DIER- EN VEEVERMINKINGEN

De veeverminkingen, ook wel dierverminkingen genoemd omdat het niet uitsluitend bij vee voorkomt, doen zich al vele tientallen jaren voor. Deze verminkingen zijn in niets te vergelijken met wat menselijke dierenbeulen doen. Ook zijn het absoluut geen roofdieren die deze specifieke verwondingen toebrengen. De FBI heeft er 40 jaar onderzoek naar gedaan en NOOIT een dader kunnen arresteren, omdat menselijke sporen ontbreken. We hebben het hier niet over slechts een paar verminkingen, het gaat inmiddels over vele tienduizenden! En niet alleen in de VS, maar overal ter wereld en ook in Nederland.

Overheden, veeartsen en sceptici beweren tegen beter weten in dat het satanische sektes of roofdieren zijn, maar de gebruikte technieken en waargenomen vreemde fenomenen tonen onomstotelijk aan dat het geen sektes of roofdieren zijn die het doen. Er zijn verschillende vormen van deze verminkingen, echter de meest voorkomende verminkingen zijn die waarbij op chirurgische wijze een oog, een oor, de tong, een deel van het kaakvlees, de voortplantingsorganen en het rectum zijn verwijderd.

Er is overtuigend bewijs dat duidt op een techniek die wij niet kennen en er zijn honderden ooggetuigen van vreemde toestellen, of lichten in de lucht en op de grond in de weides. Dit is een fenomeen dat smeekt om onbevooroordeelde aandacht. Spot en ontkennen is geen optie!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

21 december 2017 - UFOWIJZER IS WEER IN HANDEN VAN PAUL HARMANS Met deze website ben ik in 2002 gestart, de site is van 2015 tot en met 2017 onder beheer van Herman Hegge van Frontier geweest. Voor hen die UFOWIJZER van vroeger kennen zijn er wat zaken verdwenen en dat blijft zo. De nieuwe opzet is om alleen de echt belangrijke UFO-zaken en gedegen artikelen over de veeverminkingen en ontvoeringen aan te bieden. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.

21 december 2017 - BLOEDELOZE VEE VERMINKINGEN, UITLEG VAN LINDA MOULTON HOWE (NL ondertiteling)

WEER VERMINKTE ANGUS STIER IN HAIGLER NEBRASKA 11 december 2014 Alex Peterson: Dit was één van mijn beste jonge Angus stieren die we zelf hebben gefokt. Het was een stamboekstier. Hij stond daar buiten samen met ongeveer 25 Angus koekalveren. Hij had een uitstekende gezondheid. Toen ik op de plek kwam waar mijn dode stier lag pakte ik meteen mijn camera. Je kon duidelijk de insnijdingen op de kop en buik zien en er was geen bloed.


Share