014 Alex Peterson: Dit was één van mijn beste jonge Angus stieren die we zelf hebben gefokt. Het was een stamboekstier. Hij stond daar buiten samen met ongeveer 25 Angus koekalveren. Hij had een uitstekende gezondheid. Toen ik op de plek kwam waar mijn dode stier lag pakte ik meteen mijn camera. Je kon duidelijk de insnijdingen op de kop en buik zien en er was geen bloed.


Share