CONTACT

Zoals ik al aangeef onder de link ‘INFO NIEUWE UFOWIJZER’ zal ik geen e-mail meer beantwoorden, dat was twee jaar geleden één van de redenen om met de website te stoppen, ik kwam bijna niet meer toe aan het vertalen van artikelen vanwege de tijd die nodig was om iedereen een antwoord te geven. In de dik 12 jaar dat ik UFOWIJZER beheerde heb ik duizenden mailtjes beantwoord, natuurlijk is dat de prijs voor succes, maar het ging ten koste van de inhoud van de website.

Het spijt me voor degenen waarmee ik jarenlang heb gemaild, zij waren trouwe volgers van mijn website en leverden soms ook artikelen aan. Maar ik moet deze beslissing nemen, een dergelijke website in je eentje draaiende houden en het vertalen van de benodigde artikelen kost uren per dag en daarnaast heb ik nog een gezin en andere verplichtingen, ik hoop dat jullie dat begrijpen.

Ik ga ook geen discussies meer aan, iedereen, ingewijden en ontkenners, kunnen de informatie op de website vinden en daar kan ik niets aan toevoegen dat het duidelijker of overtuigender maakt.


Share