OP 60 MILJARD PLANETEN IN ONZE MELKWEG ALLEEN AL BUITENAARDS LEVEN MOGELIJK

Door: Kees Deckers

Juli 2013


“Wetenschappers van de Universiteit van Chicago en Northwestern University denken dat er leven mogelijk is op 60 miljard planeten in de Melkweg. Dit is dubbel zoveel als vroeger werd aangenomen. De studie staat te lezen in het vakblad Astrophysical Journal Letters.”

Daarmee begint het artikel: “Buitenaards leven mogelijk op 60 miljard planeten in de Melkweg” gepubliceerd op 2 juli jongstleden op de webplek “Knack.be” onder de rubriek: Knack nieuws wetenschap. De reden heeft te maken met het bestaan van zogenaamde rode dwergsterren, de meest voorkomende soort ster. Dit zijn sterren, zonnen, die voor de mens met het blote oog niet zichtbaar zijn aan de nachtelijke hemel. Maar waarvan er tenminste 3 zijn voor elke ster, zoals de Zon, die de mens wel kan zien met het blote oog.

Geschat wordt dat 6 op de 100 van deze rode dwergsterren tenminste 1 Aarde-gelijkende planeet kan hebben in de zogenaamd leefbare zône, ook wel bekend als de Goldilockzone. Omdat rode dwergsterren veel koeler zijn dan sterren zoals onze Zon, is de leefbare zône rond deze sterren veel gunstiger voor het ontstaan en bestaan van leven dan in ons eigen zonnestelsel.


http://www.youtube.com/watch?v=OoWf_0kLZtk

60.000.000.000 planeten in ons melkwegstelsel alleen al waarop leven mogelijk kan zijn! Dat schatten wetenschappers! Laten we stellen dat op slechts 1% ervan daadwerkelijk leven ontstaan is, dan zijn dat 600.000.000 (600 miljoen) planeten. Laten we stellen dat er op slechts 1% daarvan vergelijkbaar leven ontstaan is als de mens op de planeet Aarde, dan zijn dat 6.000.000 (6 miljoen) planeten. Laten we stellen dat op slechts 1% daarvan kennis is ontwikkeld dat verder reikt dan de kennis van de mens op dit moment, dan zijn dat 60.000 planeten. Laten we stellen dat op slechts 1% daar weer van men in staat is het gehele Melkweg door te reizen met voor ons nog onbekende middelen, dan is dat op 600 planeten. Laten we tenslotte stellen dat slechts 1% van hen onze richting in is gekomen en ons heeft bereikt, dan zijn dat nog altijd tenminste 6 soorten van BuitenAardse bezoekers. Let wel, dit is slechts alleen binnen ons melkwegstelsel. Er wordt door wetenschappers ook geschat dat er 200.000.000.000 (200 miljard) melkwegstelsels bestaan in ons universum (zie mijn artikeltje: “Doorredeneren op Govert Schilling’s vergelijking” (http://worldwidebeingfreewebsite.com/buitenaards%2012.htm)).

Waarom blijven zogenaamde skeptici (=alleszekerweters) dan nog altijd volhouden dat onze planeet Aarde nog nooit bezocht is en niet bezocht wordt door BuitenAardsen? Omdat in feite zij het zijn die in paniek raken bij deze mogelijkheid en niet alle andere mensen die zij voor dom en onwetend blijven uitmaken? Of omdat zij hun elitaire positie van skeptici (=alleszekerweters) niet willen kwijtraken aan BuitenAardsen, wat tenslotte vreemden zijn, niet “ons” maar “hun”? Of gaat het hen om het propageren van het Geloof van de Wetenschappelijke Kerk, waarvan zij tenslotte de ingewijden zijn of willen worden, en welke de leken, alle andere mensen, maar moeten volgen?

Wat hun probleem ook moge zijn, duidelijk is dat de wetenschappers steeds dichter en dichter bij dezelfde conclusie komen als vele andere mensen, die al heel lang hebben begrepen en zelfs ervaren dat BuitenAardsen eenvoudig bestaan. En dat sommigen onder hen ons al lang geleden hebben bezocht en ons nog altijd bezoeken. Het kan zelfs één manier zijn om eindelijk te toe te geven, wat zo lang geheim gehouden is door zekere mensen op zogenaamde plaatsen van autoriteit.

Zie ondermeer:
http://www.knack.be/nieuws/wetenschap/buitenaards-leven-mogelijk-op-60-miljard-planeten-in-de-melkweg/article-4000341416333.htm
http://www.youtube.com/watch?v=OoWf_0kLZtk
http://www.space.com/21800-alien-planets-60-billion-habitable-exoplanets.html
http://www.niburu.nl/et/5042-buitenaards-leven-op-60-miljard-planeten-in-de-melkweg
http://worldwidebeingfreewebsite.com/buitenaards%2012.htm


De websites van Kees Deckers
http://worldwidebeingfreewebsite.com/index.htm
http://www.xs4all.nl/~deckers0


UFO PAGINA

SKEPTICI PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen