ONLANGS ONTDEKT 4 VINGERIG WEZEN EN TOESTEL OP DRIEPOOT, 10.000 JAAR GELEDEN GESCHILDERD IN GROTTEN NABIJ CHARAMA, INDIA

Door: Linda Moulton Howe © 2014

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.earthfiles.com


“Deze vondsten suggereren dat mensen in prehistorische tijden mogelijk wezens van andere planeten hebben gezien of zich dat hebben voorgesteld…”

J. R. Bhagat, Archeoloog, Chhattisgarh State Dept. of Archaeology and Culture


15 juli 2014 - The Times of India door verslaggever Rashmi Drolia

17 juli 2014 Charama, State of Chattisgarh, India - Archeoloog J. R. Bhagat van de Chhattisgarh State Department of Archaeology and Culture werd op 15 juli in The Times of India aangehaald met de melding dat er onlangs 10.000 jaar oude grottekeningen waren ontdekt welke buitenaardsen en UFO’s uitbeelden. De afbeeldingen zijn ontdekt nabij de kleine dorpen Chandeli en Gotitola in de Charama regio ongeveer 130 km van Raipur. Hij zei: “Deze vondsten suggereren dat mensen in prehistorische tijden mogelijk wezens van andere planeten hebben gezien of zich dat hebben voorgesteld, iets dat nog steeds nieuwsgierigheid opwekt onder mensen en onderzoekers. Een uitgebreid onderzoek is nodig voor nadere conclusies. Chhattisgarh beschikt momenteel niet over een expert die enige duidelijkheid over dit onderwerp kan verschaffen.”

Prof. Bhagat zei dat hij contact heeft opgenomen met NASA en ISRO, de Indiase organisatie voor ruimteonderzoek, het voornaamste ruimteagentschap van India, opgericht in 1969, hij heeft ze gevraagd te helpen bij het analyseren van de verschillende grottekeningen die nog steeds de originele kleur hebben en buitenaardsen van het Grey-type lijken weer te geven met vier vingers en vier tenen en een rode ring die op een driepoot lijkt te staan.


Charama, gemarkeerd met de Google pointer, ligt in het binnenland, zo’n 900 kilometer ten noordoosten van Mumbai, India. De onlangs ontdekte grottekeningen bevinden zich in een grot nabij de kleine dorpen Chandeli en Gotitola

The Times of India maakt melding van het feit dat de inwoners van de dorpen Chandeli en Gotitola, waar de grottekeningen zijn gevonden en gefotografeerd, over hun voorouders vertellen als de ‘rohela people’ - waarvan de vertaling ‘de kleinen’ is. De dorpelingen beschrijven de ‘rohela’ als landend vanuit de lucht in een vliegend rond object en dat ze één of twee dorpelingen hebben meegenomen die nooit zijn teruggekeerd.


10.000 jaar oude grotschilderingen van haarloze, groothoofdige, zwart-ogige wezens welke vier vingers en vier tenen hebben en die lijken op de moderne beschrijvingen van de ‘Grey buitenaardsen’ afkomstig van duizenden mensen met het ontvoeringssyndroom die ook vertellen dat ze door dergelijke wezens in hun voertuigen zijn meegenomen en daarna weer werden teruggebracht. Maar net als bij de Indiase dorpelingen die werden meegenomen en nooit meer terugkeerden, hoeveel mensen zijn er wellicht door de viervingerige Greys ontvoerd die nooit meer terugkwamen?
Alle afbeeldingen: © 2014 Amit Bhardwaj, The Times of India


Close-up van het groothoofdige zwartogige wezen met vier vingers en vier tenen. De vreemde uitsteeksels die rondom het hoofd zweven kunnen duiden op een ‘communicatietechnologie’ zoals sinds de Tweede Wereldoorlog beschreven door enkele klokkenluiders van militaire- en inlichtingendiensten


Archeoloog Bhagat beschrijft de schilderingen waarvan er één een waaiervormige antenne lijkt weer te geven en drie poten waarop duidelijk een toestel staat dat op een UFO lijkt


Archeoloog J. R. Bhagat staat naast één van de grotschilderingen welke wezens met een groot, rond hoofd en gehuld in goudkleurige mantels weergeeft

Archeoloog J. R. Bhagat vertelde The Times of India: “De schilderingen zijn gemaakt met natuurlijke kleuren die amper zijn vervaagd ondanks de ouderdom van 10.000 jaar. De vreemd uitgebeelde figuren zijn te zien met wapenachtige objecten die ze vasthebben en ze hebben geen duidelijke kenmerken, speciaal als het gaat om de neus en de mond die niet aanwezig zijn. In een paar rotsschilderingen worden de wezens afgebeeld in ruimtepakken. We kunnen natuurlijk ook de mogelijkheid van verbeelding door de prehistorische mens niet uitsluiten.

 

Ontvoering in november 1980 van stel uit Longmont, Colorado

Pasteltekening van buitenaardse met peervormig hoofd en grijze huid (de ontvoerde vertelde dat de kleur op papier leek, niet op de vleeskleurige kleur die hij gebruikte), dat vier lange vingers had en een geel-goud gewaad droeg met een gelaagde kraag.

Een ontvoerde tekende een pastelschets van een rond voertuig nabij Longmont, Colorado, in november 1980, met stralende oranje lichten en ramen, dat werd ondersteund door schuin staande armaturen en waaruit een oranje lichtstraal kwam.



UFO PAGINA

HISTORISCHE UFO's PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen